Thursday 20 November 2014

ΤΟΞΟΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ


Από 22/11 /2014  και ώρα 11,39΄πμ βρισκόμαστε στο ζώδιο του Τοξότη και δεν έχουμε τίποτα άλλο πιο βασικό από να τους ευχηθούμε καλή ηλιακή  επιστροφή

ΤΟΞΟΤΗ

Η χρονιά σου ξεκινά κάπως παράξενα και με τον τρόπο της, σου δείχνει, ότι πρέπει να φυλάγεσαι από δήθεν φίλους, οι οποίοι θέλουν να  εμποδίσουν τό στόχο σου. Ο στόχος σου είναι η καταξίωση σου στο επαγγελματικό τομέα. Πρόσεχε τίς αποφάσεις που παίρνεις γιατί μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη  θέση, λόγω παρορμητισμού.  Με το ερχομό της νέας Σελήνης  η οποία γίνεται την ιδία ημέρα κάνεις νέα σταθερά ξεκινήματα. Με την προϋπόθεση όμως  ότι τώρα είσαι επιφυλακτικός, γιατί διδάχτηκες μέσα από τον χρόνο. Η διδαχή που έμαθες ήτανε σε θέματα συνεργασίας, επικοινωνίας, των οικονομικών σου πόρων,  και είσαι έτοιμος να κάνεις την επανάσταση σου. Αυτή  είναι μια χρονιά που θα αλλάξει την πορεία της ζωή σου. Αυτό προκύπτει γιατί απομακρύνεις, ότι ξεθωριασμένο και φθαρμένο υπήρξε  στο παρελθόν σου. Έφτασε πλέον ο χρόνος αναζητάς την αναγέννηση  από το σήμερα. Η κατάσταση αυτή θα διαρκέσει το λιγότερο δώδεκα χρόνια, τα οποία θα σου φέρουν ριζική ευνοϊκή αλλαγή. Τα αισθηματικά σου παίρνουν νέα τροπή,  ήρθε η χρονική στιγμή που ζεις τον παθιασμένο έρωτα. Αλλά  ότι είναι για σένα σταθερό και σοβαρό παραμένει με έντονο πάθος.
ΚΡΙΟΣ
 Ο  Ήλιος ανατέλλει στην προσωπική σας ζωή. Ο  μήνας αυτός σας δίνει νέα φτερά για νέα ξεκινήματα. Είσαστε  έτοιμοι να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δυσκολία, παρότι υπάρχουν άτομα και καταστάσεις που σας κάνουν τη ζωή σας δύσκολη, για  τα όνειρα σας και τις προσδοκίες σας. Έστω και κάπως καθυστερημένα, ήρθε η ώρα ώστε  να πάρουν σάρκα και οστά τα μεγαλόπνοα σχέδια σας. Το  παρελθόν σας δίδαξε από άτομα που σας πλήγωσαν σε θέματα οικονομικά , ήρθε η ώρα να τα αποτινάξετε από πάνω σας. Γίνεστε  εσείς οι δάσκαλοι οι οποίοι αναγεννηθήκατε  μέσα από το εχθές.
ΤΑΥΡΟΣ
Παρότι δέν το πιστεύετε ήρθε ο καιρός  όπου η επικοινωνία και τα εργασιακά θέματα να κυριαρχήσουν στη προσωπική σας ζωή. Τις  δυσκολίες  τις ξεπεράσατε και μείνατε όρθιοι. Έφτασε ο χρόνος που θα απολαύσετε τους κόπους σας. Το βασικό προσωπικά , για εσάς τους Ταύρους, είναι ότι πρέπει  να θυμάστε ότι είσαστε άτομα και όχι μηχανές. Είσαστε  παθιασμένοι με τον- την σύντροφο σας και ζείτε με πάθος την κάθε σας στιγμή. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα  κέρδους από θέματα οικονομικά ή περιουσιακό στοιχείο ή από τον- την σύντροφο σας. Ακόμη  δε και από τυχερό παιχνίδι (με προσοχή)
ΔΙΔΥΜΟΣ
