Wednesday 8 July 2015

ΚΑΡΜΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - VIDEO





Κάθε λαός, κάθε κράτος έχει το δικό του πεπρωμένο, το ίδιο και το αυτό η Ελλάδα. Η Ελλάδα επηρεασμένη από το πεπρωμένο της βρίσκεται σέ αυτή τήν εξαθλιωτική θέση και ανελέητη κατάσταση προ πολλών δεκαετιών. Οι δεκαετίες αυτές κυριολεκτικά την έχουν καταρρακώσει είτε σαν κράτος είτε σαν λαό. Για αυτό και μόνο το λόγο η αναλύση θα γίνει από τόν ΒΟΡΕΙΟ ΔΕΣΜΟ της. Στην αστρολογία είναι το στοιχείο που υποδεικνύει το πεπρωμένο. Η ανασκόπηση αυτή γίνεται για τον παρελθόντα χρόνο, για να μην υπάρξει η εντύπωση, ότι η κατάσταση αυτή είναι πρόσφατη δηλ. των τελευταίων δεκαετιών. Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί και σαν προπατορικό αμάρτημα.

Α) Η ανασκόπηση ξεκινά πρίν την ίδρυση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ και αναφέρομαι για το έτος 1810 Έτος που επηρέασε την εξέλιξη και τα γεγονότα μέχρι και σήμερα. Ο Διονύσιος Ρώμας ιδρύει την πρώτη Ελληνική τεκτονική στοά με τίτλο Γαληνότατη Ανατολή της Ελλάδος με την επωνυμία «κατ’ Ανατολή Κέρκυρας 1811», με πρώτο Μεγάλο Διδάσκαλο το Δούκα του Σάσεξ Ο δούκας αυτός δύο χρόνια αργότερα ανακηρύχθηκε Μέγας Διδάσκαλος της Ηνωμένης Μεγάλης Στοάς της Αγγλίας μέ βοηθό του τόν Ιωάννη Καποδίστρια. Την χρονολογία αυτή ο ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ είναι στην ΠΑΡΘΕΝΟ.


ΤΟ ΕΤΟΣ 1811, έχουμε ακριβώς τον ίδιο ΒΟΡΕΙΟ ΔΕΣΜΟ ,με την υπογραφή ίδρυσης ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ δηλαδή από τότε είχε καθοριστεί και το μέλλων της Ελλάδος.


Β) Ημερομηνία ίδρυσης του Ελληνικού κράτους έγινε στης 3 /ΦΕΒ/1830. Η Ελλάδα είχε τότε τόν ΒΟΡΕΙΟ ΔΕΣΜΟ της στην 21.15 μοίρα στο ζώδιο τής ΠΑΡΘΕΝΟΥ που συνεπάγεται λόγος, ανάλυση, λογική, εργασία, την εργατική τάξη . Η δυναμική της, μας παραπέμπει στο ζώδιο του ΤΑΥΡΟΥ δηλ ένας υπομονετικός λαός. Συγχρόνως δε αποκρύπτει το ζώδιο του ΣΚΟΡΠΙΟΥ δηλ, ΆΡΗ/ ΠΛΟΥΤΩΝΑ. Όλα αυτά τα στοιχεία σηματοδοτούν ότι θα παιχτούνε υπόγεια παιχνίδια είς βάρος της εργατικής τάξης. Φέρνει αυστηρά πειθαρχικά μέτρα, στερώντας το λόγο, τη μάθηση και την ευημερία. Λαμβάνοντας αυτή τη δυναμική προβάλλεται με έξυπνο τρόπο, ουτοπική οικονομική ανάπτυξη προς τον λαό. Την ημερομηνία ίδρυσης ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Ο ΗΛΙΟΣ βρίσκεται αστρολογικά στήν 14η μοίρα τού ΥΔΡΟΧΟΟΥ και τα στοιχεία που δίνει είναι ΟΥΡΑΝΟΣ/ΚΡΟΝΟΣ /ΕΡΜΗΣ. Μέ δύο λόγια συνεπάγεται ότι υπάρχει δέσμευση στο λόγο, στην μόρφωση, καταπίεση, αλλά και ξαφνικές επαναστάσεις , παράλληλα δε και εγκεφαλικές διάνοιες .


Ας μη ξεχνάμε όμως ότι ή Γή είναι στρογγυλή και ή ιστορία επαναλαμβάνετε. Για το λόγο αυτό μετά από τόσα χρόνια ήρθε ο χρόνος καί η ΕΛΛΑΔΑ νά αλλάξει ριζικά και ΗΛΙΟ και ΒΟΡΕΙΟ ΔΕΣΜΟ δηλ το πεπρωμένο της .


Θα πραγματώσω μια ολοκληρωτική ανασκόπηση για το πώς φτάσαμε σε αυτή τη κατάσταση.


