Wednesday 23 December 2015

ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΤΟΞΟΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΤΟΥ




ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΤΟΞΟΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΤΟΥ

Το ξεκίνημα τού χειμερινού ηλιοστασίου είναι στις 22 Δεκεμβρίου 2015. Ο δε ωροσκόπος για ώρα Ελλάδος είναι στην 23ο μοίρα Τοξότη. Μοίρα Χείρωνα, που προσδιορίζει την απογοήτευση από τον παρελθόντα χρόνο. 

Σε ότι είχε σχέση με άνοδο, πρόοδο, αναγέννηση. Ώστε να παρακινήσει, τα πιστεύω με θέληση, για τα ιδανικά και τα ιδεώδη μας σαν χώρα.
Ένας από τους πλανήτες που επηρεάζει την πολιτική σκηνή είναι και ο πλανήτης Κρόνος. Ο πλανήτης Κρόνος από το προηγούμενο ημερολογιακό, ή αστρολογικό έτος, βρίσκεται στο ζώδιο τού Τοξότη. Ο οποίος ανάτρεψε το πολιτικό σύστημα λόγω της αναδρομής πορείας του, στο ζώδιο τού Σκορπιού. Καρμικό εκείνο το χρονικό διάστημα λόγω της δυναμικής του πού παρήγαγε.
Στο ξεκίνημα τού χειμερινού ηλιοστασίου ο Κρόνος βρίσκεται στην 10ο03’  μοίρα του Τοξότη ορθόδρομος, στο δωδέκατο οίκο. Η Οικοθεσια και το ζώδιο παραπέμπουν ότι την χρονική περίοδο, τού ενός έτους, γίνεται ο λαός επιφυλακτικός, με σύνεση, αυτοσυγκράτηση, και σοβαρότητα. Τελειώνοντας το ημερολογιακό έτος, έναντι του χειμερινού ηλιοστασίου δηλ 21 Δεκεμβρίου 2016 με ωροσκόπο στην 04ο40΄ μοίρα Ζυγού βρίσκεται ο Κρόνος στον ένατο οίκο στην 20ο08΄ μοίρα Τοξότη. Ο οποίος προδιαθέτει στοιχεία αξιοπιστίας, ότι έχουν επέλθει, κοινωνικές επαφές με το εξωτερικό χρησιμοποιώντας την διπλωματία ως μέσον, και πετυχαίνοντας το ακατόρθωτο.

Η ανάλυση μηνιαίως:
1)Η νέα σελήνη στις 10 Ιανουαρίου 2016 στην 19ο Αιγόκερου τρίτο οίκο και ωροσκόπο στην 22ο 41΄ Σκορπιού. Ο Κρόνος βρίσκεται 12ο 06΄ Τοξότη συνοδική πορεία με Αφροδίτη στον δεύτερο οίκο. Στην δυναμική του αυτή ο Κρόνος γίνεται αυστηρός, πειθαρχημένος, φέρνει περιοριστικούς όρους, με αποφασιστικότητα, και παίρνει σοβαρές αποφάσεις. Παρότι υπάρχει έντονη σύγκρουση, παρέχει όμως τη δυνατότητα να αποκοπεί κάθε αρνητικό και σαθρό.

2)Η νέα σελήνη στις 08 Φεβρουαρίου 2016 στην 19ο Υδροχόου έβδομο οίκο και ωροσκόπο στην 4ο 48΄ Λέοντα. Ο Κρόνος βρίσκεται 14ο 42΄ Τοξότη στον πέμπτο οίκο. Τα στοιχεία που προσδιορίζει ο Κρόνος είναι ότι συνεχίζει την πειθαρχία, αυστηρά μέτρα, στέρηση δικαιωμάτων και περιοριστικούς όρους. Η αναγκαιότητα που παρουσιάζεται, φέρνει με το πέρασμα τού χρόνου ευνοϊκές καταστάσεις.

