Monday 13 June 2016

ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ας πάρουμε μια πρόγευση  τι θα επιφέρει το θερινό ηλιοστάσιο και οι μήνες που το περιβάλλουν.  Τα γεγονότα είναι ραγδαία και επηρεάζονται από τη Πανσέληνο που γίνεται στις 20 Ιουνίου 2016 και συγχρόνως επηρεάζουν και το  Θερινό ηλιοστάσιο που ξεκινά από 21 Ιουνίου 2016 ώρα Ελλάδος 00.34.24 πρώτα λεπτά της ώρας.  Η δυναμική του βρίσκεται στην ακμή τετάρτου οίκου στο ζώδιο του Καρκίνου με συνοδική πορεία την Αφροδίτη.
Η αρχή του θερινού ηλιοστασίου προσδιορίζει ότι έχει ολοκληρωθεί κάθε μορφή κατώτατης εξουσίας και τώρα ήρθε η στιγμή που ο λαός θα  κυριαρχήσει .
 Το θερινό ηλιοστάσιο δίνει  το εξής φαινόμενο:
 Ότι πρίν μερικές ώρες από το Θερινό ηλιοστάσιο είχαμε Πανσέληνο στις 20 Ιουνίου στον Άξονα Διδύμου/ Τοξότη στην 29,32 μοίρα με αντίστροφη οικοθεσία και ώρα Ελλάδος στις 13,01 πρώτα λεπτά. Μια μοίρα αναιρετική και γεμάτη από Ποσειδώνια και Πλουτώνια ή Άρια δύναμη. Η Πανσέληνος της 20ης Ιουνίου αναιρεί και επιδιώκει αλλαγή σε ολόκληρο το Θερινό Ηλιοστάσιο. Η δυναμική της είναι επηρεασμένη από την έκλειψη Ηλίου που είχε γίνει εν μέρει ορατή εν Ελλάδι στης 20 Μαρτίου 2015 και το γεγονός αυτό πρέπει να το λάβουμε σοβαρά υπόψη  δια τον εξής λόγο. Διότι  το μεσοδιάστημα Ήλιου /Σελήνης είναι επάνω στην έκλειψη εκείνης της ημερομηνίας, και πέρα εκ τούτου βρίσκεται σε αντίθετη οικοθεσία έναντι των ζωδίων.  Η οποία  προσδιορίζει σοβαρά, αυστηρά μέτρα έναντι του λαού και έντονες συγκρούσεις με καθεστώς δικτακτορικό.. Συγχρόνως τα μεσοδιαστήματα της Πανσελήνου της 20ης  Ιουνίου επηρεάζουν και επηρεάζονται από τον γενέθλιο και  το ηλιακό τόξο της Ελλάδος. Όσο για την έκλειψη της 20ης Μαρτίου  2015 έχω αναφερθεί στο τι.  θα επιφέρει στο blog  μου άστρο ανάλυση Πλαβούκου και στην ομιλία μου στον γενέθλιο της Ελλάδος  
 http://astroanalysiplavoukou.blogspot.gr/2015/03/2015.html
1) Γενέθλιος Ελλάδος μεσοδιάστημα Κρόνος/Πλούτωνα σύνοδο με διέλευση Κρόνου δηλ,  επικρατεί μια γενική στέρηση, σκληρότητα, επιφυλακτικότητα σε ότι έχει σχέση με το κράτος και τη πολιτική εξουσία. Υπάρχει έλλειψη αντοχής και απαισιοδοξία από τον λαό, προς την πολιτική εξουσία. Στην  δε αντίθεση των Πλανητών το μεσοδιάστημα Πλούτωνα/ Κρόνος σύνοδο με διέλευση Ερμή όπου φέρνει μια έντονη νευρικότητα της ηγεσίας προσπαθώντας να εξασφαλίσουν το  άτομο τους αλλά συγχρόνως και μια ξαφνική φυγή αυτών.
2) Γενέθλιος Ελλάδος μεσοδιάστημα Πλούτωνα/Βόρειος Δεσμός σύνοδο με διέλευση Ήλιου και σε αντίθεση Πλανητών με Σελήνη. Δηλ,  παράγει έντονη επαναστατική μομφή, που έρχεται στο προσκήνιο σε θέματα οικιακής και κρατικής οικονομίας. Στοιχείο  που φέρνει  στέρηση, μπλοκάρει την οικονομική ανάπτυξη, και  δημιουργεί κοινωνικές αναταραχές. Αίτιο όλων αυτών είναι ότι θέλουν να στερήσουν ( φίλοι)  τον γεωλογικό και υποθαλάσσιο πλούτο της χώρας.
3) Γενέθλιος Ελλάδος μεσοδιάστημα Αφροδίτη/Πλούτωνα σύνοδο με την έκλειψη Ηλίου 20/3/2015και τώρα  κάνει ακριβείας τετράγωνο με τον διελαύνον Ήλιο και σε αντίθεση Πλανητών με Σελήνη. Δηλ, φέρνει μια μπλοκαρισμένη συμφωνία στο κοινοβούλιο για θέματα εθνικής οικονομίας που ό λαός  ανατρέπει και εξαναγκάζει μέσα από την αυτοθυσία που έχει υποστεί να αναζητήσει εκλογές, μέσω βίαιων αντιδράσεων. 

4) Γενέθλιος Ελλάδος Πλούτωνα 6,52 πρώτα της μοίρας στον Κριό κάνει   ακριβείας αντίθεση με τον   ωροσκόπο της Πανσελήνου τα στοιχεία που δίνει είναι τα εξής: Έντονες συγκρούσεις, δραστικές αλλαγές, και συνθήκες, επαναστατικές τάσεις, φανατισμός και κατάρρευση του συστήματος.

Ενώ από την ηλιακή επιστροφή της Ελλάδος  το M/C σε αντίθετη πορεία με τον ωροσκόπο της Πανσελήνου το δε μεσοδιαστήματος κάνει ακριβείας σύνοδο με τον ωροσκόπο της ηλιακής επιστροφής της Ελλάδος στην 22η μοίρα στο ζώδιο του Καρκίνου και δίνει τα εξής στοιχεία: Πολιτικός ηγεμών  έχει επιφέρει επιβολή  και στέρηση τού εθνικού γοήτρου, σε άθλια μορφή. Αναζήτηση  ηγεσίας, επανάσταση λαού για ανανέωση και ξεκαθάρισμα εξουσίας.


ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΟΜΙΛΙΑ  ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΡΙΝΟΥ ΗΙΟΣΤΑΣΙΟΥ

No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.