Monday 19 November 2018

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣ - ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ


 ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ  ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣ - ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ 
Θα αναρωτηθούνε πολλοί εάν έχουμε Πανσέληνο ή νέα Σελήνη. Το μόνο που θα μπορέσει να το προσδιορίσει θα είναι το φυσικό φαινόμενο.  Η Πανσέληνος γίνεται στις 23 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 07, 33 π, μ στον άξονα Τοξότη- Διδύμων στην 00,52 πρώτα της μοίρας μεταξύ 12ου και 6ου οίκου. 
Ο Ήλιος  έχει υπερβολική ενέργεια που φέρνει έντονα βαθειά συναισθήματα που θυσιαστήκανε μέσα στο πέρασμα του χρόνου. Στοιχείο ότι σταματά κάθε θυσιαζόμενη πράξη και μορφή σε οποιονδήποτε τομέα και αναπτύσσει την δοτικότητα του σε ότι μέχρι σήμερα θυσίασε.
Η Πανσέληνος αυτή παρουσιάζει ευνοϊκή στροφή στη ζωή και αναγνώριση των υπόγειων εχθρών που δημιουργήσανε προβλήματα και στέρησαν κάθε είδους συναίσθημα και επικοινωνία. Πέρα από τα όρια της φαντασίας που είναι απροσδιόριστα δίνει μια τεράστια δυναμική με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω.
 Στοιχείο ότι έρχονται αναπάντεχες καρμικές καταστάσεις που ο χρόνος στέρησε.
Οι καταστάσεις και τα γεγονότα είναι ραγδαία. Θα επιφέρει μια έντονη σύγκρουση που θα είναι αντιμαχόμενη και δεν θα έχει επιστροφή.
Οι δυναμικές μεταξύ Ήλιου και Σελήνης δίνουνε μια μεταβαλλόμενη κατάσταση που θα έχει σχέση με έντονες συγκρούσεις λόγου, συναισθημάτων, διαμάχες, και χωρισμούς που επιστροφή δεν έχουνε.
Αλλά και συγχρόνως φέρνουνε δυνατές  έλξεις μεταξύ ετερόφυλων, ώστε να δημιουργήσουνε ένα νέα αύριο. Το συμπέρασμα αυτό δίνεται από τις  πολλές δυναμικές που άριστα είναι κρυπτογραφημένες.
Επηρεάζει και τα δώδεκα ζώδια κατά το πλείστον στον αισθηματικό και επικοινωνιακό τομέα.

Στην πολιτική σκηνή έρχεται αναταραχή σε ότι σχέση με το σχίσμα εκκλησίας κράτους, γκρεμίζεται από μακρόχρονη πορεία ότι ήθελε να επιτευχθεί από το έτος 1987-1988 έρχεται σήμερα στο προσκήνιο. 
Το γεγονός αυτό φέρνει πολιτική αναστάτωση και μια εμπόλεμη κατάσταση. Κυριαρχεί ο πολιτικός λόγος και το ιερατικό σχίσμα χάνει προνόμια χρόνων.
Πέρα από αυτό μέσω διπλωματίας και διανόησης αναζητά η πολιτική σκηνή να διαπρέψει με εκβιαστική διάθεση. Με την εξής διαφορά, ότι το προνόμιο αυτό φέρνει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα από τα ποθητά.
 Η έντονη κοινωνικοπολιτική αντιπαράθεση θα γίνει αφορμή πολιτικών εξελίξεων ακόμα και θέμα πρόωρων βουλευτικών εκλογών. 


No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.