Thursday 5 March 2015

ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ, 5 Μαρτίου 2015


Άραγε τι μας κρύβει αυτή η Πανσέληνος μήπως δεν κρύβει τίποτα και μετά από διάστημα έξι μηνών φέρνει τα πάντα επί τάπητος, ώστε να έρθουμε αντιμέτωποι με την πραγματικότητα, που όσο σκληρή κι εάν είναι πρέπει να την αποδεχτούμε.:;;
 Α) Στην μοίρα που γίνεται μας καθορίζει ότι γεγονότα λαμβάνουν  ραγδαία εξέλιξη που είχαν ξεκινήσει να διαφαίνονται από την Πανσέληνο του Αυγούστου και πραγματοποιούνται  στο ζώδιο του Κριού όπου γίνεται η έκλειψη Σελήνης στον άξονα Κριού –Ζυγού στον ένατο –τρίτο οίκο  ενώ σε αυτήν την πανσέληνο έχουμε μια πλήρη αντίθεση οίκων έναντι των ζωδίων των.

Β) Το δε μεσοδιάστημα Ήλιου /Άρη μας δίνει την μοίρα της αυτοθυσίας, που μας περιγράφει ή θυσιάζεστε ή δεν υπάρχετε στον τομέα της εργασίας, και στα πρέπει που καθορίζονται με αυταρχική μορφή.

Γ) Άλλο ένα μεσοδιάστημα μας παραπέμπει επάνω στην έκλειψη τού Ηλίου στις 19/3/2015, είναι Ήλιος /Ουρανός που με τη σειρά του μας καθοδηγεί σε  απερίσκεπτες, επαναστατικές, βιαστικές ενέργειες, φέρνοντας ριζικές αλλαγές δημιουργώντας δικτατορικό καθεστώς .

Δ) Η δυναμική δεν σταματά σε αυτό το σημείο διότι έχουμε σύνοδο Ήλιου/Αφροδίτη πάνω στο προηγούμενο μεσοδιάστημα ενώ μπορεί να φαίνεται ευνοϊκό κρύβει επίπονες και καθοριστικές ενέργειες που επηρεάζουν την πολιτική διεθνώς.

Ο μήνας Ιούνιος γύρω στις 20-22 τι απρόσμενο γεγονός θα μας έρθει από το εξωτερικό και από δήθεν φίλους που ο λαός θα αντιδράσει όπως δεν το φανταζόμαστε. Μήπως έχουμε και πάλι γεγονότα που θα αναγκαστούμε να πάμε για εκλογές;;;;;;;;;;


No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.