Monday 17 November 2014

Η Σελήνη στις 22 Νοεμβρίου στη 0:0' Μοίρα τι μας αποκαλύπτει



Εισερχόμενη η  Σελήνη στις 22 Νοεμβρίου στό ζώδιο τού Τοξότη στη 00:00η  μηδενική μοίρα θα κάνουμε ανάλυση το τι γεγονότα θα επιφέρει. Αυτή η μοίρα είναι αναιρετική και ο λόγος είναι ότι βρίσκεται μεταξύ δύο ζώδιο δηλ την
30η μοίρα του Σκορπιού η την 00η μοίρα  του Τοξότη. Ο δε  Ωροσκόπος της  Σελήνης εισερχόμενης στο ζώδιο του Τοξότη είναι στη 00.12 μοίρα του Κριού  σε αναιρετική μοίρα σε ένα παρορμητικό ζώδιο, όπου στην αστρολογία θεωρείται μοίρα της ανθρωπότητας, η οποία δίνει νέα ξεκινήματα. Το ίδιο και το αυτό οι ακραίοι οίκοι, οι οποίοι είναι σε αναιρετικές μοίρες  του παρορμητικού σταυρού. Το γεγονός αυτό δίνει πλήρη αλλαγή γεγονότων, καταστάσεων και στο σύνολο μία πλήρη αλλαγή σε όλους τους τομείς είτε σαν κράτος, είτε σαν πολιτική ,είτε σαν εξουσία. Η Σελήνη αυτή στη θέση που βρίσκεται, αναιρεί  γεγονότα και τις πράξεις των παρελθόντων χρόνων και επιτάσσει έστω και μέσω βίας μια αναγέννηση  και αποκρυστάλλωση από το παρελθόν. Φέρνει μαζί της και δίνει νέα ξεκινήματα αλλά αυτή την φορά με έντονες συγκρούσεις και δεν φοβάται την αναμέτρηση, σε κανένα τομέα. Η δε Σελήνη κάνει συνοδική πορεία μαζί με Κρόνο, Αφροδίτη και βρίσκεται στο όγδοο οίκο. Παρουσιάζεται ξανά  η έκλειψη πού είχε γίνει  στις 24/10/2014  λόγω όγδοου οίκου και δείχνει την εξέλιξη που παίρνει. Έρχονται  στην επιφάνεια καλά κρυμμένα μυστικά. Δίνει  οικονομικές σχέσεις με διαχείριση μέσω ξένου κεφαλαίου, ανάταση κεφαλαίου και αγοράς  μέσο αυτού.  Ανατροπή πολιτικού προσώπου ίσως με βίαιες καταστάσεις που  βρίσκεται στην εξουσία. Αντίδραση από την εργατική τάξη, την αντιπολίτευση και το σύνολο του λαού για εργασιακά, οικονομικά, περιουσιακά,  θέματα. Οι (δήθεν φίλοι) ξέρουν τις αδυναμίες και για το λόγο αυτό γενικά κρύβουν τις πραγματικές τους επιδιώξεις, που έχουν για την κοινωνία. Αλλά  η δυναμική παρουσιάζεται μέσω του λαού με αξιώσεις,  πολύ στρατηγική και πειθαρχία κάτι που δεν περιμένουν (οι δήθεν φίλοι).  Το δε μεσοδιάστημα Ωροσκόπου και Μεσουρανήματος γίνεται στην 15η μοίρα του Υδροχόου εκεί που η Ελλάδα  έχει την Ίδρυση Κράτους από  τον γενέθλιο χάρτη της. Τα γεγονότα είναι ραγδαία.
Στο σύνολο λαοί έχουν εξέγερση και επαναστατικές τάσεις και γεγονότα που είχαν πυροδοτηθεί από τον Απρίλιο του 2014 τώρα παίρνουν πλήρη πυροδότηση.
Περίπου κατά το 98 τοις εκατό τα ίδια και τα αυτά παρουσιάζει και η Νέα Σελήνη στον Τοξότη.  

 ΠΟΛΥΞΕΝΗ  ΠΛΑΒΟΥΚΟΥ
POLYXENI PLAVOUKOU

No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.