Saturday 15 October 2016

ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΑΞΟΝΑ ΖΥΓΟΥ-ΚΡΙΟΥ 16/10/2016



Η πρώτη Πανσέληνος της φθινοπωρινής ισημερίας γίνεται στις 16/Οκτωβρίου 2016 στον άξονα Ζυγού-Κριού στην 23,14 πρώτα της μοίρας και με αντίστροφη οικοθεσία. Η δυναμική της μπορούμε να πούμε είναι ότι κάνει μια στροφή 180 μοιρών λόγω οικοθεσίας σε ολόκληρο τον αστρολογικό χάρτη. Με δυο λόγια φέρνει τα πάνω κάτω. Ανατρέπει καταστάσεις και κατεστημένο. Ο παρορμητικός Σταυρός έχει τον κυρίαρχο ρόλο που επηρεάζει την τελική απόφαση.  Η αντίθεση Ήλιου-Σελήνης και σύνοδο με τον Ουρανό είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι αλλού λαλούν οι κόκκοροι και αλλού γεννούν οι κότες.


Όλα δείχνουν ότι είναι καζάνι που βράζει και έτοιμο να εκραγεί. Αυτό ακόμα προσδιορίζεται από το M/C που κάνει ακριβείας τετράγωνο με τα φώτα και τον Ουρανό. Το δε μεσοδιάστημα Ήλιου /Μ/C γίνεται σε συνοδική πορεία με τον Βόρειο Δεσμό και αυτός με την σειρά του κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο και αντίθεση με τον Ποσειδώνα και Νότιο Δεσμό. Ο αστρολογικός μας χάρτης παρουσιάζει εξελίξεις που ούτε στα πιο κρυφά όνειρα δεν έχουμε σκεφτεί. Τίποτα πλέον δεν χαρίζεται σε κανένα.

 Ο βασηλιάς έμεινε γυμνός στον θρόνο του.                                                                                             Τα ζώδια πού επηρεάζονται είναι: Κριοί – Ζυγοί, Αιγόκεροι-Καρκίνοι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου έχετε πάρει αποφάσεις για ριζικές αλλαγές. Ότι είναι να κάνετε με σύνεση και φρόνηση . Παρθένοι- Ιχθείς, Τοξότες –Δίδυμοι προχωρήστε με σταθερά βήματα για να πετύχετε τους στόχους σας. Ειδικά  εσείς του πρώτου και του δεύτερου δεκαήμερου. Σκορπιοί-Ταύροι, Λέοντες-Υδροχόοι έντονες συγκρούσεις θα έχετε πρώτα από όλα με τον ίδιο σας  τον εαυτό βρείτε τα μαζί του. 

No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.