Thursday 11 September 2014

Η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΥΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗς

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΥΓΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΥΣ

Στις 24/9/2014 ξεκίνα τό ζώδιο του Ζυγού γίνεται και η  νέα Σελήνη, δηλ τα πάντα μας έρχονται σε διπλή μορφή και ανάγνωση. Έχουμε την ανάγκη της επικοινωνίας και του συνεταιρισμού. Ταυτόχρονα  μην ξεχνάμε πόσο αδίστακτη μπορεί να φανεί αυτή η νέα Σελήνη, γιατί  γίνεται σε ζώδιο απρόσωπο, που είναι ο Ζυγός.

Παρότι δεν φαίνεται στον αστρολογικό χάρτη  οι αποφάσεις μας, θα είναι πέρα για πέρα ρεαλιστικές και ξαφνικές, ενώ συγχρόνως θα θέλουμε να γίνουμε και ιερομάρτυρες. Αλλά  τα γεγονότα και οι καταστάσεις που θα επικρατήσουν, δεν θα το επιτρέψουν. Το συναίσθημα της  οικογένειας ,της αφύπνισης από το ψέμα και της σκληρής  επιβίωσης, φέρνουν στήν επιφάνεια ότι καλά κρυβόταν τόσο καιρό. Η λέξη εύνοια και προστασία υπάρχει και για τον λόγο αυτόν λύνονται πολλά προβλήματα άλυτα που μας είχαν επηρεάσει στον παρελθόντα χρόνο. Η νέα αυτή Σελήνη δεν αφήνει κανένα αμέτοχο.


 ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ

Τα γεγονότα τρέχουν και η νέα Σελήνη μας προσδιορίζει, από πού προήρθε όλη αυτή η κατάσταση. Προσδιορίζεται από τό τέλος του έτους 1999 και αρχές 2000.  Ήρθε  δε η ώρα για την λύση αυτών  των  προβλημάτων. Η λύση ξεκίνησε  από την πανσέληνο που έγινε στό ζώδιο του Λέοντα στις 11/8/2014, η οποία συμπίπτει με την έκλειψη Ηλίου που είχε γίνει 11/8/1999 ορατή στην Ελλάδα ειδικά στο Καστελόριζο. Όπου εκεί έγινε και η είσοδος της Ελλάδος στο Δ,Ν.Τ  Αναπάντεχες, υπερφυσικές καταστάσεις, τώρα φέρνουν πλήρη αλλαγή στό σήμερα για να διορθώση ότι συνέβη στο εχθές, παρότι επικρατεί το ψέμα εδώ και πολύ καιρό. Η νέα σελήνη δίνει επηρεασμό για νέα ξεκινήματα σε θέματα που αφορούν κράτος, οικογένεια. Τα δε  Μ.Μ.Ε που θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο στην αλλαγή του σκηνικού. Θα υπάρξει αντίδραση σε ότι αφορά νέες επιβαρύνσεις και αναπάντεχη κατάσταση στο πολιτικό σκηνικό. Θα επικρατήσει. άτομο με Κρόνο στο Σκορπιό που βρίσκεται στον δεύτερο οίκο του από τον γενέθλιο Ήλιο του και γίνεται ο κυρίαρχος στό παιχνίδι .Υπάρχει μεγάλη εύνοια στο κράτος από  άτομο που έχει  Πλούτωνα 
 στην βασιλική μοίρα  στον Λέοντα



Σας εύχομαι καλή αρχή και καλό μήνα 

No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.