Thursday 4 April 2019

Η ΕΑΡΙΝΗ ΙΣΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ



 Η ΕΑΡΙΝΗ ΙΣΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ

Το  ξεκίνημα του αστρολογικού έτους ξεκινά από τη εαρινή Ισημερία στις 20 Μαρτίου 2019 και ώρα 11,59΄μμ και συγχρόνως και  ο ερχομός της ανοίξεως
Στην φετινή της είσοδο η Εαρινή Ισημερία δίνει και το στοιχείο της Υπέρ Πανσελήνου στον άξονα Κριού/ Ζυγού για τον λόγο αυτό έχει και μια ιδιαίτερη δυναμική που θα αναλύσουμε παρακάτω.
 Και σαν μια πρώτη παρατήρηση  παρατηρούμε είναι ότι η Πανσέληνος αυτή στην προέκταση της δίνει στοιχεία για την Φθινοπωρινή Ισημερία από την Σελήνη. 
Ο ωροσκόπος της Εαρινής Ισημερίας βρίσκεται στην 5η μοίρα του Τοξότη και το Μεσουράνημα 20 μοίρα της Παρθένου
 Ο Ήλιος βρίσκεται στον τέταρτο οίκο  και λόγο οικοθεσίας  επηρεάζεται σε μεγάλο ποσοστό από την Σελήνη η οποία βρίσκεται στην 28η αναιρετική μοίρα της Παρθένου και στον 10ο οίκο.  Στοιχείο  ότι η Σελήνη αναιρεί ότι μέχρι σήμερα θεωρούσε τυπικό και λειτουργικό ώστε να γίνει διπλωματική και έτοιμη να συνεργαστεί φτάνει να κυριαρχήσει λόγω ότι εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού.
Τον κυρίαρχο ρόλο σε αυτή την Ισημερία έχουνε οι Δεσμοί που φέρνουν μια πλήρη ανατροπή σε θέματα που έχουνε σχέση με το παρελθόν, παρών αλλά και τον μέλλοντα χρόνο.  Η  δυναμική αυτή των Δεσμών δίνει έναυσμα στο πλανήτη Πλούτωνα για να δείξει ποια στοιχεία επηρεάζει και τι δυναμικές θα αποφέρει.
Α) Απέναντι από τον Πλούτωνα βρίσκεται ο Β Δεσμός ( Β Δεσμός καρμική κατάσταση σε τωρινή θέση επιρροής)  δηλαδή έρχεται αντιμέτωπος ο Πλούτωνας σε ότι έχει σχέση με θέματα αισθηματικά, οικογενειακά, οικονομικά εκτός αυτών σε θέματα που αποκρύφτικαν κρατικών μυστικών και συνάμα κοινοβουλευτικά. Οι καταστάσεις όλων αυτών των φαινομένων στο προηγούμενο διάστημα έγιναν αίτια σαν προσωπικότητα να αιστανθεί καταπίεση, σκληρότητα, στέρηση δικαιωμάτων στους προαναφερόμενους λόγους.
Το δε μεσοδιάστημα μεταξύ Πλούτωνα και Β Δεσμού δηλαδή η συνεύρεση μεταξύ των  βρίσκεται στη23η μοίρα του Ζυγού και στον  ενδέκατο οίκο.
Παρουσιάζει ότι  αναζητά να επιβληθεί, να λάβει αναγνωρισιμότητα μέσω άλλων και συγχρόνως φέρει επαναστατική τάση, αναπάντεχη ανατροπή σε κοινοβουλευτικά θέματα, τοπικής αυτοδιοίκησης, ΜΜΕ , συνεργασιών, Η κατάσταση αυτή φέρνει απρόσμενα αποτελέσματα σε χρονικό διάστημα τριών 3 μηνών. Αυτούς που περισσότερο επιρρεάζει είναι τα παρορμητικά ζώδια δηλ, Κριό Καρκίνο, Ζυγό και Αιγόκερους και στους έχοντες πλανήτες στα αυτά ζώδια. Τον ίδιο όμως επηρεασμό ισχύει και στα σταθερά ζώδια λόγω οικοθεσίας δηλαδή, Ταύρους, Λέοντες Σκορπιούς και Υδροχόους
Σε αντιστροφή η δυναμική τους μεταξύ Β Δεσμού/ Πλούτωνα το μεσοδιάστημα βρίσκεται  στην 23 μοίρα του Κριού που δίνει αυτό που αναζητά ώστε να απαλλαχτεί και να βρει τις δυναμικές που του δίνουνε έναυσμα για ζωή και ανάταση ψυχική, και να αναλάβει ευδόκιμες αποφάσεις.