3) Η νέα σελήνη στις 9 Μαρτίου 2016 στη 18ο 55΄ Ιχθύων συγχρόνως και το φαινόμενο της εκλείψεως στον δεύτερο οίκο. Ο ωροσκόπος στην 19ο Αιγόκερου. Στοιχείο ότι η νέα Σελήνη στο ξεκίνημα του έτους έχει επηρεαστεί από την έκλειψη αυτή. Τα δε φώτα (Ήλιος-Σελήνη) έρχονται σε αντίθεση με Δία και Βορ, Δεσμό και πάνω στα φώτα κυριαρχεί ο Νότ. Δεσμός. Ο δε Κρόνος στον ενδέκατο οίκο έχει τον κυρίαρχο ρόλο διότι κρατά όλη την δυναμική με Ήλιο-Σελήνη, Νότ. Δεσμός ,τον Δία και τον Βόρ, Δεσμό. Παρουσιάζεται ο Κρόνος με έντονες δυναμικές και αποφασιστικές ενέργειες και μια πλήρη ενεργή στάση έναντι των εξωτερικών θεμάτων ασφάλειας, κεφαλαίου και τραπεζικού συστήματος.

4)Η νέα σελήνη στις 7 Απριλίου 2016 στη 18ο 04΄ Κριού στον ένατο οίκο. Κάνει συνοδική πορεία με Ουρανό και το μεσοδιάστημα τους είναι στην 19ο 11΄ τού Κριού. Μοίρα πολύ αυστηρή .Ο Ωροσκόπος στην 12ο 24΄ του Λέοντα και ο Κρόνος ανάδρομος στην 16ο 15’  Τοξότη στον πέμπτο οίκο. Αυτή η δυναμική αποδίδει, πειθαρχία και επικρατεί σταθερότητα από πολιτικό άνδρα με ηγετική προσωπικότητα, σοβαρότητα, και υπευθυνότητα. Επιβάλει πολιτική εξουσία σε ξένους παράγοντες, σεβασμό στο κοινοβούλιο και συγκρατημένη αισιοδοξία προς τον λαό για την οικονομική του ασφάλεια και άνοδο. Υπερπηδά οικονομικές δυσχέρειες και φέρνει δημόσια ασφάλεια.

5)Η νέα σελήνη στις 6 Μαΐου 2016 στη 16ο 41΄ Ταύρου στον πέμπτο οίκο και ωροσκόπο στην 13ο 57΄ Τοξότη. Τα στοιχεία αυτά δίνουν εξουσία στα Γήϊνα ζώδια τα δε μεσοδιαστήματα τους, δίνουν στοιχεία των Υδάτινων ζωδίων και λόγω οίκων δυναμική στα Πύρινα ζώδια Ενώ ο Κρόνος κρατάει και πάλι τα ηνία, ώστε να επηρεάζει Δία, Βόρ, Δεσμό και Ποσειδώνα. Σε θέματα που έχουν σχέση με το εξωτερικό, απελευθέρωση και συγκράτηση στο ψέμα από δήθεν φιλικούς ως προς την εξουσία. Λόγω ότι ο πολιτικός άνδρας ανώτερης εξουσίας (πρωθυπουργός), διαθέτει ορθή κρίση, καρτερία και υπομονετικότητα με στόχο να πετύχει εύνοια και θετικά αποτελέσματα

6)Η νέα σελήνη στις 5 Ιουνίου 2016 στη 14ο 53΄ Διδύμων στον πρώτο οίκο σε συνοδική πορεία ο Ερμής και ωροσκόπο στην 12ο 42΄ Διδύμων. Στη δυναμική της που ξεκινά η νέα Σελήνη κάνει πλήρη αντίθεση με τον Κρόνο και το μεσοδιάστημα τους βρίσκεται σε συνοδική πορεία με τον Δία στην Παρθένο και τον Βόρ, Δεσμό στον τέταρτο οίκο και σε πλήρη αντίθεση έχουμε τον Ποσειδώνα στον δέκατο οίκο. Παρουσιάζει μια ανεξάρτητη δυναμική ο Κρόνος δείχνοντας ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η επίτευξη της επιτυχίας και η οικονομική πρόοδος της χώρας που αυτό επιτυγχάνεται μέσω αυστηρής οργάνωσης και πειθαρχίας.

 7)Η νέα σελήνη στις 4 Ιουλίου 2016 στη 12ο 53΄ Καρκίνου στον ένατο οίκο και ωροσκόπος 17ο 39΄ Ζυγού. Ο Δίας έχει κυρίαρχο ρόλο, φέρνει απρόσμενες ευνοϊκές καταστάσεις. Ο δε Δίας κάνει τρίγωνο με Πλούτωνα όπου προσφέρει το ξεκίνημα μιας ανόδου και προόδου. Η δε παρουσία τού Κρόνου δίνει έντονη δυναμική στον Δία σε θέματα που έχουν σχέση για επίτευξη επιτυχίας, λόγω υπομονής και φρόνησης. Ενώ η παρουσία του Κρόνου με τον Ποσειδώνα, προσδιορίζει ότι οι δυσκολίες θα ξεπεραστούν, ο λαός παύει να ζεί με ψευδαισθήσεις, έστω και εάν έχει πονέσει.

