Tuesday 17 May 2016

ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΔΙΔΥΜΟ /ΤΟΞΟΤΗ


Στις 21/5΄/2016 έχουμε μια Πανσέληνο που  είναι καθοριστική για την πολιτική σκηνή σε παγκόσμια κλίμακα και δυναμική. 
Η δυναμική της αυτή επηρεάζει πολιτικούς και λαό. 
Στερεί από τον λαό την οικονομική ευμάρεια, την ανεξαρτησία και του δίνει εγκλωβισμό και καταπίεση.
Με δυό λόγια παράγει επαναστατική κατάσταση δηλ, είναι ένα καζάνι που βράζει.  Η αντίδραση είναι προ των πυλών.
Η συνοδική πορεία της Σελήνης με τον Άρη είναι ενα σοβαρό θέμα με γειτονικό κράτος. Και το θέμα σχετίζεται με την εξουσία πολιτικών έναντι λαών.  ΚΙΝΔΥΝΟΣ

Ο ωροσκόπος βρίσκεται στην 22ο40' μοίρα του Αιγόκερου απ’ ότι βλέπουμε τίποτα δεν είναι τυχαίο με τον γενέθλιο χάρτη της Ελλάδος που κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα και συγχρόνως και με την διέλευση  Πλούτωνα. Στοιχεία που φέρνουν εμπόλεμες συγκρούσεις, καταπίεση και ότι ο αυταρχισμός επικρατεί μέσα από το ψέμα και την δολοπλοκία.  
Η στέρηση τόσων ετών και το ψέμα που επικρατούσε άγεται ενάντια των πολιτικών συμφερόντων. Οι οποίοι είχαν επιφέρει - ως φυσικό επακόλουθο - μια αρρωστημένη κ' καταπονημένη κατάσταση. 
Αίτιο όλων αυτών είναι η σύγκρουση που θα επιφέρει, μια έντονη δοκιμασία για τον ελληνικό λαό. Άλλο ένα στοιχείο είναι ότι εκεί που η Ελλάδα έχει ωροσκόπο έχουμε την δυναμική τής  Πανσελήνου. Η οποία επηρεάζεται από τους πλανήτες Άρη και Αφροδίτη και κάνουν συνοδική πορεία με τα φώτα σε οίκους που κυριαρχούνε και δείχνουν την δυναμική τους.  Η  Ελλάδα έχει Άρη στον Τοξότη και τώρα κάνει συνοδική πορεία η διέλευση  του Κρόνου στον οίκο που βρίσκεται μας προάγει σε έντονα, απρόσμενα, δυναμικής κατάστασης γεγονότα, σε ότι έχει σχέση με συνεργασία, με ξεδιάλυμα θέσεων, αναγκάζοντας την να πάρει αποφάσεις για αλλαγή συνθηκών. Τα γεγονότα εξελίσσονται και παίρνουν σάρκα και οστά  από τις 5/6/2016 με την Νέα Σελήνη στον Δίδυμο.  06:00 (πρωί). 

ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ  ΥΠΟΜΟΝΗ 

No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.