Friday 1 March 2019

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ και οι επιρροές ανα δεκαήμερον


 ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ και οι επιρροές ανα δεκαήμερον

ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Επαναστατική, ανεξάρτητη, απελευθερωμένη προσωπικότητα με εξυπνάδα, εφευρετικότητα, καλλιτεχνική αντίληψη, με το αίσθημα καθήκοντος και την διπλωματία είναι με την Αφροδίτη στον Υδροχόο.
Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΝΟ Η ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΑΠΟ 00.00Ο -9 59Ο
Η ανεξάρτητη, απελευθερωμένη προσωπικότητα,  με ανεπτυγμένη αυθόρμητη έκφραση συναισθημάτων και αισθημάτων σε θέματα ερωτικά ή κοινωνικά  είναι με την Αφροδίτη στον πρώτο δεκανό ή δεκαήμερο του Υδροχόου. Ενδιαφέρεται  για μουσική, χορό και έχει καλλιτεχνική  ευφυΐα. Είναι το άτομο που χρησιμοποιεί με άνεση την διπλωματική οδό. Μπορεί  να απαρνείται κάθε είδους συναισθήματα, και συγχρόνως βιώνει  έντονα συναισθήματα, δέχεται ψυχολογική πίεση, ώστε να αντιδρά με μαχητικό, αποφασιστικό, επιχειρηματικό και αγωνιστικό πνεύμα. Θα κάνει τα πάντα για να κατακτήσει αυτό που επιθυμεί. Παθιάζεται σε ότι πράττει  και όταν αγαπήσει αγαπά χωρίς όρια. 

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΝΟ Η ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ  ΑΠΟ 10.00Ο- 19,59Ο
Επαναστατική προσωπικότητα με εξυπνάδα, εφευρετικότητα, καλλιτεχνική αντίληψη, ανεπτυγμένο το εμπορικό δαιμόνιο και την διπλωματία είναι με την Αφροδίτη στον δεύτερο δεκανό ή δεκαήμερο του Υδροχόου. Στοιχεία που την κάνουν αγαπητή στο κοινωνικό σύνολο ώστε να μπορεί να αναδειχτεί και να πετύχει σαν ρήτορας, ηθοποιός και κυρίως σαν πολιτικός. Επιδεικνύει  με κάθε τρόπο τα συναισθήματα, λόγω υπέρ ενθουσιώδη χαρακτήρα και είναι ερωτεύσιμη.  Η υπέρ διέγερση μπορεί να φέρει προβλήματα στο νευρικό σύστημα και να προκαλέσει διαταραχές, απιστία και παραξενιές. 
Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΔΕΚΑΝΟ Η ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΑΠΟ 20,00Ο – 29,59Ο
 Παθιασμένη ιδιοσυγκρασία σε όλους τους τομείς είναι με την Αφροδίτη στον τρίτο δεκανό ή δεκαήμερο του Υδροχόου. Οι λόγοι αυτοί μπορούν να δώσουν τον απόλυτα ηθικό, αλλά και τον απόλυτα ανήθικο. Η προσωπική ζωή είναι του ύψους ή του βάθους. Είναι ελκυστική προσωπικότητα που τρέφει ζεστά αισθήματα, ευγενική συμπεριφορά,  και έχει την ικανότητα να αναδείξει την δημοφιλία και την δημοτικότητα, λόγω υποκριτικού ταπεραμέντου. Την κατέχει το αίσθημα του καθήκοντος που μπορεί να φέρει μοναξιά και απομόνωση, αλλά και το αντίθετο που την κάνει πόρνη ή μαστροπό. Παρότι είναι αξιολάτρευτο άτομο στο κοινωνικό σύνολο στην ερωτική ζωή η απογοήτευση κυριαρχεί. Οι λόγοι αυτοί την κάνουνε να αναζητά μεγαλύτερο σύντροφο και πολλές φορές να αυτοθυσιάζεται.  

Οι δυναμικές των δεκανών ή των δεκαήμερων έχει την ίδια ισχύ και για την οικοθεσία. όταν έχουμε τον Πλανήτη Αφροδίτη
Υ.Γ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ

No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.