Monday 6 August 2018

Αφροδίτη στον Ζυγό




Ας καλώς ορίσουμε την Αφροδίτη που κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Ζυγού στις 7 Αυγούστου 2018 και ώρα 01,27 με ωροσκόπο στις 21,14 στον Δίδυμο και Μεσουράνημα στις 28,59 στον Υδροχόο.  Με μια πρώτη ματιά καταλαβαίνουμε ότι είναι η Αφροδίτη που θα επηρεάσει βασικά τα ζώδια του Αέρα αλλά λόγω  μεσοδιαστημάτων  δίνει δυναμικές που θα παίξουνε κυρίαρχο ρόλο. Είναι η Αφροδίτη που χειρίζεται άψογα την διπλωματία και μπορεί να ελίσσεται ανάλογα των περιπτώσεων, και να αποδώσει σε θέματα  συνεργασιών, και συνεταιρισμών.  Στην παρούσα φάση βρίσκεται στην ακμή του πέμπτου οίκου στοιχείο Λέοντα ώστε έχει πληθώρα συναισθηματική  και αλλαγή ψυχολογική. Οι δυναμικές που παρουσιάζει και ειδικότερα με το Άρη που κάνουνε ένα ακριβείας τρίγωνο δεν παύει να δείχνει ότι υπάρχει έντονο συναίσθημα που έρχεται αναπάντεχα και επηρεάζει κυρίως όσοι έχουνε στις μοίρες αυτές φώτα οι πλανήτες και το μεσοδιάστημά τους βρίσκεται την 00,32 του Τοξότη όπου και πάλι έχουνε επηρεασμό από τα ανωτέρα που αναφέρθηκα. Με δυο λόγια επικρατεί το στοιχείο του Αέρα μαζί με την Φωτιά.
Άλλη μια έντονη παρουσία είναι ότι η Αφροδίτη κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο. Η δυναμική αυτή κρύβει πολύ καλά ότι υπήρξε στέρηση συναισθηματική , απομόνωση, και  απογοήτευση, στοιχείο αυτοθυσίας σε ότι έχει σχέση με γάμο, συνεργασίες, συνεταιρισμούς.  Επηρεάζει  και πάλι όσοι έχουνε πλανήτες και φώτα σε αυτές τις μοίρες και το πολύ δύο μοίρες διαφορά.  Το μεσοδιάστημα αυτών των δύο πλανητών κάνει συνοδική πορεία με τον Δία  στον Σκορπιό ο οποίος θα αναβαθμίσει την διαισθητική τάση και θα αποδώσει κρυφά συναισθήματα που τόσα χρόνια καταπιέστηκαν. Ενώ συγχρόνως παρότι δεν φαίνεται φέρνει κοινωνική αναγνώριση και αισθηματική ευφορία.
Η Αφροδίτη με τον ερχομό της στον Ζυγό  φέρνει αναπάντεχες καρμικές  σχέσεις μιας και κάνει ακριβείας εκατόν πενήντα μοίρες με το Μεσουράνημα και πέρα εκ τούτου το μεσοδιάστημα Ήλιου /Δία βρίσκονται επάνω στην Αφροδίτη.
Τα συμπεράσματα δικά σας


No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.