Friday 29 November 2019

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ 2019-2020 Ο ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΡΕΠΕΙ

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ 2019-2020
Ο ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΡΕΠΕΙ
Με τον ερχομό του ο Δίας στον Αιγόκερω φέρνει φρόνηση και δεν θα πω εγώ προσωπικά με τίποτα ότι είναι σε ζώδιο που είναι σε πτώση Εάν θυμηθούμε λίγο μυθολογία καταλαβαίνουμε ότι ό Δίας είναι ο μόνος που γλύτωσε από την καταπτόηση του Κρόνου και ο μόνος που έστειλε τον Κρόνο στα Ηλύσια Πεδία γι αυτό ας σταματήσει κάπου το παραμύθι Γιατί στην πραγματικότητα όπου υπάρχει πτώση όπως λέγεται το άτομο δεν γίνεται θύμα των καταστάσεων Αυτά τα λίγα και πάμε παρακάτω.
Η είσοδος τού Δία στον ζώδιο του Αιγόκερου γίνεται στις 2 Δεκεμβρίου 2019 και η έξοδος του στις 18 Δεκεμβρίου 2020 Σέ όλο αυτό το χρονικό διάστημα φέρνει πολλές αναταράξεις στα λιμνάζοντα νερά
15 Δεκεμβρίου ακριβείας τρίγωνο με Ουρανό στον Ταύρο τι καλά θα πούμε όλοι. Φυσικά αφού τινάζει την μπάνκα σε οικογενειακό περιβάλλοντα χώρο και θέση οικονομικών γκρεμίζει ψευδαισθήσεις και αναζητάμε τα θέλω μας. Μας έχει κουράσει η μονοτονία και ο δήθεν καθωσπρεπισμός
05/1/2020 φανταστικά απίθανα τι είναι αυτό που ζούμε ο Δίας σύνοδο με Νότιο Δεσμό στοιχείο που αναπολούμε καταστάσεις που έχουνε επηρεάσει το χρονοντούλαπο μας ερχόμαστε αντιμέτωποι με το παρόν σε ακριβείας αντίθεση Ποιος είδε τον ΘΕΟ και δεν τον φοβήθηκε.
20/3/2020 τι καλά αυτή είναι η μεγάλη μας στιγμή κάνει σύνοδο με τον Άρη και Πλούτωνα Ξέρετε το τραγούδι εκείνο που λέει Έχετε γεια βρυσούλες λόγγοι ραχούλες μάλλον πρέπει να το μάθουνε όσοι προσπαθήσανε επί πολλά έτη να καταρρακώσουν προσωπικότητες και τα θέλω του άλλου Η Επανάσταση προ των πυλών και πέρα εκ τούτου τι θα συμβεί στην πολιτική σκηνή που θα ανατρέψει το ωραίο γίγνεσθαι Δεν φτάνει αυτό φιλέ μου θά έχουμε και καρδιοκτύπια με τους λατρευτούς μας γειτόνους Δεν σου λέω τίποτα Χαράς Ευαγγέλιο τα πάντα Έχεις και τον λατρευτό μου Κρόνο που την κάνει με ελαφριά πηδηματάκια και με τρόπο Υδροχοίσιο κάνει τον λατρευτό μου ουρανό να παίρνει από παντού φωτιές Μου θύμισε το τραγουδάκια πήρε φωτιά η Καλαμαριά https://youtu.be/0kysnODXwnw η πήραν τα στήθη μου φωτιά https://youtu.be/_samtJLx0eI η επιλογή δική σας.
5/4/2020 να και τα εξαιρετικά νέα σύνοδος Δίας /Πλούτωνας και που παρακαλώ στο ζώδιο του Αιγόκερου στην 24,53 με κυβερνήτη του τον Κρόνο αχ βρε αφιλότιμη Παρθένος τι κάνεις και πονάνε τα παιδιά που αναστατώνεις τα πάντα και φέρνεις ανατροπές Τι λέω ο άνθρωπος και όμως κάτι λέω Δηλαδή τι μας λές?? Καρμικά γεγονότα αναστατώνουν τις αισθήσεις και αποτινάσουν από πάνω μας ότι μας φυλάκιζε και μας στερούσε κάθε είδος ελευθερία, παρότι όλοι και όλα θεωρούνται δεδομένοι και δεδομένα.
15/5/2020 ο αξιαγάπητος Δίας αποφασίζει να κάνει επιστροφή μάλλον για να αποτελειώσει ή για να διορθώσει και βρίσκεται μεταξύ αδελφού συνεπάγεται Πλούτωνας και αυτός σε επιστροφή και σε πατέρα συνεπάγεται Κρόνος που και αυτός επιστρέφει Τ ι καλά να δούμε από δω και ύστερα τι μέλλει γενέσθαι;;;;
