Monday 19 September 2016

Η ΙΣΗΜΕΡΙΑ ΣΤΙΣ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ




Στις 22/Σεπτεμβρίου 2016 ώρα 16.21ξεκινά η φθινοπωρινή ισημερία με στοιχεία που θα επηρεάσουν γεγονότα και καταστάσεις το λιγότερο έως 21 Δεκεμβρίου2016 για να μην πούμε ένα ολόκληρο Χρόνο όπου και ξεκινά το χειμερινό ηλιοστάσιο.

Από τα δέκα οκτώ στοιχεία 18 που μας δίνει μια πρόγευση με πολύ περιληπτική ανάλυση σε μερικά εξ αυτών.

1)Ο ωροσκόπος βρίσκεται της ισημερίας της 22ας Σεπτεμβρίου σε σύνοδο με τον γενέθλιο Ήλιο της Ελλάδος και β) από τον γενέθλιο Ήλιο της Ελλάδος δίνεται μεσοδιάστημα Αφροδίτη/Δίας σύνοδο με τον ήλιο της Ελλάδος και τον ωροσκόπο της ισημερίας της 22ας Σεπτεμβρίου. γ)O Ωροσκόπος της Ισημερίας με το Μεσουράνημα του Γενέθλιου της Ελλάδος το μεσοδιάστημα τους κάνει συνοδική πορεία   με τον γενέθλιο Ήλιο της Ελλάδος.

Η δυναμική αυτή φανερώνει νέα ξεκινήματα για τον Ελλαδικό χώρο σε ότι έχει σχέση με τη εξουσία η οποία αδυνατεί λόγω εσφαλμένης αυτοπεποίθησης να συνεχίσει το έργο της με φρούδες όνειρα και ελπίδες. Συγχρόνως  επαναφέρετε από το παρελθόν άτομο που είναι αγαπητό προς τον λαό και δίνει πνοή εμψύχωσης και αναπτέρωσης.

 Τα  φαινόμενα δεν σταματάνε εδώ.

2) Με την ισημερία της 22ας Σεπτεμβρίου επιστροφή της Σελήνης  στην γενέθλια Σελήνη της Ελλάδος

3) Στην ισημερία της 22ας Σεπτεμβρίου Ερμής /Πλούτωνας μεσοδιάστημα 14,56 πρώτα της μοίρας στον Σκορπιό με αντισκιά στον ‘Ήλιο  της Ελλάδος όπου η δυναμική βρίσκεται στη 00,00 του Αιγόκερου Μοίρα και ξεκινά το χειμερινού Ηλιοστάσιο.  

4) Ο Κρόνος της ισημερίας της 22ας Σεπτεμβρίου σύνοδο με τον γενέθλιο Άρη-Ελλάδος  

Η πλήρη ανάλυση του έργου έχει μαγνητοσκοπηθεί στη ομιλία μου που έγινε στις 18/9/2016 και θα παρουσιαστεί με την πάροδο του χρόνου.

No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.