Wednesday 3 June 2020

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΤΟΞΟΤΗ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ


ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΤΟΞΟΤΗ  ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ  ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Οι δύο εκλείψεις Πανσελήνου η πρώτη στις 5 Ιουνίου και η δεύτερη 5 Ιουλίου η μεταξύ τους απόσταση το σημείο που εφάπτονται δίνουν την έκλειψη του Ηλίου στο ζώδιο του Καρκίνου  στις 21 Ιουνίου σε δυναμική που ξεκινά και το θερινό Ηλιοστάσιο. Με λίγα λόγια οι πλήρες ανατροπές σε ετοιμότητα.  
Όπως λέγετε στο στρατό Επί σκοπό πυρ
 Είναι  ο προάγγελος ότι, οι συγκυρίες και τα γεγονότα που πρόκειται να συμβούν, είτε στην προσωπική μας ζωή, είτε στην πολιτική, είναι στοιχεία που θα μεταβάλουν τα πάντα.
Ας αναφερθούμε τώρα στην πρώτη Έκλειψη Σελήνης 12 μμ που γίνεται στις 5 Ιουνίου 2020 στον άξονα Δίδυμου/ Τοξότη   ημέρα Αφροδίτης δηλαδή Παρασκευή και ώρα Ήλιου στις 9, στην 15,34 μοίρα  και μεταξύ έκτου και δωδεκάτου οίκου.
Ο  Ωροσκόπος δε βρίσκεται στην 6,16 μοίρα του Αιγόκερου  Ο  οποίος δεν παύει να μας δείχνει με τον τρόπο του τον επηρεασμό που έχουμε δεχτεί από την έκλειψη  Ηλίου που έγινε στο πρόσφατο παρελθόν και τα επακόλουθα αυτής.
 Το δε Μεσουράνημα στην 28,27 του Ζυγού στοιχείο ότι παρότι δεν φαίνεται και ομως επηρεάζει τα ζώδια τα παρορμητικά Κριό, Καρκίνο, Ζυγό και Αιγόκερω αλλά και τα ζώδια του Αέρα Δίδυμο, Ζυγό και Υδροχόο ειδικά σε αναιρετικές μοίρες και συγχρόνως τις πρώτες μοίρες του Σταθερού Σταυρού Ταύρο, Λέοντα, Σκορπιό και Υδροχόο. Φυσικό ενδεχόμενο ότι ακόμα επηρεάζει όχι μόνο όσοι έχουν μόνο Ήλιο αλλά και άλλα πλανητικά στοιχεία.
Όσο για τα μεταβλητά ζώδια και όσοι έχουνε πλανήτες σε αυτά δηλαδή Δίδυμο, Παρθένο, Τοξότη και Ιχθύ ήρθε ο καιρός των πλήρη ανατροπών στην προσωπική, αισθηματική και κοινωνική τους ζωή.
Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο, με  το χθες το μάθημα που θα πάρουνε είναι αναμφισβήτητο .
 Είναι μια Πανσέληνο  πού επηρεάζει ότι έχει σχέση, με θέματα κοινωνικού, εργασιακού, ιατρικού, πολιτικού, και ιερατικού περιεχομένου.
Όλη αυτή η δυναμική σε όλους αυτούς τους τομείς θα έρθει αντιμέτωπη με τον παρελθόντα χρόνο που επηρέασε τη πολιτική ζωή, στοιχείο ότι, αποβλέπονται ότι θα έρθουν στο προσκήνιο, τα θέματα αυτά μέσω διπλωματίας με το εξωτερικό.
 Ο νοών νοήτω.
Η δυναμική αυτή που προανάφερα μας δίνεται και από τον Άρη που παρότι φαίνεται αδύναμος αναλαμβάνει δράσει αλλά με τρόπο δικτατορικό. Με διπροσωπία δείχνει ότι σκέφτεται το κράτος και την ευημερία ώστε με τον τρόπο αυτό να παίζει ένα υπόγειο ρόλο.
 Στο  έργο αυτό  και ο Ποσειδώνας βάζει την δική του πινελιά που θα θελήσει να ανατρέψει ότι πάει να παιχτεί εις βάρος των προαναφερθέντων και την ΄ύστατη στιγμή, φέρνει την ανατροπή παρά την αδυναμία του.
Και μην νομίζετε ότι επειδή η Αφροδίτη είναι σε ανάδρομη πορεία δεν θα έρθει σε σύγκρουση με τα κακώς κείμενα, και θα κάνει τον Άρη να αντιδράσει ερχόμενος αντιμέτωπος με μομφή και το καθεστώς που επικρατεί.
Το  ίδιο θα πράξει και στον Ποσειδώνα αλλά με τρόπο διπλωματικό μην μπορώντας να αντιδράσει και με τον τρόπο αυτό να φέρει εσωτερική ένταση και νευρικότητα.
Μετά από 18 έτη ή 36 έτη έχουμε και πάλι Βόρειο Δεσμό στον Δίδυμο τυχαίο δεν νομίζω ο οποίος θα παίξει ένα ρόλο βασικό μιας και την είσοδο του την κάνει με την έκλειψη της Πανσελήνου στον άξονα Δίδυμο /Τοξότη και ο λόγος είναι ότι αποφάσεις που αναιρέθηκαν τότε τώρα υλοποιούνται και φέρνουν στο φώς γεγονότα και καταστάσεις. Δίνει μια ευνοϊκή θέση με το μεσουράνημα που παρουσιάζει ότι έρχεται σε χρονικό διάστημα δύο ετών ανατροπή αναιρεί κάθε προηγούμενο και φέρνει πλήρη αλλαγή μέσα από  τον παρελθόντα χρόνο. Πήραμε μια μικρή γεύση από την πολιτική και κοινωνική κατάσταση  

Στον δε αισθηματικό τομέα επηρεάζεται  απόλυτα και οι ανατροπές θα επιφέρουν πλήρη αλλαγή σκηνικού σε όλο τον ζωδιακό κύκλο.
Η ανοχή και η αντοχή έχουνε τα όρια τους, ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ σε αυτό το ψέμα την υποκρισία και το Θεά Αθήναι 
ΥΓ Όπως θα επηρεαστεί στην πολιτική σκηνή αντιστρέψτε τους ρόλους και θα καταλάβετε την αισθηματική   
ΚΑΛΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ 





No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.