Tuesday 21 January 2020

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ


ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ




Ας καλώς ορίσουμε την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου μια Σελήνη ανατρεπτική και μπορούμε να πούμε και επαναστατική. Με μια πρώτη ματιά κατανοούμε ότι έχει κυριαρχία λόγω οικοθεσίας. Και μιας με τίποτα δεν παράγεται τυχαία στο πλανητικό σύστημα λέω εγώ μήπως είναι η προέκταση από την έκλειψη Ηλίου που έγινε στον Αιγόκερω και μας δείχνει την προέκταση των γεγονότων???
Ας κάνουμε μια σχετική ανάλυση και να δούμε τι θα δούμε.
Οι Δεσμοί μαζί με τα φώτα ( Ήλιο Σελήνη) το μεσοδιάστημα από το Νότιο Δεσμό μας δίνουν την έκλειψη Σελήνης που έγινε στις 10//01/2020 στον άξονα Αιγόκερου Καρκίνου  και πέρα εκ τούτου σε αυτή ακριβώς την δυναμική έχουμε και το Μεσουράνημα της Νέας Σελήνης που γίνεται στον Υδροχόο στις 24 Ιανουαρίου 2020. Κατανοούμε ότι τα καρμικά γεγονότα πού ανήκουνε σε παρελθοντολογική κατάσταση έρχονται στην επιφάνεια με επαναστατική και παρορμητική μορφή είτε αυτό πρόκειται για το οικείο περιβάλλοντα χώρο μας είτε για θέματα πού έχουνε σχέση με τον κρατικό παράγοντα. Με δυο λόγια δεν αφήνουν τίποτα ανέπαφο.
Ο δε Βόρειος Δεσμός μαζί με τα φώτα ( Ήλιο Σελήνη) της Νέας Σελήνης στον Υδροχόο το μεσοδιάστημά τους μας δίνει και πάλι την Πανσέληνο που έγινε στις 14/10/2019 στον άξονα Ζυγού /Κριού και δεν φτάνει αυτό δίνει και μια καρμική σχέση με τα φώτα ( Ήλιο Σελήνη) της Νέας Σελήνης στον Υδροχόο  που βρίσκεται ακριβώς στην Πανσέληνο της 14/10/2019 στην 20η μοίρα. Και αναρωτιέμαι τι παιχνίδια θα παίξει αυτή η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο;;;;;;;
Ανακατεύοντας την τράπουλα παρατηρούμε ότι σε αυτό το καρμικό παιχνίδι εμπλέκονται ο Πλούτωνας και ο Κρόνος οι οποίοι είναι πλανήτες που προσδιορίζουνε παρελθόν, χρονική περίοδο, και ανακατάταξη γεγονότων και θεμάτων. Το  μεσοδιάστημα τους Πλούτωνα και Κρόνο με τον πλανήτη Ερμή κάνει ακριβείας συνοδική πορεία με τα φώτα ( Ήλιο Σελήνη). της Νέας Σελήνης στον Υδροχόο Στοιχείο που με τίποτα δεν πρέπει να αφήσουμε να περάσει απαρατήρητο. Όλη αυτή η δυναμική είναι σαν να έχουμε βάλει βενζίνη και περιμένουμε κάποιος να πετάξει το σπίρτο και τότε να πούμε το άσμα   https://youtu.be/HsYCfvOrHP8 ή εάν θέλετε https://youtu.be/hTC9UB1stZ8 από όπου και εάν πιάσουμε την Νέα Σελήνη στο Υδροχόο απλώς ολίγον τι καίει.
 Και το ανακάτεμα προχωράει και παρατηρούμε κάτι ανυποψίαστο το Μεσοδιάστημα μεταξύ Ουρανού και Βόρειου Δεσμού δίνει την 4η μοίρα στον Δίδυμο όχι τίποτα άλλο για να μην νομίσουνε τα μεταβλητά ζώδια ότι αυτά γλύτωσαν. Η δυναμική αυτή  δίνει μια ευνοϊκή κατάσταση  που φέρνει αναπάντεχες,  ανέλπιστες συγκυρίες αλλά λόγω όγδοου οίκου από το παρελθοντολογικό χρόνο. Σας το είπα από πουθενά δεν γλυτώνετε. Όσο από τον Ν. Δεσμό με τον Ουρανό κάνει μια φανταστική σχέση το μεσοδιάστημα τους στην 4η μοίρα των Ιχθύων που μας παρουσιάζει ότι στις 23/02/2020 την Νέα Σελήνη στους μονάκριβους αξιαγάπητους Ιχθύες.
Εεε με τίποτα δεν είδαμε μια έντονη σύγκρουση που θα υπάρξει και θα φέρει τα πάνω κάτω είναι τα φώτα ( Ήλιο Σελήνη). της Νέας Σελήνης στον Υδροχόο με το αγαπητό μου Ουρανό στον Ταύρο. Είναι το τσακμάκι που αναφέραμε και  ανάβει την φωτιά από εκεί που δεν το περιμένουμε. Στοιχείο ότι γκρεμίζονται οι ψευδαισθήσεις που ζήσαμε και αναζητά ο καθένας να υπάρξει απελευθέρωση από δεσμά από συντηρητικές, εκμεταλλεύσιμες, καταστάσεις, συγκυρίες και γεγονότα.
Μια σύντομη γνωριμία με την Νέα Σελήνη στον αξιολάτρευτο μας  Υδροχόο
Και για Τέλος σας αφιερώνω αυτό αλλά μέχρι τα 100





No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.