Tuesday 19 April 2016

Mια Πανσέληνος που αποκρύπτει γεγονοτα για το άμεσον μέλλον




Η Πανσέληνος που γίνεται στις 22/4/2016 στον άξονα Ταύρου –Σκορπιού αποσκοπεί ώστε να μας δώσει πολλά στοιχεία για το τι  μέλλει γένεσθε εως την Πανσέληνο που γίνεται στο ζώδιο της Παρθένου  στις 16/9/2016. Στην μοίρα που γίνεται αυτή η Πανσέληνος, πολλοί θα την αναφέρουν ως αρνητική για τον  λόγο ότι η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό. Στην περίπτωση όμως αυτή στην μοίρα που γίνεται έχουμε μια πολύ θετική Σελήνη που αναγκάστηκα, μας προσάγει ότι πρέπει κάποτε να αφυπνιστούμε και ότι ακούμε να το επεξεργαζόμαστε στο έπακρον.  
 Μια κατάσταση μεταβλητότητας κυριαρχεί στον ορίζοντα σε θέματα που έχουν σχέση με την επικοινωνία ,την θρησκεία , με ετοιμοπόλεμες θέσεις,  με καταναγκάστηκα έργα τα οποία θα αποφέρουν στέρηση και επαναστατική μορφή απρόσμενα.
Το ψέμα προσπαθεί να επικρατήσει αλλά  η στέρηση, η απομόνωση δεν αφήνουν κενά ώστε να επιβληθεί ουδείς. Όλα αυτά που συμβαίνουν παρότι το ξέρετε το αναφέρω είναι γιατί ο πλούτος βρίσκεται στο υποθαλάσσιο και γεωφυσικό χώρο και τα θέματα θα προσδιοριστούν με πολύ έντονη μορφή. Η ένταση προχωρά όταν θα έχουμε Νέα Σελήνη στο Ζώδιο του Καρκίνου 4 Ιουλίου. Με δυο λόγια μας περιμένει ένα πολύ θερμό καλοκαίρι. Παρόλα αυτά που συμβαίνουν και θα συμβούν στον ορίζοντα ανατέλλει ένα νέο φως που οδηγεί στην ανάκαμψη και στην ευημερία.

Ευχές για τα καλύτερα και πάνω από όλα να μην πτοηθούμε





No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.