Saturday 23 August 2014

Τί μυστικά φέρνει στην επιφάνεια η Πανσέληνος 9/9/2014

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΓΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΥΣ

Ένα γιόμα του φεγγαριού, που κάνει όλους να αισθάνονται παιδιά, γεμάτοι από θετικά αισθήματα και ενέργεια. Προσοχή στα μεγάλα λόγια αγάπης και όχι μόνο. Αυτή  η πανσέληνος τα μεγαλοποιεί. Κίνδυνος να δημιουργηθούν  διαμάχες από έντονα συναισθήματα και από οικονομικά προβλήματα.   
Η επικοινωνία  είναι ευνοϊκή και περιέχει αισιόδοξα μηνύματα,  ανόδου και προόδου σε πολλούς τομείς, που φέρνουν τελικά την επιτυχία  που περιμένατε.  Τά ζώδια του νερού δηλ, Καρκίνος ,Σκορπιός, Ιχθείς θα έρθουν αντιμέτωποι  σε θέματα συνεργασίας, παίρνουν τις καταστάσεις στα χέρια τους, που θα τους ευνοήσει στο μέλλον. Οί Λέοντες και όσοι έχουν στο πέμπτο οίκο οποιονδήποτε πλανήτη πετυχαίνουν το ακατόρθωτο, ανάλογα με αυτό που προσδιορίζει ό πλανήτης τους.

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΓΙΑ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ

Η Πανσέληνος γίνεται  από το ζώδιο της Παρθένου στις 9 Σεπτεμβρίου 2014   στο ζώδιο των Ιχθύων. Αυτή η Πανσέληνος είναι επηρεασμένη  από τήν Πανσέληνο του Καρκίνου. Δίνει  θετικά  αποτελέσματα και γεγονότα από  συμβάντα του παρελθόντα χρόνου που είχαν και έχουν επηρεάσει τον λαό και την αντιπολίτευση, από βίαιες, και απάνθρωπες  καταστάσεις. Η τελική λύση έρχεται  στις 9 Νοεμβρίου από πρόσωπο που είχε αρχηγική μορφή και  έχει στον αστρολογικό του χάρτη Άρη στους Ιχθείς , Ήλιο στο ζώδιο της Παρθένου και επιστροφή Κρόνου.  Είναι  αποφασισμένο να επανέλθει  με δυναμισμό στην πολιτική σκηνή αντιδρώντας στο  ότι κακόβουλο και αναίτιο  συνέβη, εις βάρος του Ελληνικού λαού.  Δημιουργεί  νέο κόμμα, και του δίνει  εξουσία  ο Ελληνικός  λαός .  Όλα τα αναφερόμενα είναι το αποτέλεσμα μίας επιβλητικής έκλειψης Ηλίου που θα πάρει χώρα στις 23 Οκτωβρίου 2014 και επηρεάζει τους πάντες και τα πάντα.

No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.