Monday 1 September 2014

Η ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ


ΠΑΡΘΕΝΟΣ  24-8 έως 23-9
 Ο Παρθένος ανήκει στα  γήινα ζώδια, συγρόνως και στο μεταβλητό σταυρό. Ο συμβολισμός του –της είναι η άσπιλη  γυναίκα, και συμβολικά  στήν αστρολογία είναι η έλλειψη αρσενικού μορίου  
 Ο πλανήτης που είναι κυρίαρχος και κυβερνήτης του ζωδίου είναι ο Έρμης. Τόν κάνει εύστροφο, επικοινωνιακό, εργασιομανή, του δίνει το εμπορικό δαιμόνιο ,αλλά και τη ανάγκη του  να τοποθετεί  σε πλήρη αρμονία τα πάντα. Τα θετικά στοιχεία που διαθέτει, εύκολα μπορεί να τα μετατρέψει σε αρνητικά,  λόγω υπερβολικού ζήλου. 
Είναι το ζώδιο που αγχώνεται όταν δεν λειτουργεί οτιδήποτε όπως τό έχει σκεφτεί. Υποφέρει από αναστολές, σε σημείο να του δημιουργεί νευρικότητα και αδιάκοπη ψυχική διέγερση. Το  συναισθηματικό του κόσμο δεν τον αφήνει ελεύθερο, φοβούμενος ότι θά είναι απειθάρχητος ακόμα και στον ίδιο του τον εαυτό. Εμποδίζει με αυτό τον τρόπο  την προσωπική του ζωή και ευτυχία , ενώ είναι ερωτεύσημος και αγαπητός από τους άλλους. Έχει την προθυμία να βοηθά τους πάντες και τα πάντα, δίνοντας τους ενέργεια, αλλά  κανένα δεν θεωρεί άξιο του, γεγονός που του εμποδίζει τις συνεργασίες. Φτάνει στό σημείο της αποξένωσης, γιατί τον αποκρούουν οι άλλοι, λόγω, του χαρακτήρα του και της απολυτότητας του. 
Επάγγελμα : Ότι έχει σχέση με θέμα υγιεινής και υγείας, γραμματέας, λογιστής, εργάτης, γιατρός, στρατιωτικός,  δικηγόρος,  επιθεωρητής.

Ευτυχισμένα Γενέθλια Παρθένε
   ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014
ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Ο Μήνας Σεπτέμβριος 2014 δηλ ο 9ος/2014 σαν αριθμολογική δύναμη, μας δίνει τόν  καρμικό αριθμό 16  Ένας αριθμός, που έρχεται αντιμέτωπος με τα λάθη που διαπράξαμε, στο παρελθόντα χρόνο,  έναντι τών συναισθημάτων μας και των πράξεών μας. Η  τάση για απομόνωση, μας κάνει να σκεφτούμε, πώς να αναπτύξουμε την διαίσθηση μας και  επανορθώσουμε τα λάθη  που πράξαμε. Οι αποκαλύψεις που θα έρθουν στό φώς, θα είναι θετικές, ξαφνικές, αναπάντεχες, και το συναίσθημα της συνεργασίας, ανεπτυγμένο σε μεγάλο βαθμό. Είναι ο μήνας πού μας προδιαθέτει στις συνεργασίες σε πολλούς τομείς. Τό στοιχείο που κρύβει αυτός ο μήνας, είναι ότι, ο  Δίας μαζί με τον Ουρανό φέρνει στήν επιφάνεια γεγονότα,  που επηρεάζουν συνεργασίες και ατομικότητα .
Ρητό του μήνα Από το εχθές μαθαίνεις για να αγαπήσεις και νά σεβαστείς τό αύριο
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ
Αριθμός 6

Για τόν λόγο ότι βρισκόμαστε  στό έκτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου  θα κάνουμε  ανάλυση για τις ενέργειες που  δίνει ό αριθμός (6)  έξι. Ο αριθμός 6 έξι είναι ζυγός, ο οποίος  λαμβάνει πολλές  δυναμικές από τους αριθμούς (1) ένα ,(2) δύο και (3) τρία . Είναι ό αριθμός που έχει ανάγκη την οικογένεια ,την συνεργασία για νά αποδώσει στο έπακρον   φτάνοντας στήν αυτοθυσία, αλλά και αυτός που θα διαλύσει τα πάντα όταν καταλάβει την εκμετάλλευση. Παράγωγα του είναι οι αριθμοί   33 τριάντα τρία ,και  222 διακόσια είκοσι δύο οι οποίοι   είναι κυρίαρχοι  έναντι Πυθαγόρειου θεωρήματος . Ο αριθμός (6) έξι  αντιστοιχεί στά γράμματα   Ζ, Ξ, και Χ στήν Ελληνική γραφή Άτομα πού  εκπροσωπούνται από αυτό τον αριθμό ,  έχουν πολλά ψυχικά αποθέματα αγάπης και καλοσύνης που τα μοιράζονται ανιδιοτελώς. Ο κίνδυνος γι αυτούς είναι ότι μπορεί να γίνουν εκμεταλλεύσιμοι από επιτήδειους για τόν λόγο αυτό πρέπει νά μάθουν να σέβονται και να αγαπούν πρώτα τόν εαυτόν τους  Έχουν καλλιτεχνικές ικανότητες σε πολλούς τομείς.
 ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ

