Tuesday 13 October 2020

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ ΟΙ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ

 

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ ΟΙ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ


Είναι μια απόλυτη συγκυριακή Νέα Σελήνη  που γίνεται στις 16 Οκτωβρίου 2020  στην 23,53 μοίρα του Ζυγού ημέρα Παρασκευή (Αφροδίτη) και ώρα 22,31ώρα (Ερμή) αλλά στον πέμπτο οίκο στοιχείο Λέοντας

Ο Ωροσκόπος στην 01,53 μοίρα του Καρκίνου και το Μεσουράνημα 10,48 Ιχθύων.


Ο κύριος άξονας σε αυτή την Νέα Σελήνη βρίσκεται στον Πλούτωνα ( Αιγόκερως) αλλά και λόγω οικοθεσίας γίνεται με πλήρη κυριαρχία Όγδοος οίκος ( Σκορπιός)

Άξονας= Πλούτωνας, Ήλιος, Σελήνη και ο Άρης στο ζώδιο του Κριού αλλά και αυτός σαν οικοθεσία σε ένα σταθερό ζώδιο στον 11ο  οίκο Υδροχόο.

Δεν σταματά αυτή η δυναμική του Πλούτωνα εδώ.

Και ο λόγος είναι γιατί  το μεσοδιάστημα Κρόνου και Δία κάνουν ακριβείας συνοδική πορεία με τον Πλούτωνα και έτσι έχουμε Πλούτωνας, Κρόνο, Δία,  Ήλιος, Σελήνη και Άρης και όποιος πεί ότι δεν τον επηρεάζει μάλλον ή δεν γεννήθηκε ακόμα ή ζεί σε άλλον πλανήτη.

Με δυό λόγια ήρθε η πληρότητα του χρόνου να αντιμετωπίσουμε το κάρμα μας και να μάθουμε να διεκδικούμε τα θέλω μας, τα πιστεύω μας, τα όνειρα μας αλλά όλα αυτά  ερχόμενοι ενάντια με το παρελθόν μας και τα λάθη μας.

Το γεγονός αυτό, θα είναι αίτιο, να αποτινάξουμε από πάνω μας ότι, σαθρό και δυναστευτικό καταπίεζε εμάς και την προσωπικότητα μας.

Στην δυναμική Κρόνου, Πλούτωνα, Δία το μεσοδιάστημα με τα Φώτα ( Ήλιος/Σελήνη)  δίνεται στην 08 μοίρα του Τοξότη. 

Όλη αυτή η συναστριακή δύναμη δίνει μια καρμική θέση με τον Ουρανό που βρίσκεται στην 09,17 μοίρα του Ταύρου

Θέλοντας και μη αναπάντεχα καρμικά γεγονότα που θα έχουν σχέση με στρατιωτική και πολιτική ηγεσία, με ιατρική ανακάλυψη, με οικονομική αναταραχή και αισθηματική αναπάντεχη ανατροπή .

Το παρελθόν έρχεται αντιμέτωπο με το παρόν

Με δυο λόγια Ότι έσπειρε ο καθένας αυτό θα θερίσει. Εάν έσπειρες δάκρυα καταπίεση και πόνο ήρθε ο χρόνος να στο ανταποδώσει

Παρότι δεν φαίνεται την ίδια απολαβή θα έχουνε και τα Σταθερά ζώδια ( Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος)

Τα Φώτα ( Ήλιος Σελήνη) στον Κριό δίνουν μια ξεχωριστή ευνοϊκή θέση με τον Βόρειο Δεσμό και μας προσάγουν ότι πλέον τέλος ή ΑΥΤΟΘΥΣΊΑ ώστε ήρθε ο  καιρός να λάβει τις απολαβές που τόσα χρόνια θυσιάστηκαν.

Ο  δε Βόρειος Δεσμός στον Δίδυμο δίνει μια καρακαρμική συγκυρία με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που φέρνει τα πάνω κάτω και τότε λέμε ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ  

Ο Άρης  δεν παύει να παίζει ένα παιχνίδι καρμικό μαζί με την Αφροδίτη και η Αφροδίτη να βρίσκει το καρμικό της ταίρι με την βοήθεια του Δία και αυτό παίρνει τάχιστα σάρκα και οστά μιας και θα κάνει ευνοϊκή θέση με Πλούτωνα και Κρόνο.

Ενώ ταυτόχρονα φέρνει και διαχρονικές καταστάσεις που είχαν φθαρθεί στο πέρασμα του χρόνου καταπληκτικά διαζύγια.

Και ο λόγος είναι ότι τα συναισθήματα πάντα ήτανε κάτω από συμφεροντολογική κατάσταση και τώρα ήρθε ο χρόνος που εκδηλώνεται η κατάσταση αυτή.

 Η Αφροδίτη έρχεται αντιμέτωπη με τον Ποσειδώνα ώστε αφυπνίζεται και ξυπνά από την ουτοπία και φτάνει να διεκδικεί  τα συμφέροντά της.

Αίτιο για έντονες συγκυριακές συγκρούσεις SOS

Σαν την δυναμική αυτή μας δίνεται μεταξύ Ερμή στον Σκορπιό( ευστροφία με διαίσθηση) αλλά στον πέμπτο οίκο στοιχείο Λέοντα και Ουρανός στον Ταύρο ( ερωτική διάθεση, και οικονομική ανεξαρτοποίηση)  αλλά στον ενδέκατο οίκο στοιχείο Υδροχόου.

Η δυναμική αυτή μας δίνει έντονη λογομαχία και διεκδίκηση με έντονα πάθη και ανατροπή στα καθώς πρέπει κείμενα

Από τι καταλαβαίνουμε είναι μια Νέα Σελήνη που τοποθετεί τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του

Τι λέτε καιρός δεν ήτανε????





No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.