Tuesday 2 December 2014

Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ 6/12/2014 ΣΤΟ ΤΟΞΟΤΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ και τα δώδεκα ζώδια


Η Πανσέληνος που γίνεται 6/12/2014 στον άξονα ΤΟΞΟΤΗ-ΔΙΔΥΜΟΥ έχει την εξής δυναμική.
 Α) Ο ΉΛΙΟΣ βρίσκεται στον όγδοο οίκο δηλ είναι σαν να έχουμε ΉΛΙΟΣ/ΠΛΟΥΤΩΝΑ /ΔΙΑ/ΆΡΗ και η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται στο δεύτερο οίκο που προσδιορίζει ΣΕΛΗΝΗ/ ΑΦΡΟΔΙΤΗ/ΕΡΜΗ   η οποία παρέχει σταθερότητα και εύνοια μέσα από τον χρόνο και προσφέρει προστασία σε κράτος, στην οικογένεια, και επίτευξη σκοπών 
Β) Ο ΚΡΟΝΟΣ έχει ακριβείας αντισκιά με τον ΆΡΗ σημειωτέον ότι σε αυτή την περίπτωση είναι σαν να έχουμε συνοδική πορεία βρισκόμενη πάνω σε αναιρετική μοίρα στο ζώδιο του ΣΚΟΡΠΙΟΥ. Το στοιχείο αυτό οδηγεί στο παρελθόντα χρόνο ,που είχε την έκλειψη ΗΛΙΟΥ στη 0.00 ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ προσδιορίζοντας στοιχεία γραφόμενα στην ιστοσελίδαhttp://astroanalysiplavoukou.blogspot.gr/2014/10/000.html
   Αυτή η δυναμική φέρνει στην επιφάνεια σκληρές καταστάσεις και γεγονότα προσδιορίζοντας ότι παρότι υπάρχει φόβος, δυστυχία , απάνθρωπές καταστάσεις έρχεται μία αναγέννηση η οποία φέρει αγάπη και πρόοδο μέσα από αδιέξοδες συνθήκες 

Η Σελήνη στις 22 Νοεμβρίου στη 00.00η Μοίρα τι μας αποκαλύπτει

Γ) το μεσοδιάστημα που μας δίνει ο άξονας ΣΕΛΗΝΗ –ΉΛΙΟΣ μας οδηγεί στη πανσέληνο που είχαμε στό ζώδιο της ΠΑΡΘΕΝΟΥ προσδιορίζοντας στοιχεία γραφόμενα στην ιστοσελίδα
  

Η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΥΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗς

