Sunday 13 November 2016

O ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ Με την Πανσέληνο στον άξονα Σκορπιού- Ταύρου





Αλήθεια τι να κρύβει άραγε αυτή η Πανσέληνος στις 14 Νοεμβρίου 2016 και η οποία ολοκληρώνεται ώρα Ελλάδος στις 15,56  πρώτα λεπτά  στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου με ωροσκόπο στις 2522 πρώτα της μοίρα στο ζώδιο του Κριού και Μ/C 1430 πρώτα της μοίρας στο ζώδιο του Αιγόκερου. Είναι μια Πανσέληνος πού επηρεάζει την πολιτική ηγεσία κυριαρχεί  γίνεται ανελέητη, φέρνοντας συγκρούσεις και  βίαια γεγονότα.
 Το μεσοδιάστημα Ήλιου/Σελήνης βρίσκεται στις 22,37 πρώτα της μοίρας στον Υδροχόο κάνει δε συνοδική πορεία με το μεσοδιάστημα Ποσειδώνα/Άρη και δίνοντας μια αντισκιά
Α) Με την νέα Σελήνη πού έγινε στον Σκορπιό δίνοντας 00,00 πρώτα της μοίρα στο ζώδιο του Αιγόκερου σύνοδο με το μεσοδιάστημα Πλούτωνας /Κρόνος και Κρόνο/ΜC Β) Με το μεσοδιάστημα Ερμή Δία 08,26 πρώτα της μοίρα στο ζώδιο του Σκορπιού και όλη αυτή η δυναμική δίνει 01,00  πρώτα της μοίρα στο ζώδιο του Αιγόκερου κάνοντας συνοδική πορεία με την Αφροδίτη.
Πέρα εκ τούτων ο Ήλιος τον Ουρανό το μεσοδιάστημα τους στην 6,59 πρώτα της μοίρα στο ζώδιο του Υδροχόου με ακριβείας αντισκιά και κόντρα αντισκιά με την Πανσέληνο δίνοντας και πάλι00,0 πρώτα της μοίρα στο ζώδιο του Αιγόκερου ή 00.00πρώτα της μοίρα στο ζώδιο του Καρκίνου πάνω στα ηλιοστάσια.
 Οι δυναμικές όλες αυτές προειδοποιούν ότι ή ξυπνάμε από τον λήθαργο που αυτό αναζητά η πολιτική εξουσία και πετυχαίνουμε το καλύτερο και το απροσδόκητο  έχοντας εύνοια και αλλαγή πορείας ή δεχόμαστε την μοιρολατρεία και γινόμαστε υποχείρια.
 O ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ

No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.