Monday 29 June 2015

Ελλάδα 28 Ιουνίου 2015



Μια καρμική μέρα για την Ελλάδα είναι η 28 Ιουνίου 2015 και ώρα 00:50 πρωίαν. Στή μέρα αυτή έγινε το διάγγελμα του πρωθυπουργού της Ελλάδος για δημοψήφισμα για ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ για θέμα που δεν έχει διευκρινιστεί για ποιό λόγο ο λαός έχει τεθεί σ αυτό το σκληρό δίλλημα.
Αιτία όλων  αυτών αναγκάστηκα να κάνω  ανάγνωση τού χάρτη. Ο δέκατος οίκος παρουσιάζει πολιτικό άνδρα  έτοιμο να αποδώσει σκληρά μέτρα, δίνοντας δικτατορικά στοιχεία, ομαδικό περιορισμό, και κατάλυση της εξουσίας. Στον όγδοο οίκο έχουμε το ζώδιο Σκορπιού  τον Κρόνο και στην ακμή του όγδοου οίκου τη Σελήνη στο Σκορπιό θέση  πολύ σκληρή και αδίστακτη, έναντι του λαού και της ιδιοκτησίας,  με έλλειψη ειλικρίνειας, αληθείας, και ανευθυνότητας. Φέρνει ακόμα  κίνδυνους  για τον λαό σε θέματα εξωτερικών υποθέσεων, για το τραπεζικό σύστημα,  και ταραχές οικονομικοκοινωνικές. Άλλη μια δυναμική που δίνει είναι ότι στον  οίκο του κράτους έχουμε μια προσωπικότητα έτοιμη να πάρει αποφάσεις να ασκήσει εξουσία και να καθοδηγήσει ένα λαό.
Ενώ ο Ουρανός με τον Δία και την Αφροδίτη  δίνουν την 19η μοίρα των Διδύμων στο τρίτο οίκο. Με δύο λόγια  έχουμε  αναπάντεχο βίαιο γεγονός, δια μέσω από τα  Μ.Μ.Ε  για θέματα διοίκησης, διαχείρισης, νομοθετικά και τραπεζικά θέματα,  πολεμική, εθνική, επικοινωνία. Τα συμπεράσματα δικά σας.    

1 comment:

  1. Και η παραμικρή λεπτομέρεια που συμβαίνει ο αστρολογικός χάρτης θα μας φανερώσει την αλήθεια

    ReplyDelete


Note: only a member of this blog may post a comment.