Thursday 21 August 2014

25/8/2014 τι κρύβει η νέα Σελήνη

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΓΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΥΣ
Η  νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο της Παρθένου είναι  παθιασμένη από  έρωτες, δράση και επικοινωνία. Επηρεάζει περισσότερο τους  κρυφούς  έρωτες.
Το ερωτικό πάθος και η έλξη κάνει πολλά ζευγάρια να αποφασίσουν για τα δεσμά του γάμου. Συμβαίνουν ξαφνικά γεγονότα που φέρνουν στήν επιφάνεια  παλαιά μυστικά. που θα μας φέρουν αντιμέτωπους, στις σχέσεις μας, με το συναίσθημα ,την οικογένεια. τους φίλους .τα εργασιακά  προβλήματα και τα θέματα καριέρας. Ότι θέμα τόσο καιρό ήταν σε αμφίρροπη κατάσταση, ήρθε η στιγμή να λάβει την τελική του λύση .Παρότι μπορεί να είναι επώδυνη θάναι ευνοϊκή για τό μέλλον. Αυτή η  νέα Σελήνη  επηρεάζει  γενικά όλους.
 ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ  ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΓΙΑ  ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ

Η νέα σελήνη  γίνεται 25/8/2014  στήν  Παρθένου  μας επιφυλάσσει πολλά ακραία γεγονότα. Επηρεάζεται υπερβολικά από τον 8ο  Οίκο που προσδιορίζει στοιχεία Άρη/Πλούτωνα. Μας καθορίζει ότι λαός και το  κράτος θα έρθει σε μιά κατάσταση βίαιη και θα αποφασίσει, να πετάξει από πάνω του ότι σαθρό και σάπιο υπάρχει. Τα γεγονότα είναι επηρεασμένα  από την  έκλειψη της σελήνης που είχε γίνει στον ΚΡΙΟ.  Ο παρορμητισμός και ο  επιθετικός λόγος    φέρνουν βίαια γεγονότα. Υπάρχει κίνδυνος  για μεγάλη αναταραχή  Οι καταστάσεις ανατρέπονται  από πολιτικό πρόσωπο με ηγετική μορφή του παρελθόντα χρόνου.  Το πρόσωπο αυτό που πιθανόν  ανετράπη από υπόγειους μηχανισμούς, έχει  βόρειο δεσμό στον Τοξότη και ήλιο στη Παρθένο,  επανέρχεται  στή πολιτική  σκηνή.  Τα γεγονότα αρχίζουν να παίρνουν μορφή δυναμικής στις 26/10/2014  προκαλώντας τάχιστα εκλογές  στον Ελλαδικό χώρο και πολιτικές συνέπειες για τους υπολοίπους λαούς.  Η νέα αυτή σελήνη παρότι δεν φαίνεται  επηρεάζει τους:  Παρθένους, Αιγόκερους , Ταύρους   και όσους  έχουν σε αυτά τα ζώδια πλανήτες είτε  τους οίκους τους   

No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.