Saturday 14 November 2020

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ ΑΝΑΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΥΡΙΟ

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ ΑΝΑΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΥΡΙΟ

 

Το παζλ αρχίζει να παίρνει την τελική μου μορφή, με δυό λόγια το τοπίο ξεκαθαρίζει αλλά οι αντοχές έχουνε φτάσει στο όριο τους και το κερασάκι στην τούρτα είναι οι δύο εκλείψεις που γίνονται.

Η πρώτη στις 30 Νοεμβρίου έκλειψη Σελήνης λόγω Πανσελήνου στην 08,38 στον άξονα Τοξότη Δίδυμου που θα επηρεάσει όσους έχουν πλανήτες φώτα ακόμα και στοιχεία και η δεύτερη στις 14 Δεκεμβρίου που κλείνει και η Τρίτη Saros στην 23 μοίρα του Τοξότη που θα γίνει πλήρη ανάλυση τάχιστα  

Στην δυναμική αυτή δεν αφήνει κανέναν εκτός και ειδικότερα όσοι έχουν πλανήτες φώτα ακόμα και στοιχεία και πέρα εκ τούτου ακόμα επηρεάζει και άλλες δυναμικές π.χ.  τρίγωνα, τετράγωνα, αντισκιές  κ ,ο, κ

Η νέα Σελήνη στον ΣΚΟΡΠΙΟ είναι αυτή που το επιβεβαιώνει και το προσυπογράφει


Ας ξεκινήσουμε την ανάλυση όσο μπορούμε καλύτερα

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό γίνεται στις 15 Νοεμβρίου 2020 ημέρα Κυριακή (Ηλιος) αλλά επειδή είναι 12η ώρα νύκτας αστρολογικά ημέρα Σάββατο (Κρόνος) ώρα 07,6 την πρωία (Άρης) με Μεσουράνημα 09,06 της Παρθένου στην 23,17 πρώτα της μοίρας η οποία κάνει συνοδική πορεία με τον Ωροσκόπο.

Μόνο και μόνο το στοιχείο αυτό προσδιορίζει ότι είναι ένα νέο ξεκίνημα που θα φέρει την αναγέννηση μέσα από τις στάχτες των ερειπίων.

Πολλοί θα αναφερθούν στην μοίρα και θα παραμείνουν σε αυτό το στοιχείο,  και έρχομαι να αναφέρω ότι λόγω Νέας Σελήνης προσδιορίζει  ότι μας ξυπνά τα πάθη και την διαίσθηση, γεγονός που είχαμε κατευνάσει και λησμονήσει.

Τα μεσοδιαστήματα που δίνει  η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό είναι ανεπανάληπτα μιας και προσδιορίζουν την έκλειψη του Ηλίου στον Τοξότη

Ήλιος/Σελήνη στην 23η  μοίρα του Σκορπιού μεσοδιάστημα(η ενδιάμεση ένωση) Πλούτωνα Δία  23 μοίρα στον Τοξότη  ακριβείας δυναμική στην Έκλειψη Ηλίου στις 14 Δεκεμβρίου  και συνεχόμενος ο πλανήτης Κρόνος και όλη αυτή η συναστρία σύνοδο με Νότιο Δεσμό (στοιχείο παρελθόντα χρόνου Κρόνος)   

Με δυο  λόγια  παρουσιάζεται μια έντονη συναστριακή δύναμη που είναι η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΑΝΑΤΡΟΠΩΝ δηλαδή ότι θεωρείται μέχρι σήμερον  δεδομένο ανατρέπεται και έρχονται καρμικά γεγονότα που έπρεπε να είχαν πάρει λύσει αλλά είχανε τελείως αμεληθεί και τώρα έρχεται ο χρόνος να πάρουνε την λύση τους

 Με  δυο λόγια Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ


Τα φώτα (ήλιος-σελήνη) παρουσιάζουν μια καρμική θέση με τον  Βόρειο Δεσμό που αναγκάστηκα θα έρθουμε αντιμέτωποι με το παρελθόν μας όποιο και εάν είναι αυτό.

Την ίδια ακριβώς δυναμική δίνει και Ο Πλούτωνας ό Κρόνος και ό Δίας που στο παρελθόν θεωρήθηκε ότι ήτανε μια ευνοϊκή κατάληξη για τον καθένα ξεχωριστά αλλά τώρα μας παρουσιάζει καθαρά πόσο καρμική ήτο και μας επηρεάζει στο σήμερα.  

 Η Αφροδίτη με την παρουσία της στην 22μοίρα Ζυγού αλλά με δυναμική Υδροχόου( λόγω ενδέκατου οίκου ) δίνει μια σκληρή όψη με Πλούτωνα Δία και Κρόνο στον Αιγόκερω αλλά και με δυναμική Ταύρου( λόγω δεύτερου οίκου )

Παρουσιάζει αναπάντεχα συμβάντα, γεγονότα και καταστάσεις που στοιχείο έχουνε την έκρυθμη κατάσταση στα πολιτικά στερεότυπα στέρηση οικονομικών δυνατοτήτων και μια ανάλογη περίπτωση σε θέματα αισθηματικών θεμάτων που αναπάντεχα παίρνουν διαφορετική τροπή από αυτή που είχαμε υπολογίσει.

Η κατάσταση αυτή φέρνει καρμικά αναπάντεχα αποτελέσματα και μας δίνει το μεσοδιάστημα την έκλειψη της  Πανσελήνου που γίνεται στις 30 Νοεμβρίου 2020 στην 8 μοίρα του Τοξότη

Ο Ουρανός στον Ταύρο αλλά με επιρροή λόγω οικοθεσίας από την Παρθένο με το Μεσουράνημα φέρνουν μια ευνοϊκή κατάσταση σε ότι έχει σχέση σε θέματα ιατρικής που θα δώσουν την λύση και την αναγέννηση. Ώστε να απελευθερωθεί το θέμα που ταλανίζει τον ιατρικό τομέα.

Ακόμα αυτή η δυναμική δίνει μια αναπάντεχη εύνοια στον οικονομικό τομέα και απελευθερώνει την αγορά.

Από τι κατανοούμε είναι μια Νέα Σελήνη που ο καθένας θα δοκιμαστεί ανάλογα με τα έργα του και τις πράξεις του.

Σας εύχομαι τα κάλλιστα


 ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ


No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.