30/6/2020 ξανασυναντιούνται τα αδελφάκια Δίας Πλούτωνας με ανάδρομοι φορά αμφότεροι και έτοιμοι να διεκδικήσουν τα δικαιώματα τους σε ότι έχει σχέση με την πολιτική με τα πιστεύω τα οικονομικά εργασιακά και στρατιωτικά θέματα Με δυο λόγια μια κατάσταση που μυρίζει μπαρούτι από όποια κατεύθυνση και αν το δεις. Η αντιπαλότητα και η εξέγερση στο έπακρον είναι ένα καζάνι έτοιμο για να εκραγεί .
14/7/2020 Τίνα πω και τι να σκεφτώ ο Δίας αντάμα με Πλούτωνα άντε να πούμε και Κρόνο στον Αιγόκερω κάνουν μια αντίθεση με τον Ήλιο στον Καρκίνο δεν έχει τον θεό του στον 11ο και 5ο οίκο αυτό μου θυμίζει τον καραγκιόζη που έλεγε ΟΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΑΠΟΨΕ από τι καταλαβαίνετε θα έχουμε μια πλήρη ανατροπή με έντονο παρασκήνιο. Μια κατάσταση μη ανατρέψιμη που δεν θα την πιστεύουνε τα ματάκια μας και μην νομίσετε ότι θα σας αφήσει ανεπηρέαστους γιατί όλα τα ζώδια τα σφάζει και όλα τα μαχαιρώνει. Με ποια έννοια?? Ανάλογα σε ποιό ζώδιο είστε και σε ποια οικοθεσία.
25/8/2020 και αναρωτιόμουνα τι ετοιμάζει πάλι αυτό ό Δίας στον Αιγόκερω όχι τίποτα σπουδαίο μια πλήρη αντίθεση με την Αφροδίτη στον Καρκίνο και θα αναφωνήσω και πάλι μεταξύ 11ου και 5ου οίκου ωχ Θεέ μου . Τι ανατροπές θα έρθουνε που ούτε καν τις περιμένουμε σε θέματα που έχουνε σχέση γενικού περιεχομένου από αισθηματικά μέχρι και κοινωνικοπολιτικά. Και η πλάκα είναι ότι κανείς δεν γλυτώνει. Αναζητώ έναν αλλά κανένας και η πλάκα συνεχίζεται σε άλλο στοιχείο ο λατρευτός μου Άρης έρχεται σε δράση και αναζητά από τον Κρόνο και τον Πλούτωνα τις διεκδικήσεις του από ότι του στερήσανε Με δυο λόγια όλα πάνε ρολόι που δεν το το βλέπω αλλά έτσι πρέπει να πούμε.
12/9/2020 ο Δίας κάνει στάση ούτε μπρος ούτε πίσω και στις 14 /9 αποφασίζει να πάρει μπρος και να φέρει την ισορροπία που σε αυτή την μοίρα βρισκότανε στις 18 Φεβρουαρίου 2020 ώστε να επιφέρει ανακατάταξη και να μεγαλουργήσει. Την δυναμική αυτή την προάγει με τον Πλούτωνα που το μεσοδιάστημα με τον Ποσειδώνα δίνει αναπάντεχες συνεργασίες που θα διαρκέσουν στο πέρασμα του χρόνου Αλήθεια τι μυστήρια παιχνίδια παίζει η ζωή??
12/11/2020 και για τελευταία φορά κάνουν μια συνοδική πορεία αλλά αυτή την φορά και οι δύο ορθόδρομοι και ο Δίας και ο Πλούτωνας και ο Κρόνος με μια διαφορά τώρα αναζητάνε τον Ήλιο που βρίσκεται στον Σκορπιό και δίνουν ένα μεσοδιάστημα στον Νότιο Δεσμό που είναι στην 21,27 του Τοξότη και σε αντιστροφή στον βόρειο στον Δίδυμο διεκδικούν την Αφροδίτη και όλα βρίσκονται εφ όπλου λόγχης που λένε και οι στρατιωτικοί. Οι ανατροπές και οι ισορροπίες στα λάθος κείμενα παίρνουν την τροπή που έπρεπε να είχανε πάρει εδώ και πάρα πολλά έτη.
19/12/2020 ο Δίας εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου παρέα με τον Κρόνο αχ λατρευτά μου Υδροχοάκια τι θα σας φέρει μαζί με τον Κρόνο ένας Θεός ξέρει αλλά μην τρέμετε ανατροπές θα έχετε αυτό είναι το πιο σίγουρο όσο και εάν δεν το θέλετε Πλανήτες είναι αυτοί ότι θέλουν αυτοί κάνουν
ΤΟ ΠΕΡΩΜΕΝΟΝ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ

No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.