Friday 29 November 2019

Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΤΟΞΟΤΗ /ΔΙΔΥΜΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ


Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΤΟΞΟΤΗ /ΔΙΔΥΜΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ
Η Ανάλυση με διαφορετική προσέγγιση
Τι μπορεί να λέει άραγε αυτή η Πανσέληνος που γίνεται 12/12/2019 στον Άξονα Τοξότη-Διδύμων θα την αναλύσω με κάποια διάθεση διαφορετική και με ένα διαφορετικό τρόπο που δεν έχετε ξαναδεί από εμένα. Ας πάρουμε μια κατεύθυνση
12/12/2019
Έχουμε αν προσέξετε τον αριθμό 12 φανερά δύο φορές αλλά τον δίνει και μια τρίτη που θα την αποκρυπτογραφήσουμε δηλαδή 2+ 1=3+9 =12
ο αριθμός 12 πολλαπλασιάζεται και διαιρείται με το ένα 1 με το δύο2 με το τρία 3 με το τέσσερα 4 και με το έξι 6 αμέσως καταλαβαίνουμε πόσο πολύ μπορεί να επηρεάσει μια γενική εικόνα. Ο ζωδιακός χάρτης είναι με δώδεκα ζώδια και το δωδέκατο ζώδιο οι Ιχθύες συνεπάγεται Ποσειδώνας και Δίας χωρίζεται σε 4 τέσσερα στοιχεία και σε τρεις ιδιότητες. Οι μήνες είναι δώδεκα 12 που χωρίζονται σε τέσσερεις εποχές, η επιστροφή του πλανήτη Δία γίνεται κάθε δώδεκα έτη, οι άθλοι του Ηρακλέους ήτανε δώδεκα 12, οι θεοί του Ολύμπου δώδεκα 12 και οι μαθητές του ΙΗΣΟΎ ήτανε δώδεκα 12 καταλαβαίνουμε αμέσως πόσο μεγάλη επιρροή έχει ό αριθμός αυτός.

Ο δωδέκατος μήνας είναι ο Δεκέμβριος μην νομίσετε ότι ελέχθη τυχαία είναι ένας μήνας που κρύβει πολλά μυστικά και προσδιορίζει τα Κρόνια τελετουργικά που αυτά ξεκινούν από 25 Δεκεμβρίου και τελειώνουν 6 Ιανουαρίου αν προσέξουμε οι μέρες είναι ακριβώς και πάλι δώδεκα 12. Τον μήνα Δεκέμβριο ξεκινά το χειμερινό ηλιοστάσιο δηλαδή μια νέα εποχή του έτους.

Με μια διαφορετική δυναμική ας προσεγγίσουμε τον αριθμό δώδεκα12 στην ΤΑΡΌ ο αριθμός 12 μας παρουσιάζει τον Κρεμασμένο φιγούρα που αναδεικνύει την ανώτερη πνευματική δύναμη την προσέγγιση στο Θείο και πέρα εκ τούτων την αυτοθυσία που προσδιορίζει μια ανώτερη πνευματική υπόσταση του ατόμου και κυριαρχείται από τον πλανήτη Ποσειδώνα .
Η δυναμική του κρύβει υπερβολικές δυνάμεις

Α) Ο αριθμός ένα 1 ζωδιακά είναι Κριός κυβερνήτη έχει τον πλανήτη Άρη και πλανητικά είναι ο πρώτος σαν αστέρας ο Ήλιος παρουσιάζει μια έντονη δυναμική παρορμητική προσωπικότητα που φέγγει και αναζητά την προβολή. Αριθμολογικά δίνει τον Κριό το γράμμα Α Άλφα -Γιώτα Ι και Ρο Ρ με πυθαγόρεια αριθμολογία

Στην ΤΑΡΟ ο αριθμός ένα 1 είναι ο Γητευτής -Μάγος και δυναμική λαμβάνει από τον πλανήτη Ερμή. Εμπεριέχει το άτομο που έχει πολλά ταλέντα και τα αναδεικνύει μέσα από τα τέσσερα στοιχεία Νερό Φωτιά Γη και Αέρα.
Β) Τον αριθμό 2 δύο , ζωδιακά δίνει τον Ταύρο κυβερνήτη έχει την Αφροδίτη. Πλανητικά σαν δεύτερο στοιχείο τον δορυφόρο της γης την Σελήνη. Συνεπάγεται αναζήτηση συναισθημάτων που ποτέ δεν ξέρουμε εάν χάνουμε ή αν κερδίζουμε. Αριθμολογικά δίνει τον Ζυγό το γράμμα Βήτα Β, Κάπα Κ και Σίγμα Σ με πυθαγόρεια αριθμολογία

Στην ΤΑΡΟ ο αριθμός δύο είναι η Ιέρεια δυναμική από την Σελήνη παρουσιάζει την ανώτερη διαίσθηση που λειτουργεί μέσα από το υποσυνείδητο και την πνευματική υπέρμετρη σοφία.

