Tuesday 22 July 2014

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΥΣ

Ξεκινά το αυγουστιάτικο φεγγάρι να δίνει αισιόδοξα μηνύματα σε όλους τους ερωτευμένους της γής . Νοιώθεις τήν ανάγκη να προσεγγίσεις το έτερο σου ήμισυ , τον  αδελφικό σου φίλο νά επικοινωνήσεις μαζί του να αγαπήσεις και να αγαπηθείς . Έχεις τήν ανάγκη να αποβάλεις από πάνω σου κάθε ψυχρό, σκληρό και απρόσιτο .
 Η Αφροδίτη σου κουνά τό μαντήλι αφήνοντας σου νά πιστεύεις ότι ζεις στήν αλήθεια και όχι στό παραμύθι πού δεν σε αφήνει να ξυπνήσεις από τόν λήθαργό Παρ΄ όλα αυτά ξέρεις ότι κάποια στιγμή  θά ξυπνήσεις και θα αντιμετωπίσεις την σκληρή πραγματικότητα Τίποτα άλλο δεν είναι παρά η οικονομική σου ανασφάλεια, το οικογενειακό σου περιβάλλον , το πώς σε βλέπουν οί δήθεν  φίλοι σου  Γι αυτό αγαπημένα μου ζώδιο του σταθερού σταυρού δηλ Ταύροι, Λέοντες ,Σκορπιοί και Υδροχόοι αφεθείτε και χαρείτε ζήστε την στιγμή  σας αξίζει .

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ
  
Ένα απόφθεγμα λέει: Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες:

  Αυτό ακριβώς τό απόφθεγμα ισχύει για τη νέα Σελήνη. Η οποία γίνεται  στο Λέοντα και τα  στοιχεία που μας δίνει είναι τά εξής : Oτι θα υπάρξουν προβλήματα,  στή πολιτική ζωή της χώρας, θα επηρεάσουν αρνητικά τους εργαζόμενους, η  αντιπολίτευση θα θελήσει να επιβληθεί  και η στρατιωτική ηγεσία που θα επέμβει. Η δυναμική  τών προαναφερομένων γεγονότων   ξεκινά,  όταν θα έχουμε  νέα Σελήνη στη Παρθένο και θα αναφερθούμε  στον ενεστώτα χρόνο δίνοντας την επεξήγηση της.  Επηρεάζεται η νέα σελήνη του Λέοντα  από τήν ολική  έκλειψη σελήνης που θα γίνει στις 8/10/2014 . Η οποία θά φέρει, στήν επιφάνεια κρυμμένα στοιχεία και γεγονότα.  Είχαν και έχουν επηρεάσει την κοινωνική ζωή της χώρας  από το έτος 2004 έως 2007. Φτάνει στο απόγειο της στις 23/10/2014, όταν ό ήλιος θα είναι στή 00,00ο μοίρα  του Σκορπιού.  Τότε   γίνεται  κυρίαρχος  ο Άρης  δημιουργώντας  πλήρη γενική αναστάτωση, στους κόλπους της πολιτικής σκηνής και των παρασκηνίων. Οί μάσκες πέφτουν φανερώνονται  όλα τά ψέματα που είχαν και έχουν ειπωθεί  ώστε να λάμψη η αλήθεια. Η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει για την αναγέννηση του Ελληνικού  λαού  από εκεί που είχε μείνει.

No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.