Το γεγονός αυτό επηρεάζει και τον προσωπικό χάρτη του καθενός που φέρνει ανατροπή σε ότι έχει σχέση με αισθηματικό, επικοινωνιακό, κοινωνικό και οικογενειακό περιβάλλον.
Το  ίδιο θα συμβεί και στην πολιτική σκηνή δηλαδή θα υπάρξει μια αντίδραση που θα φέρει αντιμέτωπη την πολιτική και τους πολιτικούς έναντι του λαού με στοιχεία ανατροπής στα μέχρι σήμερα δεδομένα.
Στην δυναμική της Πανσελήνου παρουσιάζει σχετικά τις ίδιες δυναμικές αλλά η διαφορά είναι ότι δείχνει ότι υπάρχει εξάρτηση που στερεί να βρει το άτομο τον προσωπικό του δρόμο. Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και στο πολιτικό σκηνικό δηλαδή άτομα από το εξωτερικό δυσανασχετούνε και στερούνε την ανεξαρτησία. Στην δε περίπτωση αυτή επηρεάζεται ο κλήρος, η δικαστική αρχή και τα σώματα ασφαλείας.
 Β) Οι πλανήτες Δίας και Αφροδίτη δίνουνε στο μεσοδιάστημα τους δηλαδή στη συνεύρεση  μεταξύ τους να κάνουνε συνοδική πορεία με τον Πλούτωνα. Στοιχείο που φέρνει από το παρελθόν γεγονότα και καταστάσεις καρμικές ευοίωνες και  μακροχρόνιες με έντονα συναισθήματα που είχαν επηρεαστεί από τον  χρόνο με συνέπειες αρνητικές προς αυτούς.
Την  αυτή δύναμη παρουσιάζει και ο Ν. Δεσμός ακριβώς με την ίδια
απαράμιλλη
δυναμική και συγχρόνως δείχνει ότι  έρχεται από Κρόνια χρόνια κατάσταση.
Εκτός  των άλλων το κύριο θέμα που παρουσιάζει  είναι οικονομική παράγοντες που επηρεάσανε την εθνική οικονομία, την ιδιοκτησία 2 οίκος,  τον τύπο3 οίκος και την εργατική τάξη μοιρα22. Παρότι υπάρχει στέρηση δικαιωμάτων είναι σαν να αντισταθμίζεται η κατάσταση αυτή και φέρνει τα πάνω κάτω .
Το ίδιο και το αυτό παρουσιάζεται και στον αισθηματικό φορέα που φέρνει γενική ανακατάταξη.  Επικρατεί μια έκρυθμη μορφή σε όλους τους τομείς δηλαδή είναι σαν ένα καζάνι που βράζει και δεν ξέρεις ποια στιγμή θα εκραγεί.
Παρατηρούμε ότι ο πλανήτης Πλούτωνας είναι σαν να χειρίζεται όλο το πλανητικό σύστημα και δίνει μια δυνατή όψη ακόμα  και με τον Άρη που το μεσοδιάστημα τους δίνει 23 μοίρα των Ιχθύων.
Παρότι  δίνει ευνοϊκή γωνία παρουσιάζει ότι έρχεται αντιμέτωπος με το κράτος και θα επικρατήσει και πάλι μια έντονη αντιπαράθεση σε θέματα που θα έχουνε σχέση με δολιότητα, εξαπάτηση, απάτη και αντιπαλότητα στα κεκτημένα. Την δυναμική αυτή θέλει να την λάβει με πανουργία από τον  εργαζόμενο, τον δημόσιο, αδιαφορώντας για τις συνέπειες φτάνει να λάβει εξουσία.
Εκτός αυτού παρουσιάζει η συνεύρεση των δύο πλανητών Πλούτωνα/Άρη  ότι στο οικογενειακό τομέα και στον εργασιακό χώρο θα επικρατήσει μια έντονη διαμάχη γιατί ο Άρης λαμβάνει πρωτοβουλία και εναντιώνεται για τις δικές του αξίες σε οικονομικό τομέα και σε θέματα απελευθέρωσης.
