Sunday 17 May 2015

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΔΙΔΥΜΩΝ Ή ΝΕΑ ΑΡΧΗ ;;;

Στις 18 Μαΐου 2015 ώρα 12:28* μεσημβρίας Ελλάδος έχουμε την νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων. Για το λόγο αυτόν παίρνει την δυναμική της από το ζώδιο των Διδύμων
Η νέα Σελήνη γίνεται στον δέκατο οίκο κάνοντας ακριβείας αντίθεση με τον Κρόνο που βρίσκεται στον τέταρτο οίκο. Έχουμε μια αμοιβαία κατάσταση μεταξύ δορυφόρου και πλανήτη, πέρα εκ τούτου τα σταθερά ζώδια έχουν τον κυρίαρχο ρόλο (Λέων, Υδροχόος, Σκορπιός. Ταύρος) σε πολύ δυνατές μοίρες που παράγουν δυναμικές καταστάσεις. Θα υπάρξουν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις που θα επηρεάσουν τρία πολιτικά πρόσωπα

α) Σαμαράς Αντώνιος, κάνει συνοδική πορεία στην νέα Σελήνη, λόγω ότι έχει Γενέθλιο Ήλιο και τον πλανήτη Άρη σε σύνοδο. Συγχρόνως ο Άρης να κάνει σύνοδο με τον γενέθλιο του Άρη έχει δε Πλούτωνα /Βόρ. Δεσμό μεσοδιάστημα επάνω στον γενέθλιο Άρη και Ήλιο και του κάνει μία χιαστί η Σελήνη με τη Σελήνη του και με όλα τα ανωτέρω.

β) Καραμανλής Αλ. Κωνσταντίνος, σε αυτή την περίπτωση έχουμε τον διελαύνοντα Κρόνο να κάνει συνοδική πορεία στον Βόρειο Δεσμό του και να είναι σε πλήρη αντίθεση με τη νέα Σελήνη. Πέρα εκ τούτου έρχεται σε αντίθεση με τον διελαύνον Ήλιο που είναι στη 27ο μοίρα του Ταύρου με τον γενέθλιο Κρόνο του και σε Αντίθεση με το μεσουράνημα του κ Σαμαρά και ο Βόρ. Δεσμός του σε αντίθεση με τον Ήλιο και τον Άρη του κ Σαμαρά. ΤΙ ΑΝΤΑΠΑΡΑΘΕΣΗ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ;

Γ) Τσίπρα Αλέξη, ο διελαύνον Ήλιος έρχεται σε αντίθεση με τη γενέθλια Σελήνη του η δε διευλαύνουσα Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον γενέθλιο Κρόνο του, άλλο ένα στοιχείο ο διευλαύνοντας Κρόνος είναι στο γενέθλιο του μεσοδιάστημα Σελήνη /Ποσειδώνα όπου και κάνει ακριβείας σύνοδο.

Η δε Σελήνη του κ Τσίπρα Αλέξη κάνει συνοδική πορεία με τον Κρόνο του κ Κων, Αλ, Καραμανλή το δε μεσοδιάστημα πού γίνεται από τη νέα Σελήνη στους Διδύμους 18 Μαΐου 2015 Δηλ. Σελήνη /Βορ, Δεσμό και Ήλιο/Βορ.Δεσμό είναι επάνω στον Ήλιο του κ Τσίπρα Αλέξη αλλά και συγχρόνως έχουμε στη νέα Σελήνη το μεσοδιάστημα Άρη/Βορ, Δεσμό που δίνει Ουρανό και Αφροδίτη στον γενέθλιο χάρτη του κ Κων. Αλ. Καραμανλή.

Επηρεασμό έχουμε από τη διελαύνουσα νέα Σελήνη διότι η Ελλάδα έχει Σελήνη στους Διδύμους και από τον διελαύνοντα Δία στον Λέοντα να κάνει ακριβείας σύνοδο με τον γενέθλιο Κρόνο της Ελλάδος στον Λέοντα.

Το μεσοδιάστημα από διελαύνοντα Ουρανού/Ποσειδώνα γίνεται στην 29ο μοίρα των Ιχθύων στον όγδοο οίκο όπου μας δίνει την ολική έκλειψη Ηλίου που έγινε στις 20 Μαρτίου 2015 και η μοίρα αυτή ήτανε στον Δέκατο οίκο και ακριβώς σε αντίθεση ακριβείας ο κ Τσίπρας Αλέξης έχει μεσοδιάστημα Κρόνο/Βόρ. Δεσμό 29η μοίρα της Παρθένου. ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!

Η κατάσταση στον Ελλαδικό χώρο είναι πολύ έκρυθμη έναντι των πολιτικών και του ίδιου του κράτους Θα υπάρξει συνεργασία απρόσμενη. ( Όσοι ξέρουν αστρολογία από όσα αναφέρω ανωτέρω θα καταλάβουν) Η οποία θα έρθει με μιά μικρή καθυστέρηση. Γεγονότα, ευνοϊκά πού στην πάροδο του χρόνου θα πάρουν σάρκα και οστά. Η έκλειψη στις 13/9/2015 θα ενεργοποιήσει πολλά υπομονή..........ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ Ή ΝΕΑ ΑΡΧΗ ;;;;;;;;; ή Απρόσμενα γεγονότα;;;;;;;;;


* Σημ: Αναφορά σε ώρες Greenwich.

Στις 4:14 πμ έχουμε νέα Σελήνη στις 26ο56’ του Ταύρου, μια μοίρα περίπου μετά τον σταθερό αστέρα Algol ή αν προτιμάτε νέα Σελήνη πάνω στο σταθερό αστέρα Algol. Mε την φάση της νέας Σελήνης ξεκινάει αμέσως κενή πορεία η Σελήνη. Η κενή πορεία της Σελήνης τελειώνει στις 9:28 Greenwich την κενή πορεία της στην 0ο  των Δίδυμων, όπου και δίνει εκεί όλη την δυναμική της η νέα Σελήνη από τις 26ο 56’ του Ταύρου.

Για τη ακριβή ώρα Ελλάδος προσθέτουμε τρεις επιπλέον ώρες.

Απαραίτητη η σημείωση επειδή μερικοί έχουν ανεπαρκή βιβλιογραφία.

No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.