Wednesday 14 September 2016

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ και ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΈΚΛΕΙΨΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ


ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ

Η Πανσέληνος στην Παρθένο γίνεται στις 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 10,Ο5 ΜΜ
    στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων μεταξύ πέμπτου και ενδεκάτου οίκου στην 24΄19 πρώτα της μοίρας αλλά και συγχρόνως γίνεται και η έκλειψη Σελήνης. Ο Ωροσκόπος στην 23,51 πρώτα στο ζώδιο του Ταύρου και Μεσουράνημα στην 01,10 πρώτα της μοίρας στους Ιχθείς. Το δε μεταξύ τους μεσοδιάστημα δίνει την έκλειψη Ηλίου της 20ης Μαρτίου 2015 η οποία έστω και καθυστερημένα φέρνει ραγδαία γεγονότα και ανατρέπουν καταστάσεις, το τοπίο ξεκαθαρίζει από κάθε συνονθύλευμα. Η δυναμική αυτή δίνει μια κόντρα αντισκιά με τον Δία που κάνει την εμφάνιση του στο ζώδιο του Ζυγού. Ο Καιρός γαρ Εγγύς.


Το δε μεσοδιάστημα μεταξύ των φώτων γίνεται σε συνοδική πορεία με τον Άρη στις24,19 πρώτα της μοίρας στο ζώδιο του Τοξότη στον όγδοο οίκο .στοιχεία που  προσδιορίζουν ότι κυριαρχούνε τα σταθερά ζώδια λόγω οικοθεσίας, παρότι υπάρχει μια μεταβαλλόμενη κατάσταση.

Το Ταυ τετράγωνο που κάνει ο Άρης με τα φώτα δίνει το εξής φαινόμενο: Ότι με κάθε τρόπο αναζητούνε να επιβληθούνε , ώστε να αποφέρουν στέρηση και καταστροφική συνέπεια. Ενώ σε αντιστοιχία από την άλλη πλευρά κάνει και ο Κρόνος Ταυ τετράγωνο με τον Ποσειδώνα-Νότ., και Βόρ. Δεσμό στοιχείο ότι η καταπίεση και η προσαρμοστικότητα έναντι των μέτρων παίρνει ένα τέλος ,αλλά αυτή την φορά με βίαιη μορφή. Όλη αυτή η ανατρεπτική και αβάστακτη κατάσταση προς το λαό, δείχνει ότι θα υπάρξει τάχιστα εκλογική αναμέτρηση. Με την διαφορά  ανικανότητα να σχηματισθεί κυβέρνηση, αλλαγή πολιτεύματος  με εύνοια  αυτή την φορά προς τον λαό.  
Μεγαλύτερη ανάλυση στην ομιλία μου στις 18/9/2016

No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.