 Στην Συναστρία με τον - τη ΠΑΡΘΕΝΟ και των υπολοίπων ζωδίων αναφερόμαστε μόνο  σε  γενικές γραμμές
ΠΑΡΘΕΝΟΣ- ΚΡΙΟΣ
Στην Συναστρία Παρθένου –Κριού έχουμε την αντιστοιχία ότι ό δυνατός επικρατεί.  Ο Παρθένος δεν μπορεί να δεχτεί ότι υπάρχει κάποιος που μπορεί να του πάρει την αρχηγία, από τα  χέρια του και να  του κάνει υποδείξεις. Αυτός είναι ο κύριος λόγος της διαμάχης μεταξύ των.  Εάν υποχωρήσει ένας από τους δύο τότε ή συνεργασία τους είναι άψογη. Στη δε μεταξύ τους σχέση  ο Παρθένος αναζητά την κατανόηση και ό Κριός την αγάπη. Αυτό  πρακτικά είναι ολίγον τι δύσκολο.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ
Στην Συναστρία Παρθένου-Ταύρου έχουμε δύο γήινα ζώδια πού ή μεταβλητότητα του-της Παρθένου δεν αφήνει καθόλου αδιάφορο τον Ταύρο Μπορεί μεν να τον εκνευρίζει γιατί του χαλάει την ηρεμία του αλλά από την  άλλη τον κάνει ενεργητικό και αποφασιστικό Γι αυτό και οι μεταξύ  τους  συνεργασία έχει ευνοϊκή κατάληξη Στη δε  μεταξύ τους σχέση ό Παρθένος λόγω τυπικότητας νοιώθει ερωτικά απελευθερωμένος μαζί με τον Ταύρο.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ-ΔΙΔΥΜΟΣ
Στη Συναστρία Παρθένου-Δίδυμου έχουμε δύο μεταβλητά ζώδια που έχουν κοινό παρανομαστή την επικοινωνία.  Όμως  η γήινη και εύστροφη μορφή του –της Παρθένου επιβάλει το καθεστώς που θέλει. Ο λόγος είναι ότι ξέρει που βαδίζει καί τι θέλει έναντι του Δίδυμου. Η  ευφράδεια  του είναι αξεπέραστη.  Ο   λόγος αυτός κάνει συμβιβάσιμο τον Δίδυμο,  ώστε  νά πετύχουν τά σχέδια του. Στήν μεταξύ τους σχέση δεν έχουμε και τόσο καλή αρμονία, μιας και ό Παρθένος αναζητά την τάξη και την ηθική.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ-ΚΑΡΚΙΝΟΣ
 Στήν Συναστρία Παρθένου –Καρκίνου έχουμε δύο ζώδια που το ένα σέβεται το άλλο. Γιατί, παρά τις αντιθέσεις τους έχουν πολλά κοινά  στοιχεία και  χαρακτηριστικά. Ο σεβασμός που νοιώθουν αμφότεροι, τους δίνει μία άψογη συνεργασία , παρότι καί οι δύο την γκρίνια την έχουν κυρίαρχο στοιχείο τους. Στη δε μεταξύ τους σχέση τα πάνε πολύ καλά γιατί θεωρούν ότι ή λέξη οικογένεια ,σπίτι ,δουλειά είναι αυτό που ενώνει ένα ζευγάρι.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ-ΛΕΩΝ
Στήν συναστρία Παρθένου –Λέοντα έχουμε δύο ζώδια που το καθένα θέλει να κυριαρχήσει απέναντι στό άλλο. Ο Παρθένος δεν μπορεί να δεχτεί ότι υπάρχει κάποιος άλλος με μεγαλύτερη ευστροφία από αυτόν. Γι αυτόν τόν λόγο θάναι πάντοτε σε αντιπαράθεση.   Ο συμβιβασμός του γίνεται  όταν καταλάβει ότι έχει μεγάλο συμφέρον, τότε αποδέχεται τον Λέοντα. Στήν δε μεταξύ τους σχέση ό Παρθένος γίνεται συγκαταβατικός,  εφ όσον ξέρει ότι θα  έχει τις απαιτούμενες του απολαβές .
ΠΑΡΘΕΝΟΣ-ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στήν Συναστρία Παρθένου-Παρθένου έχουμε δύο σχετικά  όμοια ζώδια και ό λόγος είναι ότι Παρθένος εύκολα μεταλλάσσεται σε αυτό που θέλει φτάνει να πετύχει τον στόχο του Γι αυτό μπορεί μεν να είναι δύο όμοια αλλά μπορεί να γίνουν δύο ανόμοια. Εάν υπάρχει το συμφέρον καί προσδοκά σε αυτό ένας από τους δύο, τότε ή συνεργασία εξελίσσεται άριστα, διαφορετικά γίνεται σφαγή.  Στήν μεταξύ τους σχέση όλα βαίνουν καλώς διότι ό ένας ξέρει σέ τι αποσκοπεί από τον άλλον.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ-ΖΥΓΟΣ
Στην συναστρία Παρθένου –Ζυγού έχουμε δύο ζώδια με ανόμοια στοιχεία αλλά με ένα κοινό παρανομαστή.  Αυτός είναι ότι και οι  δύο έχουν μιά ψυχρή Αφροδίτη, δηλ. τό κέρδος καί τήν άνετη ζωή.  Στοιχείο που τους  ενώνει  να κάνουν θαύματα σε ότι ασχοληθούν  Στη δε μεταξύ τους σχέση, ο  Παρθένος αισθάνεται άνετα και ωραία, αλλά, δέν μπορεί να δεχτεί την τόση πολύ φιλαρέσκεια του Ζυγού.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ-ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στήν συναστρία Παρθένου-Σκορπιού έχουμε μία πολύ δυναμική συναστρία που  ο Παρθένος αισθάνεται καταπιεσμένος από την τόσο δυναμική προσωπικότητα του Σκορπιού.  Αυτό τον κάνει να αναζητά τήν φυγή μέ κάθε τρόπο. Δεν μπορεί να δεχτεί ότι θα είναι υφιστάμενος παρότι ο Σκορπιός μπορεί να του έχει δώσει προνόμια. Στήν μεταξύ τους σχέση ο Παρθένος αδυνατεί να εκπληρώσει τις ανάγκες του Σκορπιού παρότι νοιώθει ολοκληρωμένος
ΠΑΡΘΕΝΟΣ-ΤΟΞΟΤΗΣ
Στην συναστρία Παρθένου –Τοξότη έχουμε δύο ζώδιο μεταβλητά με πολύ εγκεφαλικότητα  και ενεργητικότητα. Μπορούν να πραγματοποιήσουν πολλά, στη μεταξύ τους συνεργασία.  Φτάνει  βέβαια ο Παρθένος να μην γίνει αντίζηλος και επιθετικός με τον συνεργάτη του,. γιατί  σε όλα θεωρεί τον εαυτόν του τέλειο. Στην δε  μεταξύ τους σχέση υπάρχει μία αντιζηλία, γιατί ό Παρθένος δεν δέχεται το τόσο ανεξάρτητο πνεύμα και μυαλό του Τοξότη .