 Συνεργασία και  επικοινωνία σας δίνει δυναμική, σε θέματα που έχουν σχέση με δημιουργία, εργασιακά θέματα. Τα οποία σας δίνουν την οικονομική άνοδο. Κυρίως παράγοντας ανόδου είναι ότι πρέπει να μάθετε να είστε μεθοδικοί, αυστηροί και πειθαρχημένοι. Γεγονός  που σας δίδαξε ο χρόνος. Δείξτε  ότι τίποτα δεν είναι άφταστο και μην γίνεστε αυτοκαταστροφικοί. Χρησιμοποιήστε  την  δυναμική που διαθέτετε για την προσωπική σας άνοδο. Στα αισθηματικά σας αναζητάτε την ανεξαρτησία και τον μεγάλο έρωτα, αλλά κοντά σας είναι άτομα που σας προσφέρουν το συναίσθημα εκμεταλλευτείτε το.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
 Είναι ο μήνας που θα ζήσετε στη ένταση. Έχετε εύνοια, σε δύναμη σκέψης κατανόησης και γνώσις. Σε θέματα που έχουν σχέση με την πειθαρχία και παίρνετε θέση. Συγχρόνως  δε και μια υπερβολική έντονη στάση, έναντι της εμπειρία σας, σε όλα τα προσωπικά και οικονομικά σας θέματα. Είσαστε  αποφασισμένοι να δώσετε τέλος σε σοβαρό δεσμό και μετανιώνετε, που δέν το είχατε πράξη πρωτύτερα. Έφτασε ο καιρός όπου αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας. Θα έρθετε αντιμέτωποι με γεγονότα που τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα τα αποφεύγατε μεθοδικά. Ήρθε η ώρα έστω και κάπως σκληρά όλα να πάρουν τη λύση τους. Δώστε προσοχή στα οικονομικά σας και μην εμπιστεύεστε τα πάντα, κρύβουν κινδύνους.  
ΛΕΩΝ
Η θετική πλευρά της ζωής έρχεται μετά από καιρό με το μέρος σας. Έχετε την αρχηγική μορφή και τη δύναμη να  αντιμετωπίσετε τη ζωή σας με σύνεση,  δραστηριότητα και ευκινησία. Στον οικείο χώρο σας έρχονται στην επιφάνεια θέματα του παρελθόντος, όπου και θα σας επηρεάσουν. Αλλά και   συγχρόνως θα σας δείξουν το δρόμο της κοινωνικής σας καταξίωσης.  Τα οικονομικά σας έχουν άνοδο από ξαφνικό και αναπάντεχο γεγονός. Η ευτυχία μετά από τόσο καιρό σας κτυπά τη πόρτα. Είσαστε  έτοιμοι για ένα ταξίδι μπορεί και στο εξωτερικό για ανώτερες σπουδές. Προσοχή στο νευρικό σας σύστημα μην υπερβαίνεται τα όρια σας, μη γίνεστε ανυπόμονοι,  η λύση έρχεται.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το αντίθετο φύλο από εσάς σας δίνει την ευτυχία και την ευδαιμονία πού περιμένατε τόσο καιρό. Η  φιλοδοξία σας με επιμέλεια και μεθοδικότητα φτάνει στο αποκορύφωμα, σε όποιο τομέα έχετε ταλέντο, μέσω της επικοινωνίας σας.  Η αρμονία, είναι το θετικό στο οικείο περιβάλλον σας.  Είναι  αυτό που σας δίνει δύναμη και ενέργεια παρότι είσαστε γκρινιάρηδες. Η λέξη τύχη σας κτυπά την πόρτα και ειδικά του δεύτερου δεκαήμερου ενώ του τρίτου έχετε ανέλπιστη ευκαιρία σε προσωπικό επίπεδο ο καθένας. Στα αισθηματικά σας ζείτε μέσα στο όνειρο της μεγάλης αγάπης και από την άλλη όμως φθείρεστε από τους φόβους σας. Ήρθε η στιγμή που θα καταρρίψετε ότι παλαιό και φθαρμένο παίρνοντας την δυναμική στα χέρια σας. Ότι και εάν κάνετε κάντε το με σύνεση για να το καταφέρετε.
ΖΥΓΟΣ