Επιστρέφοντας δεκαετίες πίσω, τότε καταλαβαίνουμε γιατί θέλουν έρμαιον τους τήν Ελλάδα. Γεγονός καταλυτικό που συνέβη πρίν από την ίδρυση του κράτους και ποιοί ήταν αυτοί και τι ρόλο έπαιξαν.


Επανέρχομαι στο έτος 1830


Είχαμε την ίδια καρμική κατάσταση, δηλ τον ίδιο Βόρειο Δεσμό και Κυβερνήτης δε του κράτους είναι ο Ιωάννης Καποδίστριας. Αρχίζει να αλλάζει το πεπρωμένο της ΕΛΛΑΔΟΣ λόγω προοδευτικού ήλιου, αλλά είναι πολύ δύσκολο καί ό λόγος προαναφέρθηκε ανώτερα, δηλ ότι τώρα η Ελλάδα ανήκει παρότι δεν φαίνεται σε άλλους. Έτος 1831 από βόρειο δεσμό σε ήλιο δίνει το πέμπτο οίκο δηλ. στοιχείο ΛΕΟΝΤΑ όπου δολοφονείται ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ. Τον ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ του ιδίου έτους στην Ε΄ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, Η ΕΛΛΑΔΑ παίρνει ένα δάνειο 60 εκατομμυρίων. Αυτό συνετέλεσε και να είναι η αιτία να καθορίσουν νέο πολιτικό σύνταγμα με αρκετά νέα μέτρα. Δεν υπήρχε η έγκριση από την εθνοσυνέλευση ,η οποία δέν μπορεί νά τάξη νέους φόρους, ή νά εισπράξει νέο δάνειο (υδροχόος). Με αυτό τον τρόπο αναγκάζουν οί προστάτες τον Ελληνικό λαό να δεχτεί τόν ΓΕΡΜΑΝΟ βασιλιά ΌΘΩΝΑ ώστε νά υποδουλώσουν καί οικονομικά καί πολιτικά την χώρα. Ή ιστορία επαναλαμβάνεται.


1848


επανάσταση γίνεται στην Ευρώπη και στην Ελλάδα παρότι δεν συμμετέχει έχει αντίκτυπο σε αυτήν. Φέρνει αυτή αιτία οικονομική κρίση και επαναστατική διάθεση. ¨Έχουμε τότε Β/Δ στη Παρθένο και τον Ήλιο στη Παρθένο δηλ έχουμε αναγκαστική επανάσταση της εργατικής τάξης. Ο δε προοδευτικός ήλιος βρίσκεται τότε στο ζώδιο των Ιχθύων και ο Β/Δ στο ΖΥΓΟ από τι καταλαβαίνουμε, κυριαρχεί τό ψέμα και η συνεργασία είναι ανύπαρκτη.


1867


Έχουμε την μεγάλη Κρητική Επανάσταση όπου η ΚΡΗΤΗ αναζητά την ανεξαρτησία της από τον Τουρκικό ζυγό. Ο Β/Δ τότε είναι στη ΠΑΡΘΕΝΟ και ΗΛΙΟΣ στό ΤΑΥΡΟ όπου και πάλι παίζονται υπόγεια παιχνίδια από τούς Ευρωπαίους. Οι οποίοι απαγορεύουν και στερούν από τη κυρίως ΕΛΛΑΔΑ τη βοήθεια προς τη ΚΡΗΤΗ. Ο δε προοδευτικός ΗΛΙΟΣ τότε βρίσκεται στους ΙΧΘΕΙΣ και ο Β/Δ στο ΖΥΓΟ. Δηλ, Οι υπόγειες καταστάσεις συνεχίζονται το ίδιο και η δήθεν βοήθεια.


1885


Με το όνομα Ανατολική Ρωμυλία ονομάστηκε επίσημα η περιοχή της βόρειας Θράκης από τη


ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ 1878 με την οποία και μετατράπηκε η Θρακική αυτή περιοχή σε αυτόνομη επαρχία, υπό την κυριαρχία του Σουλτάνου της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.Σήμερα ανήκει στην ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, και εκτείνεται από τη ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ως τις ακτές ου ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΠΟΝΤΟΥ. Ο Β/Δ τότε είναι στη ΠΑΡΘΕΝΟ και ο ΉΛΙΟΣ στο ΤΟΞΟΤΗ. Προσάγει σε στοιχεία καταπίεσης από εξωτερική δύναμη παίζοντας το ρόλο του διαμεσολαβητή. Ο δε προοδευτικός ΗΛΙΟΣ βρισκόταν στο ζώδιο του ΚΡΙΟΥ ενώ ο Β/Δ στο ζώδιο του ΣΚΟΡΠΙΟΥ. Οι υπόγειες και ετοιμοπόλεμες καταστάσεις συνεχίζονται ενώ υπάρχει βοήθεια η οποία δεν φαίνεται.


