Saturday 27 August 2016

Νέα Σελήνη με μια δυνατή έκλειψη που θα επιφέρει πολλά


Η Νέα Σελήνη γίνεται 1 Σεπτεμβρίου  2016 ημέρα Πέμπτη και ώρα 1102 πρωί στην 9 21 πρώτα μοίρα της Παρθένου στον δέκατο οίκο και με την δυναμική της εκλείψεως του Ηλίου.

 O   Ωροσκόπος βρίσκεται στην 10,44 πρώτα στον Σκορπιό και M/C  17, 59 πρώτα στον Λέοντα. Η Νέα Σελήνη της Παρθένου βρίσκεται στον δέκατο οίκο η οποία κάνει συνοδική πορεία με τον Βόρειο Δεσμό.

 Δηλ. Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον. 

Ακριβώς σε πλήρης αντίθεση  βρίσκεται ο Ποσειδώνας όπου και κάνει συνοδική πορεία με τον Νότ. Δεσμό. Αυτή η δυναμική δεν είναι τυχαία. Και ο λόγος είναι ο εξής:
Διότι  σε αντίθεση  πλανητών, φώτων και στοιχείων δίνει μια διαφορετική ανακατάταξη στα γεγονότα και προσδιορίζει ότι έρχονται τα πάνω κάτω.

 Εκτός αυτού όλη αυτή η δυναμική  μας παραπέμπει ότι τα μεταξύ των μεσοδιαστήματα κάνουν συνοδική πορεία με το μεσοδιάστημα Κρόνου Άρη. Oi πλανήτες αυτοί κάνουν δηλ. Ταυ τετράγωνο με τα Φώτα τον Βορ. και Νότ. Δεσμό και τον πλανήτη Ποσειδώνα. Όπου δε δίνουν και τα εξής στοιχεία: έντονες διαμάχες μεταξύ κράτους- αντιπολιτεύσεως, στέρηση και συγχρόνως ανικανότητα, διάλυση του κράτους, αλλαγή ηγεσίας και πολιτεύματος, κίνδυνος απόπειρας δολοφονίας. 

Τα φώτα μαζί με τον  Βόρ. Δεσμό τα μεσοδιαστήματα τους  με Κρόνο /Άρη δείχνουν ότι η αυτοθυσία σε κάτι που δεν αξίζει παίρνει ένα τέλος.

Στην δε αντίθεση μεταξύ των κάνουν συνοδική πορεία με τον Ουρανό. Στοιχείο που Προαναγγέλλει ότι η επανάσταση είναι προ των πυλών, ότι  τα γεγονότα έχουν ραγδαία εξέλιξη.

Με δύο λόγια ο Άρης γίνεται κυρίαρχος και τα πάντα είναι έτοιμα  να εκραγούν. Κίνδυνος για στρατιωτικό νόμο. 

Στην έκλειψη αυτή του Ηλίου στον ενδέκατο οίκο στο ζώδιο της Παρθένου συνοδική πορεία Δίας/Ερμής όπου δίνουν μια πολύ δύσκολη όψη με την Έκλειψη Ηλίου στοιχείο ότι οι έντονες διαμάχες είναι αμφισβητήσιμες και ετοιμοπόλεμες, θέλοντας με κάθε τρόπο να στερήσουν την ανεξαρτησία. Το δε μεσοδιάστημα τους μας οδηγεί όταν ο Δίας ήτανε στην 1733 πρώτα της μοίρας στο ζώδιο της Παρθένου όπου είχαμε και Νέα Σελήνη στον Καρκίνο

Το δε μεσοδιάστημα αυτών των πλανητών με τον Ουρανό οδηγεί και πάλι στην Νέα Σελήνη που έγινε στις 4 Ιουλίου 2016 Τα γεγονότα ξεκίνησαν από τότε αλλά τώρα θα λάβουν την έντονη μορφή τους, η οποία θα είναι αδιάλλακτη.

Παρόλα αυτά έρχεται μια ευνοϊκή κατάσταση που όλα θα  βρούνε την θέση τους.

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ




No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.