Saturday 4 July 2020

ΜΙΑ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΕΚΛΕΙΠΤΙΚΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ



ΜΙΑ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΕΚΛΕΙΠΤΙΚΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ 
Καμμιά φορά μπορούμε να πούμε ότι δεν ξέρεις από που να αρχίσεις να παρουσιάζεις ένα κείμενο και ειδικά όταν είναι να μιλήσουμε για αστρολογικό θέμα

Η αιτία αυτού του πρόλογου μου δόθηκε  από την Έκλειψη  της Πανσελήνου που γίνεται στις 5 Ιουλίου 2020 ημέρα Κυριακή δηλαδή Ήλιου και ώρα Αφροδίτης  6,44 π.μ.. Η οποία γίνεται στον άξονα Καρκίνου Αιγόκερου στην 13,37  μοίρα ( μεταξύ έκτου οίκου στοιχεία Παρθένου και δωδέκατου οίκου στοιχεία Ιχθύων)  με Ωροσκόπο Λέοντα στην 02,19 μοίρα και Μεσουράνημα στην 19,57 στον Κριό
Μόνο και μόνο από την μοίρα που μας δίνεται  αναγνωρίζουμε τάχιστα όλη την δυναμική παρουσία και τον επηρεασμό που έχει σε όλο τον ζωδιακό κύκλο.
Το μεσοδιάστημα μεταξύ των φώτων δηλαδή Ήλιου και Σελήνης γίνεται στην 13,37 μοίρα του Ζυγού στον (τρίτο οίκο Δίδυμος) και στον αντίποδα γίνεται στην 13,37 του Κριού στον (  ένατο οίκο Τοξότης)
Αμέσως κατανοούμε ότι μεγάλο ρόλο σε αυτήν την Έκλειψη της Πανσελήνου θα πάρουνε τα πάντα,  μια μεταβαλλόμενη θέση, με παρορμητική διάθεση και θα θελήσουνε να σταθεροποιήσουνε ότι τους ήτανε τόσο καιρό αυτοθυσιαζόμενο για να απελευθερωθούνε.
Η προσαρμοστικότητα αυτή  επηρεάζει θέματα, οικογενειακής εστίας, κρατικού φορέα, ψυχαναγκαστικής βίας, ψυχοφθόρας σχέσεως, και απομόνωσης.
Στον δε αντίποδα επηρεάζει θέματα,  εργασιακά ,  πολιτικής, αυταρχικής μορφής  εξουσίας, επαναστατική τάση καθεστώτος, αλλά και συγχρόνως αναπόφευκτα γεγονότα που στοιχείο έχουνε την αποφασιστικότητα και την διάλυση κάθε καταπιεσμένης ενέργειας, που μπορεί να προκαλούσε αναστολές.
Το στοιχείο που μας δίνει η Σελήνη στον Αιγόκερω προσδιορίζεται ακόμα και με την Λίλιθ στοιχείο ότι επαναστατεί ερχόμενη αντιμέτωπη με τα καθώς πρέπει κείμενα και τα δικά της θέλω.
Η αυταρχική και επικριτική  Σελήνη στον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο δείχνει ότι είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει  τα συναισθήματα της και να πάρει σοβαρές αποφάσεις, που μπορεί να αποφέρουν ένα χωρισμό και να διεκδικήσει τα οικονομικά  της συμφέροντα, ή ένα νέο έρωτα από το παρελθόν και αυτό λόγω ότι το μεσοδιάστημα γίνεται στην 11,49ο μοίρα του Ιχθύ στον όγδοο οίκο (Σκορπιός= Πλούτωνας /Άρης).  
το δε μεσοδιάστημα αυτό δίνει ευνοϊκή θέση στον Ήλιο να απελευθερωθεί από την καταπίεση που έχει υποβληθεί.

Την καταπίεση αυτή μπορεί να την έχουν δεχτεί αμφότερα φύλα. 
Στην έκλειψη αυτή της Πανσελήνου ο Ήλιος παρότι βρίσκεται σε αδύναμη θέση και έχει σε μια κοντινή απόσταση τον Ερμή  που του δίνει ενεργητικότητα αλλά σε ανάδρομή πορεία ( ανακαλύπτω τι άφησα ανεκπλήρωτο) .ώστε αναζητά  να εκπληρώσει κάθε συναίσθημα που στερήθηκε και με οδηγό το συναίσθημα λαμβάνει αποφάσεις που διεγείρουνε τον συναισθηματικό του κόσμο.
Το  μεσοδιάστημα τους (δηλαδή η συνεύρεση τους)  μεταξύ Ήλιου/Ερμή και Ουρανού στον Ταύρο κάνει συνοδική πορεία με την Αφροδίτη
 Και τότε έχουμε Ήλιο/Ερμή/Σελήνη / Ουρανός/ Αφροδίτη και λόγω οικοθεσίας 11ου οίκου (Υδροχόος) ΟΥΡΑΝΟΣ και με όλη την δυναμική του Δίδυμου
Τα συμπεράσματα δικά σας !!!!!!!!!!
Η Αφροδίτη δε κάνει μια έντονή παρουσία και έρχεται αντιμέτωπη με το πεπρωμένο της και ο λόγος είναι ότι, κάνει μια δυναμική , συνεύρεση  με Δία και Πλούτωνα, που έρχεται αντιμέτωπή με το πεπρωμένο της.
 Και  μας δίνει 00,00 μοίρα στον Κριό και συνάμα σύνοδο με τον Άρη και τότε τραγουδάμε όλοι μαζί    https://youtu.be/6sAWK3XB_Jc
Το δε μεσοδιάστημα μεταξύ Αφροδίτη/Άρη κάνει συνοδική πορεία με τον Ουρανό στον Ταύρο και πάλι τα συμπεράσματα δικά σας.
 Ο δε Άρης με τον Ωροσκόπο δεν μας αφήνουν αδιάφορους και ο λόγος είναι ότι πλέον πολιορκούνε με ανέλπιστο τρόπο την Αφροδίτη.
Και μια τελευταία πινελιά Κρόνος με Βόρειο Δεσμό κανένας δεν θα αποφύγει το πεπρωμένο του
Μια μικρή ανάλυση στην τόσο καρμική Εκλειπτική Πανσέληνο που φέρνει μια ανατροπή που κανένας μας δεν μπορεί να φανταστεί
Απολαύστε την
   



No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.