1904


O Μακεδονικός Αγώνας θεωρείται στην ελληνική εθνική ιστορία ο ηρωικός αγώνας των Ελλήνων της Μακεδονίας για τη διατήρηση της εθνικής τους ταυτότητας και της ανεξαρτησίας τους. Ένας αγώνας που από εθνική άποψη πρέπει να θεωρείται ως ο δεύτερος σημαντικότερος σταθμός, μετά την επανάσταση του 1821 με αντίκτυπο στις πολιτικές των κρατών της περιοχής ακόμη και μέχρι σήμερα. Ο Β/Δ βρισκόταν στη ΠΑΡΘΕΝΟ και ο ΗΛΙΟΣ στο ΚΑΡΚΙΝΟ. Υπήρξαν για θέματα ασφάλειας και εθνικής κυριαρχίας. Ο προοδευτικός ΗΛΙΟΣ ήτανε στο ζώδιο του ΚΡΙΟΥ σε αναιρετική μοίρα και ο Β/Δ στο Τοξότη. Τα στοιχεία αυτά δίνουν έντονη διαμάχη και εύνοια παρότι το παιχνίδι είναι και πάλι υπόγειο.


1922-23


Είχαμε τη Μικρασιατική καταστροφή , βοηθούμενοι τότε οι Τούρκοι από τους Ευρωπαίους και πάλι προδόθηκε και ξεπουλήθηκε ο Ελληνικός λαός. Τότε είχαμε Β/ Δ στη Παρθένο και ΉΛΙΟ στους ΙΧΘΕΙΣ. Στοιχείο που μας οδηγεί ότι ήρθε ο Ελληνικός λαός αντιμέτωπος με το πεπρωμένο του από τον παρελθόντα χρόνο. Ο δε προοδευτικός ΉΛΙΟΣ βρισκόταν στο ζώδιο του ΤΑΥΡΟΥ και ο Β/Δ στο ΤΟΞΟΤΗ. Είχαμε υπόγεια και καταστροφικά παιχνίδια αλλά και πάλι υπάρχει εύνοια και αναγέννηση.


1941


Έχει ξεκινήσει ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος και η Ελλάδα βρίσκεται υπό Γερμανική κατοχή . Τότε είχαμε Β/Δ στη Παρθένο και ΉΛΙΟ στό ζώδιο του ΖΥΓΟΥ. Δημιουργήθηκε κυριαρχία κάτω από δυναστευτική μορφή. Ο δε προοδευτικός ΗΛΙΟΣ βρισκόταν στό ζώδιο των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο Β/Δ στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ. Η διπροσωπία υπερέχει στο έπακρον, φτάνει να κυριαρχήσει και φέρνοντας πολλά δεινά.


1960


Στήν ΕΛΛΑΔΑ υπήρξε μεταναστευτικό κύμα λόγω ανεργίας και πολιτικές αναταραχές. Είχαμε Β/Δ στη Παρθένο και ΉΛΙΟ στο ζώδιο του ΤΑΥΡΟΥ. Η εργατική τάξη αναζητά την ασφάλεια και επιδιώκει την μεθοδικότητα φτάνει να επιβληθεί. Ο προοδευτικός της ΉΛΙΟΣ βρισκόταν και πάλι στο ζώδιο των ΔΙΔΥΜΩΝ αλλά σε μοίρα με στοιχεία ΥΔΡΟΧΟΟΥ ΚΑΙ Ο Β/Δ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΟΥ. Η πειθαρχία γίνεται κυρίαρχη για εκμάθηση και διπλωματικό κέρδος.


1978


Α)Στην Ελλάδα σταματά η εκμετάλλευση και το μονοπώλιο από εξωτερικούς παράγοντες σε σπίρτα, αλάτι και πετρέλαιο μετά από 80 έτη.


Β) Έχουμε το μεγάλο σεισμό στη Θεσσαλονίκη και


Γ) πολλές βομβιστικές ενέργειες.


Ο Β/Δ βρισκόταν στο ζώδιο της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΗΛΙΟΣ στον ΑΙΓΌΚΕΡΩ Έντονες επικοινωνιακές σχέσεις σε επίπεδο εσωτερικό, μεταξύ αντιπολίτευσης και κράτους. Ο δε προοδευτικός ΗΛΙΟΣ βρισκόταν στο ζώδιο του ΚΑΡΚΙΝΟΥ σε ΠΛΟΥΤΩΝΙΑ μοίρα και ο Β/Δ στο ζώδιο τού ΥΔΡΟΧΌΟΥ ο οποίος κάνει σύνοδο με το γενέθλιο Ήλιο της Ελλάδας. Δείχνοντας ότι υπάρχει έντονη αντίδραση σε εσωτερικά θέματα και γεγονότα. Με το πέρασμα του χρόνου μία ξαφνική δυναμική που παρουσιάζεται στο άμεσο μέλλον.