Γ)
Τον αριθμό τρία 3 ζωδιακά δίνει τον Δίδυμο κυβερνήτη έχει τον πλανήτη Ερμή και πλανητικά σαν τρίτο στοιχείο τον Ερμή. Παρουσιάζει ότι αναζητά κατευθύνσεις μέσω μάθησης επικοινωνίας λόγου κ.ο.κ Αριθμολογικά δίνει τον Λέοντα το γράμμα Γάμα Γ, Λάμδα Λ και Ταυ Τ με πυθαγόρεια αριθμολογία

Στην ΤΑΡΟ ο αριθμός τρία 3 είναι η Ρήγισσα -Αυτοκράτειρα δυναμική από την Αφροδίτη μια προσωπικότητα που είναι γεμάτη ενέργεια και το κύριο ενδιαφέρον της είναι η υλική δύναμη ο πλούτος ώστε να αναζητά τον γάμο την συνεργασία για να μπορεί να λειτουργήσει.

Δ) Τον αριθμό 4 τέσσερα , ζωδιακά μας δίνει τον Καρκίνο κυβερνήτη έχει την Σελήνη και πλανητικά σαν τέταρτο στοιχείο την Αφροδίτη. Εκφράζεται ότι όλη αναγκαιότητα της βρίσκεται για το οικογενειακό περιβάλλον που πολλές φορές γίνεται καταπιεστική Αριθμολογικά δίνει τον Ταύρο το γράμμα Δέλτα Δ , Μι Μ και Ύψιλον Υ με πυθαγόρεια αριθμολογία

Στην ΤΑΡΟ ο αριθμός τέσσερα 4 είναι ο Αυτοκράτορας με δυναμική από τον Κριό ώστε να παράγει θέληση, μαχητικότητα, παρορμητισμός, δημιουργικότητα, και λογική.

Ε) Τον αριθμό 6 έξι , ζωδιακά μας δίνει την Παρθένο κυβερνήτη έχει τον Ερμή και πλανητικά τον έκτο κατά σειρά τον πλανήτη Άρη. Παρουσιάζει ένα εξουσιαστή που θέλει να επιβάλει με διάφορους τρόπους την γνώμη του και τα θέλω του ώστε να απαξιώνει κάθε άλλη σκέψη και δράση Αριθμολογικά δίνει τον Καρκίνο το γράμμα ΞΙ Ξ , και Χι Χ με πυθαγόρεια αριθμολογία

Στην ΤΑΡΟ ο αριθμός Έξι είναι οι Εραστές με δυναμική από τον Δίδυμο που προσδιορίζει τις αμφιταλαντευόμενες σκέψεις και ενέργειες το τι πρέπει και τι δεν πρέπει , Η απόφαση που δεν μπορεί να παρθεί λόγω ότι όλα έχουνε σωστή ενέργεια.

Παρατηρούμε ότι έχει μεγάλο επηρεασμό από πολλές διαφορετικές θέσεις. Έχει μια δυναμική η ημερομηνία 12/12/2019 που μας δίνει τον αριθμό 63 στοιχείο που προσδιορίζει την Σελήνη και τον ΄Ήλιο οι οποίοι θα παίξουνε τον κυρίαρχο ρόλο. Μέσω δε αριθμολογίας και της ΤΑΡΟ Εραστές και Αυτοκράτειρα. Στοιχείο ότι βρίσκεται ανάμεσα σε μια δύσκολη απόφαση για το πιο θα επιλέξει. Προσθέτοντας το 6+3 τελικό αριθμό δίνει το 9 που αριθμολογικά πυθαγόρεια δίνει το ζώδιο του Σκορπιού κυβερνήτης Πλούτωνας και στην ΤΑΡΟ τον Ερημίτη και λόγω ολοκλήρωσης των αριθμών τον Κόσμο που αντιστοιχεί στον αριθμό 21 και Κρόνο.
Είναι μιά καρμική κατάσταση που φέρνει μέσα από την εσωτερική σοφία και στάθηκε αιτία να λάβει την θριαμβευτική κατάληξη και να αντιστρέψει το 12 που ήτανε η ανώτερη πνευματική δύναμη την προσέγγιση στο Θείο και πέρα εκ τούτων την αυτοθυσία που προσδιορίζει μια ανώτερη πνευματική υπόσταση του ατόμου και κυριαρχείται από τον πλανήτη Ποσειδώνα και να το κάνει 21 στοιχείο Κρόνου και σταθερότητας μιας και περιβάλλεται από τα τέσσερα σταθερά ζώδια και τα τέσσερα στοιχεία της φύσης.
Η κατάληξη έχει όμως μια άλλη τεράστια δυναμική γιατί οι προκλήσεις και οι εξάρσεις παράγουν τον αριθμό ΜΗΔΕΝ 0 ο οποίος στη ΤΑΡΌ είναι ο Τρελλός και αντιστοιχεί στον πλανήτη Ουρανό είναι ότι αποφασίζει να κάνει το παράτολμο ξεκίνημα και να απελευθερωθεί από τα δεσμά που τ πίεσαν και στερούσαν την Ελευθερία.
Και αυτό δίνεται ως εξής 12ημερομηνία +12 μήνας = 24 ή 3+3 = 6
12 ημερομηνία+ 20=2+1=3+9=12 το έτος =24 ή 3+3 = 6 όπως και να το κάνουμε αφαιρετικά δίνει το Μηδέν. Τελικό συμπέρασμα έχουμε μια αλλαγή πορείας που αλλάζει την ζωή του καθενός ανάλογα την προσωπική του πορεία.

Jenny Poly



No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.