Στην παρούσα φάση ο Άρης με τον Κρόνο παρότι δίνει ευνοϊκή θέση στην ΙΣΗΜΕΡΙΑ είναι σαν να κτυπά τεράστια καταιγίδα που το μόνο στόχο έχει μια εμπόλεμη κατάσταση σε θέματα επιβολής, οικονομικής καταπίεσης, στέρηση κοινωνικών ενεργειών, που η μεταξύ των συνεύρεση αποφέρει ψευδαίσθηση σε  κρατικά θέματα που στόχο έχουνε να καταπιέσουνε τον λαό 4ος οίκος.
Στον δε αισθηματικό και οικογενειακό  τομέα έχουμε ακριβώς το ίδιο και το αυτό αποτέλεσμα δηλαδή αντιδράσεις που μπορεί μια μακροχρόνια σχέση γάμου και συμβίωσης να συμβεί απρόσμενος χωρισμός γιατί έφτασε ο κόμπος στο χτένι.
Η παρουσία όμως της Πανσελήνου και πάλι παρότι δίνει ευνοϊκή συνεύρεση στην δυναμική μεταξύ Άρη/Κρόνου στην πολιτική σκηνή  δίνει μια εγκλωβισμένη και καταπιεστική τάση της εξουσίας.
Ώστε φέρνει αντιμέτωπη την αντιπολίτευση, για τα υπόγεια παιχνίδια που παίζονται σε βάρος του κράτους, για θέματα  ιδιοκτησιακά, οικονομικής καταστολής, και μη εκμεταλλεύσιμη μορφή γεωφυσικού πλούτου που με  τρόπο αυταρχικό τα επιβάλλουνε. ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ, ΚΡΙΣΙΜΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
 Στον δε αισθηματικό τομέα παρουσιάζει ότι ένας εκ των δύο επιβιώνει εγκλωβισμένος λόγω ψυχικής καταπίεσης και έρχεται ο χρόνος που είναι έτοιμος να διεκδικήσει τα θέλω του και τις αξίες του. Ώστε να  γκρεμίζει κάθε ψευδαίσθηση και αναζητά την αληθινή αγάπη και τον έρωτα που είχε αποσιωπήσει.
Οι δυναμικές και πάλι είναι  ίδιες δίνονται και από τον Ν Δεσμό και από Εαρινή Ισημερία και από Πανσέληνο η μόνη διαφορά είναι ότι όλα προέρχονται από παρελθοντολογικές καρμικές  πράξεις.
Ενώ από το Β Δεσμό  ο Πλανήτης Άρης φέρνει σαν Εαρινή Ισημερία καλές συνεργασίες που θα παίξουνε κυρίαρχο ρόλο στο άμεσο μέλλον το ίδιο θα συμβεί και στον εργασιακό και επαγγελματικό τομέα ενώ στον αισθηματικό φέρνει  σταθεροποίηση σε μια ερωτική καρμική σχέση που βασίζεται σε φυσική έλξη.
Η δε παρουσία της Πανσελήνου μεταξύ Β, Δεσμού και Άρη παρουσιάζει στην πολιτική σκηνή ότι υπάρχει μια έντονη αντιπαράθεση μεταξύ κράτους και λαού που το τελικό αποτέλεσμα θα είναι αναπάντεχο ως προς την κρατική μηχανή.
Στον δε αισθηματικό τομέα δίνει έντονη σύγκρουση στον οικογενειακό περιβάλλοντα χώρο και συγχρόνως επαναστατική ανατροπή στην καταπίεση ώστε να δώσει καρμικά γεγονότα με κοινωνικό περιεχόμενο συνεργασιών και καρμική σχέση που βασίζεται στην φυσική έλξη ετερόφυλων.
Ο δε Άρης από την Εαρινή Ισημερία έχει μια ακόμα αδιανόητη δυναμική με την Αφροδίτη που παρουσιάζει την αναπάντεχη μεταξύ των ενέργεια που θα προκαλέσει ΚΕΡΑΥΝΟ ΕΝ ΑΙΘΡΙΑ σε ότι έχει σχέση με κράτος, οικογένεια, επικοινωνία, πολιτική, κοινωνικό περίγυρο, εργασιακό χώρο , απελευθέρωση αισθημάτων, κοινωνική αντίδραση με δυο λόγια είναι σαν να τινάζουνε τα πάντα στον Αέρα με πρωταρχική μορφή.
Ενώ ο Άρης με την Αφροδίτη στην Πανσέληνο παράγουνε μια δυναμική ώστε ό ένας να αναζητά τον άλλον με ανώτερα  ψυχικά και πνευματικά αισθήματα.