ΠΑΡΘΕΝΟΣ-ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στήν  συναστρία Παρθένου –Αιγόκερου έχουμε δύο γήινα ζώδια αλλά με τυπικές διαφορές Η συνεργασία τους σχετίζεται στήν τυπικότητα ,την δημιουργία, και  την οικονομική τους άνοδο ,Πάνω σε αυτούς τους τομείς γίνονται συνεργάσιμοι και ανεχτικοί αμφότεροι Στήν δε μεταξύ τους σχέση ό Παρθένος αισθάνεται ολοκληρωμένος με την συντροφικότητα  του Αιγόκερου, νοιώθοντας σιγουριά καί προσδοκώντας στο συμφέρον του.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ-ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στην συναστρία Παρθένου –Υδροχόου έχουμε δύο τελείως ανόμοια ζώδια  Ό Παρθένος έχει τη  δυνατότητα να καταλάβει, την ευστροφία του Υδροχόου και με αυτό τον τρόπο να τον φέρει στα νερά του. Κάνει πράξη τήν σκέψη του, ώστε νά συνεργαστούν καί νά αναλάβει αυτός τόν οικονομικό τομέα Στήν δε μεταξύ τους σχέση υπάρχει μια συμβιβαστική κατάσταση, πού όταν σπάσει, ο θόρυβος θάναι μεγάλος
ΠΑΡΘΕΝΟΣ- ΙΧΘΕΙΣ
Στην  συναστρία Παρθένου- Ιχθύων έχουμε  δύο ζώδια μεταβλητά . Που το ένα συμπληρώνει το άλλο, παρά τις τεράστιες διαφορές μεταξύ τους . Ο Παρθένος θέλει τα  πάντα σε πλήρη τάξη και αρμονία. Η σχολαστικότητα του. αναγκάζει τον Ιχθύ νά προσαρμοστεί. Έτσι γίνεται εκμετάλλευση από το Παρθένο καί κυριαρχεί. Στήν μεταξύ τους σχέση ο Παρθένος ποτέ δεν θα δώσει αυτό που αναζητά ό Ιχθύς.


No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.