Monday 12 December 2016

ΣΤΙΣ 8/12/2016 ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ή ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ


 
Μια ομιλία χωρίς ουσία αλλά με αρκετή δόση εγωισμού και εγωπάθειας περιβάλει το διάγγελμα που έγινε στις 8/12/2016 και ώρα 9,15 μμ. Ο ωροσκόπος ήτανε  στην 11 μοίρα του Λέοντα και το μεσουράνημα στη 2,30 του Ταύρου το δε μεσοδιάστημα τους στην 22η Διδύμων ακριβείας σύνοδο με την Σελήνη της Ελλάδος αναστάτωση πληθισμού.
Ο  Ουρανός με ωροσκόπο στην 16 Διδύμων ακριβείας σύνοδο με τον γενέθλιο χαρτη πού είναι  Νότ. Δεσμό του, στην  δε αντίθεση πλανητών και στοιχείων παραπέμπει στον 5ο οίκο κάνοντας σύνοδο με τον γενέθλιο χαρτη πού είναι ο Βόρ. Δεσμός του αλλά στην χρονική αυτή περίοδο του διαγγέλματος του έχουμε συνοδική πορεία  Ήλιο Κρόνο σύνοδο με τον γενέθλιο Βόρειο Δεσμό του. Άτομο που αναζητά την απόλυτη εξουσία.
Το δε μεσοδιάστημα Ουρανός με Βόρ. Δεσμό στην 29η Διδύμων τρίγωνο ακριβείας με τον Ερμή της Ελλάδος  και όλα αυτά επάνω στον 11ο οίκο κάνοντας κυρίαρχο τον Ουρανό δίνοντας του λόγω και Διδύμων την δυναμική της φαμφάρας

Στην  αντίθεση τους και πάλι στον 5ο οίκο που το μόνο που προάγει είναι  ότι εγωισμός και υπεροψία του που κυριαρχούνε. Ώστε να επιφέρουν αναταραχή με το εξωτερικό και έντονη σύγκρουση. 

Μια  λαϊκή παροιμία λέει Στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται. Στην περίπτωση όμως αυτή η απόφαση έρχεται από την αντιπολίτευση,  πού επιφέρει τάχιστα εκλογές ανακοινώντας τες μέχρι τις 23/12/2016 στοιχείο ότι  θα υπάρξουν  έντονες ανακατατάξεις και τα αποτελέσματα που θα φέρει  η κάλπη δεν θα είναι σε ουδένα αρεστά.   
Η δυναμική έρχεται από τον τύπο αναγκάζοντας την αντιπολίτευση  και το κοινοβούλιο να φέρει πολιτικό αγαπητό προς τον λαό ο οποίος έχει Κρόνο στην 27 μοίρα του Σκορπιού ώστε το κράτος να έχει και πάλι εθνικό γόητρο και ηγέτη .  

No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.