Sunday 1 November 2015

Αριθμολ/ική δυν/κη 1/11/2015Κυριακή 6,53πμ



Αλήθεια τι να κρύβει η ημερομηνία 1 11 2015 αριθμολογικά, που την κάνει ιδιαίτερα δυναμική;
Τα στοιχεία που δίνει είναι πολλά και καθορίζουν όλο τον μήνα και για να μην πούμε την γενική κατάσταση της Ελλάδος.

Κρύβει πολύ καλά τον αριθμό 22 που παρουσιάζει ζώδιο της Παρθένου τη δυναμική του 11 δύο φορές στοιχείο που φανερώνει στον 11ο οίκο  δυναμικές από ζώδιο Ταύρου κυβερνήτης του  η Αφροδίτη και από το ζώδιο του Κριού τον κυβερνήτης  Άρη. Ο 11ος οίκος δίνει Ουρανό/Κρόνο και τον Δία αναπάντεχο Καρμικό γεγονός αλλάζει την πορεία της Ελλάδος.
 Συγχρόνως το ζώδιο του Τοξότη δίνεται στον 1ο οίκο με δυναμική του Άρη λόγω οίκου, που παρέχει  τελικό αποτέλεσμα στοιχεία Κρόνου. Ενώ  από τη άλλη  ο Ήλιος βρίσκεται σε ζώδιο του Σκορπιού κυβερνήτες του Άρης/Πλούτωνας φέρνοντας την ανατροπή στο κατεστημένο. Αιτία  είναι ότι  ο 3ος οίκος έχει την δυναμική του Πλούτωνα.
Ο Ήλιος στο Σκορπιό με το ζώδιο των Ιχθύων στον 9ο οίκο δίνουν την δυναμική που φέρνουν αναταραχή,  επαναστατική  και δυναμική μορφή από το ζώδιο του Καρκίνου που κυβερνήτης του είναι η Σελήνη.

Το τελικό αποτέλεσμα αριθμολογικά είναι δύο αριθμοί το 10 πού προσδιορίζει την αλλαγή μέσα από τον χρόνο δηλ. τον Κρόνο  και το 11 πού προσδιορίζει τον πλανήτη Δία στον Δέκατο οίκο.
Πρόσωπο εξουσίας γίνεται κυρίαρχος μετά από  αποστασιοποίηση, και απομόνωση.



No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.