Wednesday 18 March 2015

Eπηρεασμός από την έκλειψη Ηλίου στην εαρινή ισημερία

 Θα αναφερθούμε για την εαρίνη ισημερία η οποία ξεκινά από την 00η00  μοίρα του Κριού και ονομάζεται μοίρα της ανθρωπότητας  και οι λόγοι είναι πολλοί. Η ανάλυση για τη μοίρα αυτή την τόσο σημαντική θα την κάνουμε κάποια άλλη φορά..
 Οι καταστάσεις όμως και τα γεγονότα που συμβαίνουν στό πλανητικό μας σύστημα , μάς αναγκάζουν να προσαρμοστούμε στο γίγνεσθαι. Ο λόγος είναι, ότι κρύβει πολλά  η συγκεκριμένη εαρινή ισημερία.

Είναι  από τις λίγες φορές που η εαρινή ισημερία  επηρεάζεται από την ολική έκλειψη του Ηλίου και βρίσκεται  ακριβώς επάνω της δηλ, στην 29,27 μοίρα των Ιχθύων ενώ η ηλιακή ισημερία γίνεται στην 00η00 μοίρα του Κριού.
 Άλλο ένα στοιχείο είναι ότι η επόμενη χρονιά δηλ το έτος 2016 ακριβώς επάνω σε αυτή την μοίρα που έχουμε την ολική έκλειψη του Ηλίου δηλ 29η27 μοίρα των Ιχθύων ξεκινά ως  Ωροσκόπος η εαρινή ισημερία.
Η έκλειψη αυτή δηλ 29η27μοίρα των Ιχθύων, επηρεάζεται  από την προηγούμενη έκλειψη πού έγινε 23 Οκτωβρίου 2014 στη 00η00 μοίρα του Σκορπιού όπου κυβερνήτης του ζωδίου, είναι Πλούτωνας- Άρης.
Στήν  δε μοίρα που γίνεται η έκλειψη  μάς παραθέτει λόγω δεκανού, στοιχεία Σκορπιού, δηλ Πλούτωνα και Άρη και σαν ζώδιο των Ιχθύων έχει κυβερνήτη του τον Ποσειδώνα και από την κλασική αστρολογία τον Δία.
Άλλο  ένα στοιχείο που καταγράφει αυτή η έκλειψη είναι ότι λόγω στη μοίρα που βρίσκεται , επηρεάζει γεγονότα που δίνουν δυναμική στην έκλειψη Σελήνης τα στοιχεία τα λαμβάνουμε από το δωδεκατημόριο που γίνεται η Έκλειψη Σελήνης. Η οποία γίνεται στις 4 Απριλίου 2015 στην 14 μοίρα του Κριού/Ζυγού.
Η έκλειψη Ηλίου στην 29η27 μοίρα των Ιχθύων, έχει  διαφορά  είναι 0,33΄΄ της μοίρας, από την 00η00 μοίρα του Κριού, όπου ξεκινά  η εαρινή ισημερία. Στοιχείο ότι  θα έρθουμε αντιμέτωποι με την πραγματικότητα από 4 Απριλίου και η κορύφωση έρχεται   σε διάστημα 6 μηνών και 12 ημερών δηλ ,στις 4 Οκτωβρίου 2015. Ο  λόγος είναι όπως προαναφέραμε ότι, μας δίνει και στοιχεία του Ζυγού η έκλειψη της  Σελήνης που γίνεται στον Κριό.
Ένα ακόμα στοιχείο που θα επηρεάσει είναι το μεσοδιάστημα μεταξύ του Ουρανού και του Μεσουρανήματος που γίνεται επάνω στην εαρινή ισημερία και στην έκλειψη Ηλίου. Ποια  αναπάντεχα  γεγονότα επιφέρει στην πολιτική σκηνή,  που θα επηρεάσουν την πολιτική το κράτος φέρνοντας αναστάτωση ; Το μεσοδιάστημα  Άρης /Ποσειδώνας γίνεται επάνω στην Ηλιακή έκλειψη στην 29.50΄΄ μοίρα ζώδιο των Ιχθύων, μήπως μας προειδοποιεί για έντονες συγκρούσεις σε θέματα θαλασσίων συνόρων ;
Από αυτή τη έκλειψη δηλ 29η27 μοίρα  των Ιχθύων όπου  συμπίπτει με την εαρινή ισημερία επηρεάζεται όλος ο ζωδιακός κύκλος . Δίνει  είτε νέα ξεκινήματα, είτε πλουτώνιες και ποσειδώνιες καταστάσεις όπου θα επηρεαστούν από κρόνεια στοιχεία. Φέρνει δε αναταραχή καταστάσεων και γεγονότων και  αναδρομικές καταστάσεις, που τις είχαμε βάλει στο χρονοντούλαπο. Το  στοιχείο αυτό μας το επιβεβαιώνει ο ανάδρομος Κρόνος.
