Saturday 10 September 2016

O ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ


Ας γνωρίσουμε τον Δία στον Ζυγό το τι μπορεί να επιφέρει σε γενικές γραμμές στο χρονικό του διάστημα που θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού. Την εμφάνιση του στο κάθε ζώδιο την κάνει περίπου κάθε δώδεκα έτη.

Ο Δίας στον Ζυγό κάνει την εμφάνιση του στις 9 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 2,20 μ.μ. Παρουσιάζεται σαν άρχοντας που ήρθε να επιβάλλει την δύναμη του και να προβάλλει την εξουσία που κατέχει.
Η προβολή του γίνεται σε σύνοδο με το Μεσουράνημα ώστε να αποδείξει ότι είναι ατρόμητος έναντι του Κρόνου και το τι μπορεί να επιφέρει στην χρονική αυτή περίοδο. Το ίδιο και το αυτό δίνει και στο ξεκίνημα της Ισημερίας. Ο Δίας στον Ζυγό μας αποχαιρετά στις 10 Οκτωβρίου 2017. Στο χρονικό αυτό διάστημα  η προσωπικότητα του Δία στον Ζυγό έχει πολλές θετικές απόψεις. Παράγει έργο συνεργασιών, γάμου, τεκνοποίηση αλλά και συγχρόνως αυξάνει θέματα που έχουν σχέση με την δικαιοσύνη, με νομοθεσία ενώ παράλληλα επειδή βρίσκεται στο έβδομο ζώδιο προσδιορίζει  προβλήματα που έχουν σχέση με πολεμικές ή ειρηνικές πράξεις ή σχέσεις.

Στην χρονική περίοδο αυτή  η δυναμική τού Δία που θα υπάρξει στο ζώδιο του Ζυγού, με την πάροδο του χρόνου ο Δίας  προσάγει αυστηρά μέτρα.  Η  πρώτη έντονη  παρουσία του αρχίζει να διαφαίνεται  από τις 14 έως 27 Νοεμβρίου όπου και ολοκληρώνετε  και η αιτία είναι η εξής: Δίνει ένα Ταυ τετράγωνο Πλούτωνας/ Δίας/Ουρανός και κονταροχτυπιέται από το Ταυ τετράγωνο που κάνει ο Ήλιος με Ποσειδώνα και Βόρ. Δεσμό. Όλη αυτή η λυσσαλέα κατάσταση έρχεται στην επιφάνεια. Τα στοιχεία που την  επέφεραν ήταν τα εξής:  Λόγοι υπέρμετρου εγωισμού και φιλοδοξίας  ώστε να μπορεί να καταστραφεί ότι χτίζαμε μέχρι εχτές και να στερεί το αύριο σε ότι έχει σχέση με το κράτος και τους πολίτες. Αναγκαστική ανατροπή και  αποδίδεται στην δικαιοσύνη ότι σαθρό και παράνομο έχει διεξαχθεί. Λαμβάνει  τέλος περίπου στις 16 Δεκεμβρίου 2016  πριν το χειμερινό ηλιοστάσιο. Δηλ. Ο δικαίω δεδικαίωται:

 Από τη ημερομηνία 16 Δεκεμβρίου 2016 η αντίθεση Δία/Ουρανού και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζεται με τον Πλούτωνα είναι ένα αυστηρό στοιχείο  που  προαναγγέλλει  ότι πρέπει να υπάρξει προσοχή σε κάθε ενέργεια. Ο λόγος είναι ότι  παρότι το  έχει συμβεί συνεχίζεται το υπόγειο και  υποχθόνιο παιχνίδι από την νυν αντιπολίτευση. Παρόλα αυτά είναι μάλλον ο καιρός να εκμεταλλευτεί ο λαός, το κράτος σωστά την απρόσμενη τύχη που θα καθορίσει το μέλλον.

Η έντονη σύγκρουσή επανέρχεται και πάλι δυναμική που ξεκινά από 27 Ιουλίου 2017  στη περίπτωση αυτή  δίνεται από το τετράγωνο Δία/ Πλούτωνα και προσδιορίζει ότι από τον υπέρμετρο εγωισμό και φιλοδοξία μπορούσε να καταστρέψει τα πάντα. Στην τωρινή όμως κατάσταση έναντι των πλανητών έχει αποδοθεί στην δικαιοσύνη ότι σαθρό και παράνομο και όλα αυτά από την αντίθεση που έκαναν Δίας/Ουρανός. Η  αντίθεση αυτή προαναγγέλλει  ότι είναι έτοιμοι να  πράξουν τα ίδια όταν θα είναι  ο Δίας να αποχαιρετήσει το ζώδιο του Ζυγού στις 28 Σεπτεμβρίου 2017. Η αντίθεση αυτή γίνεται  μεταξύ δεύτερου και όγδοου οίκου δηλ., σε θέματα που έχουν σχέση οικονομικού και υποθαλάσσιου πλούτου. Τα γεγονότα όμως κατευνάζονται από τον Κρόνο που στέκει φύλακας άγγελος, και αίτιο αυτών  διότι κάνει τρίγωνο με Ουρανό και Βόρ. Δεσμό.

Σας εύχομαι τα καλύτερα





  


No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.