Friday 3 October 2014

Πώς επηρεάζει αυτή η Πανσέληνος τα ζώδια και τι μυστικά κρύβει





Πανσέληνος 8/10/2014 για τους ρομαντικούς

Μια φθινωποριάτικη Πανσέληνος που ο καθένας θα νοιώσει λόγω εκλείψεως  τα βαθειά εσωτερικά του συναισθήματα και θα έρθουν στήν επιφάνεια οι προσδοκίες του και τα ονειρά του. Οι Κριοί θα πάρουν όλοι την δυναμική για νέα ξεκινήματα και εσωτερική ανάταση.
Οι Ταύροι θα  σταθεροποιήσουν την οικονομική τους κατάσταση και θα λάβουν εύνοια από το οικογενειακό τους περιβάλλον. Οι Δίδυμοι θα βάλουν τάξη στο ότι ήταν μέχρι σήμερα σε αταξία, στοιχείο πολύ αντίθετο προς αυτούς . Οι Καρκίνοι θα αναζητήσουν την τάξη .την πειθαρχία και την συνεργασία με άτομα που νοιώθουν βαθειά αισθήματα. Οι Λέοντες θα αναζητήσουν συνεργασίες  και θα αναπτύξουν τα έσοδα τους  έχοντας την τύχη με το μέρος τους. Οι Παρθένοι αποφασίζουν να αναλάβουν καθήκοντα καθαρίζοντας το Κόπρο του Αυγεία, και κάνοντας αυτό τον άθλο,  να καταφέρουν  να έρθουν σε αντιπαράθεση με το εχτές. Οι  Ζυγοί  αναπτύσουν την μόρφωση τους και συγχρόνως  αναζητού την καταξιωσή τους σε πολλούς τομείς . Οι Σκορπιοί φτάνουν σε καταξίωση αλλά έχοντας φρόνηση και μάθηση ετών. Οι Τοξότες  παίρνουν την εύνοια με το μέρος τους σε οιονδήποτε τομέα αλλα να προσέχουν την λυκοφιλία. Οι  Αιγόκεροι  πρέπει να προσέχουν τίς αντιδράσεις τους διότι φτάνουν στήν αυτοκαταστροφή. Οι Υδροχόοι  λόγω ότι αναζητούν την οικονομική τους σταθερότητα να προσέχουν την επαναστατική τους μορφή,γιατί μπορεί να γίνει αυτοκαστροφική και οι Ιχθείς  να προσέξουν τα οικονομικά τους για να μην εξαπατηθούν από πρόσωπα οικεία . 

 

Πανσέληνος 8/10/2014 για τους ρεαλιστές

H Πανσέληνος αυτή φέρνει μαζί της και την έκλειψη Σελήνης που γίνεται στην 15η μοίρα του  Κριού  πού δίνει πολλά στοιχεία  Α) Επηρεάζεται από το ζώδιο του Ζυγού και από την Αφροδίτη.  Β) Ξαφνικά γεγονότα που ανατρέπουν καταστάσεις, Γ) Έντονη επικοινωνία σε θέματα   πολιτικης  διενεύξεως  που έχει στοιχεία λυκοφιλίας .  Δ) Ότι κρυφό, σαθρό, υπόγειο,ύπουλο,καταχθόνιο έρχεται στην επιφάνεια δίνοντας αλήθεια και φως. Ε) Παιχνίδια παίζονται εις βάρος του κοινωνικού συνόλου. ΣΤ)Μία ενέργεια πολιτικού φέρνει πολιτική καταστροφή σε αυτόν, από την εξαναγκαστική του πράξη.  Ζ)Επιβάλλεται δικτακτορική κατάσταση από ξένους φίλους. Η) Έρχονται τα πάνω κάτω όπου υπάρχει αντίδραση από το κοινοβούλιο. Πολιτικές εξελίξεις εν όψει, ενώ η έκλειψη της Σελήνης δεν επηρεάζει επιφανειακά τον Ελλαδικό χώρο και όμως υπάρχει επηρεασμός από την κεντρική Ευρώπη όπου γίνεται ορατή η έκλειψη. Μεγάλες ξαφνικές αλλαγές σε μικρό χρονικό διάστημα.

   
                                                                                             Σας Εύχομαι Καλή Πανσέληνο .

No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.