Πέρα από αυτά  από τη Εαρινή Ισημερία  ο Άρης δίνει καρμικά γεγονότα και δυναμική με τον Δία  στις 8 ΙΧΘΥΩΝ στοιχείο ότι λαμβάνει μια δύναμη και αναλαμβάνει έργο που είχε σχέση με την ψευτιά, την αυταπάτη και την επικοινωνία σε θέματα που έχουν σχέση με το φιλικό περιβάλλον και το εξωτερικό.
Στον κοινωνικό και αισθηματικό τομέα οι αποφάσεις είναι λειτουργικές με αναπτυγμένη διαίσθηση  γιατί τώρα αναγνωρίζει την ψευδαίσθηση που βίωσε και να αναζητά μέσω οργανωτικού ταλέντου και ευφυΐας  να του αποφέρουνε ευνοϊκά αποτελέσματα για το απώτερων μέλλον.
Από την Πανσέληνο παρουσιάζει καρμική αναπάντεχη επιρροή σε ότι έχει σχέση στην δε πολιτική με κρατικό φορέα και αλλαγή σε θέματα κοινοβουλίου που κύριο χαρακτηριστικό θα έχει την οικονομική και την ουτοπική κατάσταση που παρουσιάζουνε. Όλα βρίσκονται υπό κατάρρευση.
Η καρμική αυτή  όψη Άρη/ Δία στον αισθηματικό και προσωπικό τομέα δίνει μια αναπάντεχη επαναστατική μορφή στον χώρο του ώστε να  χειριστεί με χειρουργική ακρίβεια κάθε του ενέργεια, ώστε να αποτινάξει από πάνω του ότι τον ταλαιπωρεί και να απελευθερωθεί από τα δεσμά του.
Η δυναμική του Άρη κάνει θετική όψη στην Εαρινή Ισημερία με το Μεσουράνημα που υποδεικνύει ότι παίρνει πρωτοβουλία σε θέματα εξουσίας τα οποία θα επηρεάσει το Θερινό Ηλιοστάσιο εφ όσον δίνει τις ίδιες ακριβώς δυναμικές ο Ωροσκόπος και το Μεσουράνημα και τότε θα βρίσκεται στην 22η  μοίρα του Καρκίνου ερχόμενος αντιμέτωπος με τον Πλούτωνα τον Κρόνο και τον Ν Δεσμό η δυναμική αυτή έχει ξεκινήσει από την Εαρινή Ισημερία. Ακριβώς την ίδια δυναμική δίνει και ή Πανσέληνος στον άξονα Κριού/Ζυγού και ο λόγος είναι ότι το μεσοδιάστημα τους δίνουνε το ΘΕΡΙΝΌ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ και συγχρόνως το ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ που με τίποτα δεν πρέπει να ξεχνάμε.      
Με την σειρά του ο Δίας δίνει μια έντονη και πάλι καρμική θέση με τον Β Δεσμό στον Καρκίνο (8ος μοίρα) στην Εαρινή ισημερία στην 8Η  μοίρα του Ζυγού που συσχετίζεται σε θέματα υποθαλάσσιου πλούτου και κρατικής δύναμης. Η  δυναμική αυτή θέλει με τρόπο ψευδαίσθησης να παρουσιάσει τα πάντα ώστε να αναλάβει αρχηγική μορφή, αίτιο για να έρθει αντιμέτωπη με τον λαό ( 4ος και μοίρα),  γιατί αναζητά με τρόπο πειθαρχικό και διπλωματικό να κυβερνήσει και να  κυριαρχήσει(10ος μοίρα).. Δεν παύει να δείχνει και πάλι μια κατάσταση έκρυθμη που μπορεί να φέρουνε αναταραχές Μια παρόμοια κατάσταση παρουσιάζεται και σε θέματα καριέρας και οικογενειακού περιβάλλοντος. Συγχρόνως παρόμοιες καταστάσεις δίνει και η Πανσέληνος στην δυναμική αυτή   ώστε να παράγει προβλήματα οικονομικού περιεχομένου και φέρνει στο προσκήνιο αναταραχές και ανακατάταξεις  σε θέματα που έχουνε σχέση με τον παρελθόντα χρόνο σε προβλήματα γάμου, συνεργασιών, συνεταιρισμών, δικαστικών αποφάσεων  και συμφέροντα οικονομικά.
