Monday 15 August 2016

Πανσεληνος/Εκλειψη Που φέρνει ανακατατάξεις18/8/2016


Στην περίπτωση αυτή έχουμε εκτός από  Πανσέληνο που διάγεται στις 18 Αυγούστου 2016 στον άξονα Λέοντα/ Υδροχόου   στη 25 51 πρώτα της μοίρας μεταξύ δέκατου και τέταρτου οίκου. Σε μοίρες αυστηρές που επικρατεί ο Πλούτωνας και σε οίκους με πολύ πειθαρχία.  Στη δυναμική αυτή την πολύ αυστηρή έχουμε συγχρόνως δε και την έκλειψη Σελήνης.  Το έργο που παράγει είναι ότι  δίνει μια κόντρα μεταξύ  κοινοβουλίου (δηλ
λαός, κράτος) και κυβερνήσεως.  Το μεσοδιάστημα Ήλιου/ Ουρανού γίνεται 2506 μοιρα Διδύμων στον όγδοο οίκο δηλ, ο λαός ενάντια στη διακυβέρνηση για θέματα που έχουν σχέσεις με οικονομικές συναλλάγες με ξένες χώρες, θέματα τραπεζών, εμπορίου, κεφαλαίου και πλούτου γενικά, ειδικά υποθαλάσσιου και γεωφυσικού. Η μοίρα αυτή παράγει αναπάντεχες βίαιες καταστάσεις και ανακατασκευή ψεμάτων προς όφελος της κυβερνήσεως, κάτι που πλέον δεν θα καταφέρει. Και ο λόγος είναι ότι η αντοχή εξαντλήθηκε. Στην δε αντίθεση των πλανητών Ήλιου /Ουρανού κάνει συνοδική πορεία  λόγω ότι Άρηςσυνοδο Κρόνος τα μεσοδιαστήματα με Πλούτωνα δίνουν την 26 μοίρα του Τοξότη.

Στοιχείο  ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει από τα όρια, υπάρχει πλήρη αποσύνθεση, τα πάντα  είναι υπό κατάρρευση και το μεσοδιάστημα τους μεταξύ όλων αυτών των πλανητών μας δίνουν 2533 πρώτα της  μοίρας στον Κριό όπου κυριαρχεί ο πλανήτης Ουρανός και προσδιορίζει σκληρές και αδίστακτες παρεμβάσεις, με στέρηση και περιοριστικούς όρους αλλά και αντίδραση με γεγονότα ετοιμοπόλεμα. Αίτια  αυτών των γεγονότων, διάγεται αναγκαστική εκλογική αναμέτρηση,  από 1 Οκτωβρίου – 16 Οκτωβρίου αλλά δε λαμβάνει κανείς εντολή αυτόνομης κυβέρνησης ακόμα και πολύ δύσκολα για συνεργασία.  Στοιχείο ότι θα έχουνε τάχιστα νέα αναμέτρηση αλλά τα πολιτικά πρόσωπα αλλάζουν ειδικά στην αντιπολίτευση. Από την μοίρα του μεσοδιαστήματος δηλ 25Διδύμων με μεσοδιάστημα τον Δία στην Παρθένο έχουμε ακριβείας το μεσουράνημα στην 10 μοίρα του Λέοντα στοιχείο που είχαμε την Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 2/8/2016 δηλ. η σκληρότητα και η βιαιότητα κυριαρχεί αλλά συγχρόνως αποκαλύπτει ότι  όλα έχουν και τα όρια τους. Παρότι δεν φαίνεται η Σελήνη μαζι με Δία-Ερμή και Αφροδίτη δίνει ένα αδίστακτο μεσοδιάστημα και δίνουν συνοδική πορεία μαζί με Κρόνο/Άρη στοιχείο ότι πλέον τίποτα δεν χαρίζεται και όλα είναι έκρυθμα χωρίς επιστροφή. Στην δυναμική αυτή έχουμε και το μεσοδιάστημα Ποσειδώνα/Βόρ Δεσμού και Βορ με Νοτ Δεσμού που η αντιστοιχία τους είναι ότι το παρελθόν γίνεται παρών και το παρόν άθλιο αμελητέο παρελθόν.


 

 

No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.