1997


Α) Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος ζητάει την απόσυρση του νόμου περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (Συνθήκη Σένγκεν).


Β) Αεροσκάφος Γιάκοβλεφ συνετρίβη στα Πιέρια Όρη που εκτελούσε το δρομολόγιο Κίεβο – Θεσσαλονίκη με απολογισμό 74 νεκρούς.


Γ)Αναλαμβάνει η Ελλάδα την Ολυμπιάδα του 2004.


Ο Β/Δ βρισκόταν στο ζώδιο της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΗΛΙΟΣ στο ζώδιο τού ΛΕΟΝΤΑ Γεγονότα που είχαν σχέση με το παρελθόν και φέρνουν την ισορροπία στό σήμερα. Ο προοδευτικός ΗΛΙΟΣ βρισκόταν στο ζώδιο του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και ο Β/Δ στους ΙΧΘΕΙΣ. Το στοιχείο αυτό δείχνει την ανατροπή και ότι σαν χώρα και λαός πέρασε και έμαθε πολλά ώσπου να φτάσει στην 21,15 μοίρα των ΙΧΘΥΩΝ φέρνοντας τη πλήρη αλλαγή στο κράτος.


24/11/2014


Ο προοδευτικός ήλιος της ΕΛΛΑΔΟΣ είναι σε ακριβή αντίθεση με τον γενέθλιο ήλιο της. Έχουμε ήλιο στό Λέοντα στη 14.09 μοίρα, Β/Δ στη 21,15 στους ΙΧΘΕΙΣ και ωροσκόπο στη δεύτερη μοίρα του Τοξότη. Στοιχεία που παρέχουν τη πλήρη ανατροπή από το εχθές. Το ίδιο και το αυτό συμβαίνει και για όλους τους πλανήτες.


Τα στοιχεία που μας παρέχει αυτή η γενική αλλαγή είναι τα εξής:


ο Β/Δ στη μοίρα που βρίσκεται μας οδηγεί στα λάθη του παρελθόντος και ότι υπάρχει μια αναγέννηση και μια νεκρανάσταση γεγονότα που είχαν επηρεάσει κράτος, και οικογένεια. Από αυτή την ημερομηνία ξεκινά η αντίστροφή πορεία. Η αυτοθυσία ενός λαού που τον είχανε εκμεταλλευτεί στο παρελθόν από ύπουλες και υστερόβουλες πράξεις, παίζοντας το ρόλο της (αγάπης). Τώρα ο λαός γίνεται εκδικητικός και δεν συγχωρεί τους δήθεν φίλους. Μιά επαναστατική κατάσταση έναντι πολιτικών και μια δυναμική από τον λαό. Τα οικονομικά της χώρας αλλάζουν μέσω διπλωματικής οδού και έχουν αναγέννηση μέσα από τον χρόνο. Δίνεται η δυναμική για μια ανώτερη κοινωνική μόρφωση και ευνοϊκές σχέσεις με το εξωτερικό. Σε όλο αυτό το τεράστιο χρονικό διάστημα από το 1811 έως και σήμερα με τη πάροδο του χρόνου αλλάζει το πεπρωμένο της Ελλάδος.


Το γεγονός αυτό άρχισε να αλλάζει πορεία από 24/11/2014 ημερομηνία που φέρνει την ανατροπή από το εχθές και τη δυναμική του αύριου. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες Το έτος 2015 10/Οκτωβρίου ο Β/Δ εισέρχεται στο ζώδιο της ΠΑΡΘΕΝΟΥ. Κάνει σύνοδο με το γενέθλιο Β/Δ της ΕΛΛΑΔΟΣ βρισκόμενος όμως τώρα στον ενδέκατο οίκο στοιχεία ανώτερης οκτάβας της ΠΑΡΘΕΝΟΥ φέρνοντας την εύνοια, φιλικές σχέσεις με κράτη που έχουν ανάπτυξη αλλά αυτή τη φορά με πολύ μεθοδικότητα. Ο προοδευτικός ΗΛΙΟΣ απομακρύνεται ραγδαία από παρελθοντολογικές καταστάσεις. Ώστε να φέρει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα από το εχθές, παρότι έρχεται αντιμέτωπο το εχθές με το σήμερα. Ο Βορ. Δεσμός φέρνει εύνοια στην Ελλάδα από τον Μάρτιο του 2016.


Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΓΕΝΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ


Υ.Γ Το κείμενο αυτό έχει ειπωθεί από 21/12/2014  http://astroanalysiplavoukou.blogspot.gr/2015/01/blog-post_2.html

No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.