Η δυναμική αυτή προεκτείνεται από Εαρινή Ισημερία   όπου και πάλι παρουσιάζει μια καρμική κατάσταση από το Β Δεσμό στον Καρκίνο στην Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου που στόχο έχει αυτή την φορά να φέρει πλήρη ευνοϊκή συνεύρεση, κοινωνική ευημερία, ευδιαθεσία, και στην προέκταση της σε αντίθεση συγκυρίες αναπάντεχες που θα έχουνε καρμική δυναμική, ενώ σαν Πανσέληνο δίνουνε εκλογική αναμέτρηση που στόχο θα έχει την τακτική του λόγου. Στον δε κοινωνικό και αισθηματικό τομέα δίνει απρόσμενες,  ευνοϊκές καταστάσεις που φέρνουνε  καρμικά γεγονότα και τον μεγάλο μοιραίο αχώριστο έρωτα στην ζωή πολλών.
Άλλο ένα καρμικό γεγονός παρουσιάζει   ο Ουρανός  με την Σελήνη προσδιορίζει ότι θα υπάρξουνε από την Εαρινή Ισημερία έντονη διαμάχη σε ότι έχει σχέση με ανεξαρτησία, αντιπαλότητα  μεταξύ λαού και κράτους το ίδιο και το αυτό θα συμβεί και στον αισθηματικό τομέα. Το δε  μεσοδιάστημα τους δίνει τις δύο εκλείψεις που θα συμβούνε η πρώτη στις 2 ΙΟΥΛΊΟΥ 2019 έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο και την δεύτερη και πάλι έκλειψη  στις 26 Δεκεμβρίου 2019 στον Αιγόκερω. Οι καταστάσεις που θα επικρατήσουνε στην χρονική αυτή περίοδο θα έχουνε ραγδαία γεγονότα που θα επηρεάσουνε θέματα κρατικού, οικονομικού και κοινωνικού φορέα. Στον δε αισθηματικό χώρο παρουσιάζει ανατροπές και έντονες συγκρούσεις στοιχεία που θα φέρουνε πλήρη ανατροπή στο οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον. Την ίδια  ακριβώς δυναμική  παρουσιάζει και η Πανσέληνος που αναζητά να σπάσει τον γόρδιο δεσμό που της στερεί την ελεύθερη βούληση.
Ο Ερμής παρότι ανάδρομος στοιχείο που παρουσιάζει το τί αφήσαμε και δε του είχαμε δώσει την πρέπουσα αξία. Στην δυναμική τώρα ο Ερμής μαζί με τον πλανήτη Δία δίνουνε μια εξέχουσα δυναμική ότι έχει υπάρξει μια αλαζονική και με έπαρση κατάσταση που αυτή αναπάντεχα καταρρέει και λαμβάνει τις απολαβές που αξίζει που είναι η ετοιμόλογη απάντηση σε ότι τον έχεις προκαλέσει τον άλλον σε οιονδήποτε τομέα.   
Ο Ερμής με τον Β Δεσμό δίνουν μια ευνοϊκή μορφή σε θέματα συνεργασιών και σε ανώτερα διανοητικά θέματα που αναπαράγουνε έργο με σταθερό χαρακτήρα και που θα αναπτυχθεί μέσα στο χρόνο. Ο  κλάδος αυτός τα κύρια στοιχεία του θα είναι η Τεχνολογία η Ιατρική και η Μεταφυσική.
 Ο  Ήλιος με τον Ουρανό το μεσοδιάστημα τους δίνουν την Νέα Σελήνη στον Κριό που είναι μια νέα αρχή για όλη την χρονική περίοδο. Η Νέα Σελήνη είναι αυτή που δίνει μια δυναμική από την έκλειψη Ηλίου που  είχαμε στις 6 Ιανουαρίου 2019 και ο επηρεασμός της συνεχίζεται για τον λόγο αυτό οι ανατροπές είναι πλέον δεδομένες.
Η Εαρινή Ισημερία του 2019 μαζί με την Υπέρ Πανσέληνο είναι μια ξεχωριστή δυναμική που δύσκολα την συναντάμε όπως και το χειμερινό Ηλιοστάσιο που έγινε στις 22 Δεκεμβρίου 2018 άλλη μια τέτοια πιο δυνατή επιρροή δίνονται από τις Εκλείψεις Ηλίου 2020 και ειδικά στις 21 Ιουνίου που δίνει μηδενική μοίρα στον Καρκίνο.
Η χρονιά αυτή είναι των αποφάσεων χρονιά καρμική για την ανθρωπότητα γενικά





   



No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.