H πραγματοποίηση των σχεδίων σας, μετά από τόσο καιρό, παίρνουν σάρκα και οστά. Αυτά     συμβαίνουν ξαφνικά και αναπάντεχα, έχοντας βοήθεια από την λέξη τύχη. Προσοχή όμως γιατί από την άλλη πλευρά είσαστε έτοιμοι όμως να διαλύσετε οποιαδήποτε συνεργασία και μάλιστα με έντονη κατάσταση. Σας διέπει συναισθηματική φόρτιση, συγκίνηση και αναστάτωση ο παρορμητισμός, σας ευνοεί για την άνοδο  και την πρόοδο σας. Αλλά  προσέξτε ότι έχει σχέση συνεργασίας  με φίλους και τους οικείους σας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η διαίσθηση σας ανεπτυγμένη, στοιχείο που σας βοηθά  στις προσδοκίες σας και τις ελπίδες σας. Η αυτοθυσία που είχατε διαπράξει στο παρελθόν, σας έχει κάνει πιο αναλυτικούς  και προσεχτικούς με τους  υπόγειους (φίλους σας). Η  καριέρα σας μετά από δύο χρόνια εμποδίων απογειώνετε. Η μάθηση που λάβατε στο παρελθόντα χρόνο, σας προσφέρει απλόχερα την άνοδο σας. Η διαφορά όμως τώρα είναι ότι τώρα σας ενδιαφέρει πολύ περισσότερο η οικονομική σας άνοδο παρά τα αισθηματικά. Για  τους άλλους ενώ δεν παύει να είστε ερωτεύσημοι.  Έχετε μιά αναπάντεχη επιτυχία στα εργασιακά σας θέματα, αλλά προσέξτε το νευρικό σας σύστημα η υπερένταση σας είναι στο έπακρον .
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εύνοια είναι με το μέρος σας στον αισθηματικό τομέα στοιχείο που σας δίνει φτερά, για αξιοποίηση οικονομικών θεμάτων, απρόβλεπτων εσόδων, διαχείριση κεφαλαίων. Απελευθερωθείτε  από το εχθές που ήτανε αρνητικό προς εσάς από οικογενειακά και υπόγεια θέματα. Έχετε μια αναπάντεχη προσωπική θετική προοδευτική και άνοδο στη ζωή σας.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έρχεστε αντιμέτωποι με τον ίδιο σας τον εαυτό έναντι οικονομικών, αισθηματικών σας θεμάτων και των προσωπικών σας φόβων. Μια ετοιμοπόλεμη, έκρυθμη κατάσταση, επικρατεί στην προσωπική σας ζωή. Οι φιλοδοξίες σας και τα επαγγελματικά σας έρχονται αντιμέτωπα με το άμεσο οικογενειακό σας περιβάλλον. Παρά τις αδεξιότητες που σας περιβάλλουν,  με το πείσμα που σας διακρίνει παίρνετε ξαφνικές αποφάσεις, που θα πετύχετε το ακατόρθωτο. Καταπολεμείστε το φόβο σας και σταματήστε να ζείτε στην ψευδαίσθηση, αξιοποιήστε τις δυνάμεις σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Νοιώθετε μπλοκαρισμένοι και αγχωμένοι σε θέματα επικοινωνίας, που έχουν σχέση με τον αισθηματικό σας κόσμο. Οι ελεύθεροι αποφασίζετε να προχωρήσετε σε έγγαμο βίο. Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα αναλαμβάνετε δράση για την επίτευξη της καριέρα σας και των φιλοδοξιών σας. Η δυναμική είναι με το μέρος σας αλλά προσέξτε άτομα πού εκμεταλλεύεται εσάς και τα ταλέντα σας για να αναδειχτούν εκείνοι. Τα οικονομικά σας έχουν μια μικρή βελτίωση από ιδιωτικά σας εισοδήματα. Γίνετε προσεκτικοί το οικογενειακό σας περιβάλλον σας στηρίζει.
ΙΧΘΕΙΣ  
Οι επιθυμίες και οι ευχές σας λόγω της έντονης διαίσθησης πραγματοποιούνται για το οικογενειακό σας περιβάλλον. Η επίτευξη της επιτυχίας έρχεται λόγω της επιμονής, επιφυλακτικότητας και συντηρητισμού που προβάλλεται. Ανατροπές κοινωνικές περιβάλλουν την προσωπική και κοινωνική σας ζωή. Εύνοια στα εργασιακά θέματα λόγω εξυπνάδας και ευλυγισίας. Πιθανόν κέρδος από τυχερά παίγνια. Τα αισθηματικά θέματα έχουν θετική κατάληξη ώστε να ζείτε τον μεγάλο έρωτα της ζωής σας .


No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.