Monday 17 November 2014

Τι μας κρύβει Αριθμοαστρολογικά η 22/11/2014


 22/11/2014  ‘Έχουμε νέα Σελήνη και  Ήλιο στο Ζώδιο του Τοξότη  όπου θα υπάρξει μια αριθμοαστρολογική ερμηνεία .  Η  ημερομηνία  αυτή στην ανάλυση της έχει να δώσει πολλά  αριθμητικά στοιχεία, τα οποία είναι καλώς κρυμμένα.  Τα στοιχεία που δίνει είναι τα εξής :



 Α) Κυρίαρχο αριθμό 33 που συνεπάγεται ότι υπάρχει αυτοθυσία, οραματισμός, και αλτρουισμός, από άτομα θυσιαζόμενα, μέσα στην ίδια χρονική περίοδο. Τα στοιχεία αυτά τα παίρνει από το ζώδιο των Ιχθύων, που είναι Ποσειδώνας /Δίας.

  Β) Κυρίαρχος αριθμός 22  τον αρχιτέκτονα ο οποίος κτίζει θεμέλια  μέσα από σκληρή μάχη και δουλειά, αντιμέτωπος με τον ίδιο το χρόνο. Τα  στοιχεία έρχονται από το ζώδιο του Αιγόκερου.    
Γ) Κυρίαρχος αριθμός 22 για δεύτερη φορά, που αναλύει αστρολογικά  τα γεγονότα. α) Ζώδιο  Αιγόκερως= (Κρόνος) αλλά συγχρόνως  δίνει και τον Καρμικό αριθμό 13 που αστρολογικά μας παραπέμπει, στο ζώδιο του Σκορπιού (Πλούτωνας /Άρης).  Δηλαδή ότι το παρελθόν που έδωσε αξίες και δυναμική δεν λειτούργησε σωστά, λόγω αδιαφορίας. Τώρα  πρέπει να γίνει έργο και να αναλάβει ο αρχιτέκτονας, ο σταθερός ηγεμόνας το αύριο και να αναγεννηθούμε μέσα από τις στάχτες του χρόνου.

Δ) Ο Αιγόκερως, πολύ καλά αποκρύπτει τον αριθμό 29 δηλ. το Σκορπιού ο οποίος φέρει τον αριθμό 9 δηλ την τελειωτική λύση  που Κυβερνήτες του έχει τον Άρη /Πλούτωνα. Συγχρόνως  από το Ζυγό- έχει τον αριθμό 2  ώστε,  η Αφροδίτη είναι έτοιμη να αντιμετώπιση με δικαιοσύνη το κάθε γεγονός και να έρθει αντιμέτωπη με το συναίσθημα.

 Ε) Κυρίαρχος αριθμός 11  πνευματικότητα, την ανύψωση των ιδανικών, ψηλαφίζει την κάθε λεπτομέρεια, ηγετική μορφή, στοιχεία από το Τοξότη. Ανασυντάσσεται από την δυναμική του Λέοντα, που είναι κυβερνήτης του ό Ήλιος  και έχει στοιχεία από το ζώδιο του Τοξότη τον Δία. Όλη αυτή η δυναμική  είχε διεξαχθεί και στο παρελθόν.

ΣΤ) Η ημερομηνία αυτή δίνει ακόμα και τον Καρμικό αριθμό 14. Ο οποίος μεταφράζεται από την έλλειψη σταθερότητας και ανευθυνότητας για το αύριο.  Αναγκάζει  για το σήμερα από το ζώδιο του Τοξότη=(Δίας), αλλά και συγχρόνως από τον Κριό=(Άρης/Πλούτωνας) και τον Ταύρο=(Αφροδίτη/Σελήνη). Τα στοιχεία αυτά προσδιορίζουν, ότι κάναμε κατάχρηση εξουσίας και ήρθε ο χρόνος να ξεχρεωθεί το κάρμα. Να μην αποφύγουμε να αντιμετωπίσουμε τα γεγονότα και τις καταστάσεις κατάματα. Ό ακριβής  λόγος είναι, ότι ή ελευθερία ανήκει σε όλους, αλλά με εγκράτεια και σύνεση. Να  χρησιμοποιείται το ελεύθερο πνεύμα και να μην ασχολιόμαστε με πεζά θέματα. Προσδιορίζει ακόμα ότι η έλλειψη πειθαρχίας  είναι η αιτία που έχουν φέρει το χάος. Αναγκάζει  να μάθουμε μέσα από τα λάθη του παρελθόντα χρόνου, τα αίτια που κατέστρεψαν ένα ευοίωνο αύριο.

Ζ) Τα στοιχεία που δίνει ο Καρμικός αριθμός 14 είναι ότι θα επηρεάσουν την εξέλιξη, που αυτή την φορά την λαμβάνουμε, από το ζώδιο του Τοξότη. Αναζητά την ευημερία και την  δημιουργικότητα σε θέματα που έχουν να κάνουν, με τη διανόηση αλλά συγχρόνως και την απομόνωση. Τα δε στοιχεία   τα δίνει από το ζώδιο του Σκορπιού(όγδοος οίκος). Προκαταβάλει  ότι ήρθε ο χρόνος να κάνουμε αναθεώρηση  γεγονότων και πράξεων που μας επηρέασαν στο παρελθόν. Με τον τρόπο αυτό  να κλείσουμε τον κύκλο και ότι εκκρεμότητα είχαμε αφήσει να επηρεάζει αρνητικά  την διαβίωση. Με τη διαφορά να  χρησιμοποιηθεί όμως αυτή τη φορά σωστά  ο Ερμής.

ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΠΛΑΒΟΥΚΟΥ


POLYXENI PLAVOUKOU

No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.