Tuesday 13 November 2018

ΑΡΗΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΧΤΕΣ







ΑΡΗΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΧΤΕΣ
Ας καλώς ορίσουμε τον Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων που την είσοδο του την κάνει στις 16 Νοεμβρίου 2018. Η εγκαθίδρυση του στο ζώδιο αυτό θα διαρκέσει μόνο έως στις 31Δεκεμβρίου 2018.
Με την είσοδο του συμβαίνει το εξής συμβάν.
Η Αφροδίτη βρίσκεται σε μια θέση επικοινωνίας και είναι σαν να θέλει να σταματήσει τον χρόνο που της έφερε αντιμέτωπη με τα συναισθήματα της ώστε να ξεκινά ορθόδρομη πορεία.
 Οι  Δεσμοί της Σελήνης και αυτοί σε μια στάσιμη θέση, στοιχείο ότι αλλάζει πορεία μια δεδομένη κατάσταση και να φέρουνε αναπάντεχη ανατροπή.
Ακριβώς την ίδια χρονική περίοδο ο Ερμής είναι και αυτός σε στασιμότητα και γυρίζει ανάδρομος.
 Η αναδρομή του γίνεται για να διορθώσει την εγωιστική κατεύθυνση που δόθηκε, και να την φέρει σε πέρας μέσω διπλωματικής οδού.
Με την μέθοδο αυτή καταφέρνει αναπάντεχα μέσω  επικοινωνίας και ευστροφίας την πραγματοποίηση  των καρμικών καταστάσεων και σχέσεων.   
Ο Άρης στη θέση που βρίσκεται έχει μια απογοήτευση από τις συνθήκες επιβίωσης και αναζητά να αλλάξει το πεπρωμένο του και να αγαπήσει όσο ποτέ δεν έχει ξανά αγαπηθεί.
 Η αναστάτωση αυτή τον φέρνει σε μία κόντρα με το πεπρωμένο του και τις αποφάσεις του.
 Αλλάζει ριζικά αποφάσεις και αντιμετωπίσει το ψυχολογικό του τραύμα που είναι, η αυτοθυσία που έκανε και στέρησε στον εαυτό του κάθε συναίσθημα.
Η δυναμική αυτή τον φέρνει αντιμέτωπο με τις κοινωνικές του απολαβές, διεκδικεί την ελευθερία και θυσιάζεται για το συναίσθημα.

Ας κοιτάξουμε και τον Άρη με την είσοδο του στους Ιχθύς τι θα φέρει στην πολιτική σκηνή.
 Έρχεται αντιμέτωπος με την αρχή και αναζητά να κυριαρχήσει έναντι της ασφάλειας του και των απολαβών του. Αλλάζει πλήρως η κατάσταση και έρχεται ανατροπή του χτες με το σήμερα.
Γκρεμίζεται κάθε συνεργασία και επιδιώκει να ορθοποδήσει μέσα από το ίδιο το κρατικό φορέα.
 Διαψεύδεται κάθε είδους συνεργασίας.
 Με την δυναμική αυτή γίνεται αυτόνομος και αποφασίζει να αποβάλει κάθε τι αρνητικό που του στερούσε την ελευθερία και την αξία του.
Απαρνιέται κάθε αυτοθυσία που διέπραξε.
Ανασυντάσσεται και αναγεννιέται μέσα από την ίδια του την προσωπικότητα



No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.