 8)Η νέα σελήνη στις 2 Αυγούστου 2016 στη 10ο 57΄ Λέοντα στον πέμπτο οίκο και ωροσκόπο στην 26ο 55΄ Κριού. Ο Κρόνος σε αυτή τη νέα Σελήνη προσδιορίζει τα λάθη του παρελθόντος και το καταστροφικό έργο και καθοριστική ανατροπή. Η δυναμική αυτή έχει ξεκινήσει από 20 Δεκεμβρίου 2015. Με σταθερά βήματα και υπερβολική προσπάθεια η οποία φέρνει την αναγέννηση. Η αιτία είναι ότι υπάρχει, μόχθος, εγκράτεια, κατορθώνοντας πολιτικό πρόσωπο τα ακατόρθωτα.

9)Η νέα σελήνη στις 1 Σεπτεμβρίου 2016 στην 9ο 21΄ Παρθένου στον δέκατο οίκο και ωροσκόπο στην 10ο 41΄Σκορπιού.Το στοιχείο του Κρόνου έχει κυρίαρχο ρόλο Α) Έχει σύνοδο με τον Άρη και στην οικοθεσία του παρουσιάζει γεγονός ότι για τα εθνικά οικονομικά οφέλη έρχεται αντιμέτωπος, πολιτικός άνδρας με κίνδυνο την προσωπική του ασφάλεια, Β) ο Κρόνος είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει θέματα εξουσίας για οφέλη του λαού και θέματα αντιπολίτευσης που παράγει ψευδαισθήσεις και τα παράγωγα της .

10)Η νέα σελήνη στις 1 Οκτωβρίου 2016 στην 8ο 14΄ Ζυγού στον τρίτο οίκο και ωροσκόπο στην 16ο 39΄ Λέοντα. Ο οποίος επηρεάζει τον Κρόνο πού βρίσκεται στην 11ο 37’  Τοξότη στην ακμή του πέμπτου οίκου. Η παρουσία του δίνει μία ξαφνική αναπάντεχη δυναμική. Ένας από τους κυρίους λόγους είναι ότι ο Δίας εισήρθε στον Ζυγό και φέρνει εύνοια σε θέματα επικοινωνίας, φίλων, συνεργασιών, εξωτερικής πολιτικής και εμπορίου.

11)Η νέα σελήνη στις 30 Οκτωβρίου 2016 στην 7ο 43΄ Σκορπιού στον έκτο οίκο και ωροσκόπος 17ο 38΄ Διδύμων. Σε αυτόν τον οίκο έχουμε και τον Κρόνο 14ο 15΄ Τοξότη κάνοντας σύνοδο με την Αφροδίτη. Σταθερές ιδέες και απόψεις με πολύ μεθοδικότητα και πειθαρχία. Δίνει δε ακόμα ο Κρόνος γεγονότα που χρειάζονται σθένος , εξαιρετική δύναμη , παρότι θα υπάρξει σύγκρουση για θέματα υποθαλάσσιου και γεωφυσικού πλούτου, δημιουργώντας σοβαρά γεγονότα. Τα εμπόδια υπερπηδούνται λόγω πολιτικής σοβαρής εξουσίας.
.
12)Η νέα σελήνη στις 29 Νοεμβρίου 2016 στη 7ο 42΄ Τοξότη στον όγδοο οίκο και ωροσκόπο 11ο 29’  Κριός. Η αναγέννηση από το παρελθόν στο παρών πλέον υπαρκτή. Ο Κρόνος βρίσκεται στο σκαλοπάτι της ανόδου και της προόδου υποδεικνύοντας ότι μέσω υπομονής, σωστής στρατηγικής, φέρει θετικά αποτελέσματα με το εξωτερικό και υπάρχει ευνοϊκή συνεργασία. Ο κίνδυνος όμως παραμονεύει για πολιτικό που έχει αναλάβει αυτό το δυσβάστακτο και πολλές φορές υπερφυσικό έργο μέσω του ταλέντου στην πολιτική που διαθέτει και το έχει φέρει εις πέρας .







No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.