Ο προσδιορισμός αυτός γίνεται διότι ο Πλανήτης Κρόνος γίνεται ανάδρομος και μας προσδιορίζει ότι κάποιο βασικό γεγονός πού δεν δόθηκε η δέουσα σημασία, έρχεται να μας υπενθυμίσει γεγονότα που έχουν σχέση με την προηγούμενη χρονική περίοδο.  Ο οποίος τελειώνει την αναδρομή πορεία του,  όταν φτάσει στη στήν 28,17 μοίρα του Σκορπιού κάνοντας τρίγωνό ακριβείας με την Έκλειψη που γίνεται στην 29η27 στο ζώδιο των Ιχθύων. Η δυναμική αυτή παίρνει σάρκα και οστά στις 22 Ιουλίου 2015
 Τα θέματα του είναι ότι σαν έθνος πρέπει να συνεργαστούμε ώστε να αποφέρουμε κέρδη και οφέλη
Εάν  καλοπροσέξουμε όλοι οι πλανήτες έρχονται σε αντίθετο οίκο από την έκλειψη εκτός από τον Ήλιο πού από δέκατος στην έκλειψη γίνεται στήν εαρινή ισημερία τρίτος ή ακμή τετάρτου. Όσο και να μήν θέλουμε επηρεάζονται όλοι οι οίκοι δηλ όλα τα ζώδια. Η αναφορά μου ως προς αυτή τη συγκυρία θα επικεντρωθεί από τον επηρεασμό των πλανητών.
Ουρανός  Βρίσκεται στον δέκατο οίκο δηλ λαμβάνει στοιχεία Αιγόκερου και μας υποδεικνύει ότι έχουμε μια έντονη σύγκρουση σε θέματα που έχουν σχέση με αυταρχικότητα έναντι του λαού και μια αντίδραση από τον λαό έναντι του κράτους.
 Το γεγονός αυτό επηρεάζει τα παρορμητικά ζώδια Κριό/Καρκίνο /Ζυγό /Αιγόκερω
Το ζώδιο του Αιγόκερου αναζητά την κυρίαρχη θέση έστω και με επιβολή σε θέματα χρηματοοικονομικά, γεωφυσικού πλούτου, και αυταρχικού καθεστώτος. Αλλά  το ζώδιο του Κριού έστω και μέσω έντονων συγκρούσεων επιβάλλει τις ιδέες του και την προσωπικότητα του και επαναστατεί απρόσμενα μέσα από την τοπική αυτοδιοίκηση και το κοινοβούλιο. Ο δε έβδομος οίκος μάς παραπέμπει στο ζώδιο του Ζυγού. Επηρεάζεται  από την έκλειψη Σελήνης στη 14η μοίρα του Κριού η οποία κάνει πολύ δυνατές όψεις με Πλούτωνα ,Δία και Ουρανό δίνοντας έντονες  διενέξεις σε θέματα  δικαστικών θεμάτων ερχόμενος αντιμέτωπος με την κρατική μηχανή, φέρνει  δε πολιτική ένταση και εκλογές όταν ο Ήλιος πάει στην 15η μοίρα στο ζώδιο του Ζυγού ενεργοποιώντας με τον τρόπο αυτό την έκλειψη Σελήνης του Απριλίου.  Ο δε τέταρτος οίκος που με τη σειρά του μας παραπέμπει στο ζώδιο του Καρκίνου που δεν παύει νά είναι η μητέρα, η ίδια η μήτρα ή αλλιώς η ίδια η φύση ακόμα και αυτό που λέμε η αξία για τη ζωή. Έρχεται  αντιμέτωπη και ετοιμοπόλεμη να αντιμετωπίσει παρά τις αδυναμίες της,  τίς προσωπικές της αξίες που είναι η οικογένεια, η ιδιοκτησία γής, το κράτος, η ανώτερη διδαχή και μόρφωση και τα συμφέροντα της ως προς το κοινοβούλιο. Λαμβάνει θέση παρότι βρίσκεται αντιμέτωπη με προβλήματα πού έχουν σχέση με χρεοκοπία και δυσβάστακτα προβλήματα από εχθρικές διαβουλεύσεις  αλλά παρόλα αυτά υπάρχει μία εύνοια που δίνεται με το πέρασμα τού Χρόνου.
ΕΎΧΟΜΑΙ  ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 

No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.