Tuesday 8 July 2014

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ


ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΥΣ

Μιά Πανσέληνο, που έχουμε τήν ανάγκη, να κρύψουμε μέσα στην αγκαλιά μας, ότι αγαπάμε, όποιον έχουμε πληγώσει και όπου έχουμε τήν ανάγκη ,να δείξουμε τα πραγματικά μας συναισθήματα.
Το παρελθόν  έρχεται αντιμέτωπο με το παρόν  σε ότι μας έχει πληγώσει και απογοήτευση και μας δείχνει ότι ήρθε η ώρα ν΄ ακούσουμε την αλήθεια σαν να είναι η πρώτη φορά. Νοιώθουμε σαν τα μικρά παιδιά που θα διδαχτούν από τον γέρο χρόνο και από τη μάνα γη. Ο ερωτισμός γεμάτος πάθος και αυταπάρνηση έχοντας την αίσθηση της τέλειας αρμονίας. Η ψευδαίσθηση και η αλήθεια γίνεται μια γενική έννοια που μας πλημμυρίζει από συναισθήματα χαράς και αισιοδοξίας.  Όλα παίρνουν τον δρόμο τους φτάνει να διαλέξουμε τον σωστό και να μην παρασυρθούμε από τις σειρήνες που στο μελωδικό άκουσμα τους θα χάσουμε τον δρόμο μας
ΚΑΛΗ  ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ
      
ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ

Η  Πανσέληνος στις 12/7/2014 γίνεται στο ζώδιο Καρκίνου –Αιγόκερου   Μας παρουσιάζεται σαν καλός σεναριογράφος, για το τι έχει παιχτεί, εις βάρος του Ελληνικού λαού. Το παιχνίδι αυτό, έγινε από δήθεν φίλους, που έκαναν το ψέμα, αλήθεια.  Η  πανσέληνος αυτή έχει μια  αρνητική κατάσταση η οποία, μας προ διαθέτει για ένα πολύ δύσκολο έργο και δρόμο για τον Ελλαδικό χώρο. Μας δείχνει ότι, με  την είσοδο  του Δία στό ζώδιο του Λέοντα όλα μπαίνουν την θέση τους. Αυτή η αλλαγή ξεκινάει όταν θα έχουμε την Πανσέληνο στό ζώδιο του Λέοντα και θα επεκταθεί στη νέα  σελήνη που γίνεται στο ζώδιο τής Παρθένου, ερχόμενη σε σύγκρουση με το ψέμα και μια υποθάλπουσα κατάσταση (θα αναφερθούμε αναλυτικά ως προς αυτό σε άλλη χρονική περίοδο) Τα Μ.Μ.Ε (πιθανόν) έχουν αποκρύψει πολλά στοιχεία πού  βγαίνουν τώρα στhν επιφάνεια. Θέματα που αποσιώπησαν και ανάγκασαν ένα λαό σε αυτοθυσία και απόγνωση χωρίς πραγματικό αίτιο και το διέπραξαν εις βάρος του. Αυτά και άλλα πολλά μαθαίνονται προερχόμενα από τον επηρεασμό της εκλείψεως του ηλίου από το ζώδιο του Ταύρου και της Σελήνης από το ζώδιο του Κριού. 
Καλή Πανσέληνο

No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.