Δ) Το μεσοδιάστημα που δίνει Ο ΉΛΙΟΣ –ΣΕΛΗΝΗ  μας οδηγεί στην ακριβείας Πανσέληνο που γίνεται 5/3/2015 στον άξονα ΙΧΘΕΙΣ-ΠΑΡΘΕΝΟΣ βρισκόμενη σε ακριβείας αντίθετους οίκους δηλ. έκτος-δωδέκατος κάνοντας σύνοδο η ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ ΜΕ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ. Αλήθεια άραγε τι παιχνίδια θα παιχτούν εις βάρος του λαού και ποιό θύμα αναζητούν ώστε να θυσιαστεί? Η εύνοια όμως  δίνεται από  το Δία έστω και ανάδρομος με καθυστέρηση έξι μηνών.
Ε) Έχουμε το μεσοδιάστημα ΟΥΡΑΝΟΥ –ΠΛΟΥΤΩΝΑ που μας δίνει την 28η μοίρα στό ζώδιο του ΥΔΡΟΧΟΟ κάνοντας ακριβείας τετράγωνο με τον ΚΡΟΝΟ βρισκόμενοι ακριβώς στους οίκους του και τους κυβερνήτες τους το δε μεσοδιάστημα αυτό βρίσκεται ακριβώς στο ΠΛΟΥΤΩΝΑ (ο οποίος βρίσκεται στον ένατο οίκο ΔΙΑΣ) η ανακάλυψη που έγινε ή γίνεται από παρελθόντων χρόνων δίνει αναπάντεχη αναγέννηση.  Φέρνει επιτυχία και ευημερία σε αυτό που δεν πίστευε ουδείς .                                                              
ΚΡΙΟΣ
Η Πανσέληνος σας δίνει εύνοια σε ότι έχει σχέση με τα γραπτά με το λόγο ακόμα και μικρά ταξίδια. Βοήθεια και εύνοια παίρνετε από φίλους και από αδελφό-η λαμβάνετε ευχάριστα νέα.  Όλα αυτά κάπως ξαφνικά και αναπάντεχα. Προσέχτε τις φιλίες σας κάποιες κρύβουν εχθρούς και κινδύνους. Όλοι θα σας ζηλέψουν από την εύνοια πού θα έχετε .  
ΤΑΥΡΟΣ
Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη-Δίδυμο σας προσφέρει απλόχερα σταθερότητα και  εύνοια των οικονομικών σας προβλημάτων και θεμάτων. Είναι  το γεγονός του μήνα για εσάς. Ξαφνική αναπάντεχη τύχη σας κτυπά τη πόρτα , είτε προσωπικά, είτε από τον-την σύντροφο σας. Χαμογελάστε.
ΔΙΔΥΜΟΣ
Με τη Πανσέληνο αυτή που σας επηρεάζει προσωπικά Είστε έτοιμοι να επιτεθείτε ακόμα και στον ίδιο σας τον εαυτό φτάνει να αποκτήσετε οικονομική ευμάρεια και σταθερότητα. Η  συνεργασία θα αποδώσει καρπούς κάτι όμως πολύ δύσκολο προσωπικά για εσάς. Δώστε όλη την ενέργεια σας σε θέματα εργασιακά, επικοινωνιακά και οικογενειακά.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων αναπτύσσει τη διαίσθηση σας. Σας  ευνοεί να ανακαλύψετε κρυφούς εχθρούς που σας παρεμποδίζουν για θέματα οικονομικά. Υπάρχει  εύνοια και θέμα προστασίας σε ότι έχει σχέση με την οικογένεια σας και τους στενούς σας φίλους. Προσέχτε ότι έχει σχέση με το νευρικό σας σύστημα.
ΛΕΩΝ
 Με το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων σας παρέχει ευνοϊκές καταστάσεις σε ότι θέματα ασχολείσθε. Η αισιόδοξη νότα μπαίνει  αναπάντεχα στη ζωή σας δίνοντας  αυτό που τόσο καρό αναμένατε. Ευνοήστε από φίλους κάτι που δεν το περιμένετε αλλά και συγχρόνως έχετε ευχάριστα νέα από οικογενειακούς φίλους ή από αδελφό-η.   
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο άξονας Πανσελήνου Τοξότη –Δίδυμο σας προωθεί και εξιδανικεύει το οξύ πνεύμα σας. Δίνει  ενεργητικότητα  δυνατή επικοινωνιακή σχέση, που έχουν να κάνουν με το οικογενειακό σας περιβάλλον και τις φιλοδοξίες σας. Τα θέματα που έχουν σχέση με τη καριέρα σας ήρθε ο χρόνος να τα  
ΖΥΓΟΣ
Με τη Πανσέληνο στον άξονα Τοξότη –Δίδυμο σας προσδιορίζει επίτευγμα ανόδου και προόδου. Έχετε εύνοια σε ότι συσχετίζετε με το εξωτερικό ή ότι έχουν σχέση σε θέματα  συνεργασιών  εκτός του οίκου σας. Οι ευχάριστές εκπλήξεις σας περιμένουν. Προσέξτε  μόνο για αρκετό διάστημα να μην κοντραριστείτε με το σύντροφό ή τους συνεργάτες σας.      
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ξεμπλοκάρετε από το παρελθόν σας αυτό σας λέει η Πανσέληνος που γίνετε στο άξονα Τοξότη – Δίδυμο που σας έχει επηρεάσει και τώρα πρέπει να δείτε τη ζωή με άλλο μάτι. Τα θέματα που έχουν σχέση με την οικονομική σας πρόοδο και άνοδο μετά από πολλά χρόνια αρχίζουν να παίρνουν τη λύση τους.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τον Ήλιο στο ζώδιο σας επηρεάζεστε από την Πανσέληνο  σε θέματα συνεργασιών και αισθηματικών σχέσεων. Έχετε εύνοια αναπάντεχη οικονομική και από το οικογενειακό περιβάλλον θετικές εξελίξεις ή  το ίδιο και το αυτό από το εργασιακό σας χώρο.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το  πρόβλημα για εσάς τους Αιγόκερους  είναι  το επικοινωνιακό. Αίτιο  που σας κάνει πολύ αυταρχικούς και εσωστρεφείς. Αυτή η Πανσέληνος πού γίνεται στον άξονα Τοξότη-Δίδυμου σας δείχνει ότι ήρθε ο καιρός να σταματήσετε την τόσο εσωστρέφεια και να απαλλαγείτε από παρελθοντολογικά ζητήματα.        
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αναπτύσσεται τη δυναμική σας σε θέματα που έχουν σχέση με  γραφή, λόγο, επικοινωνία, και  εμπορίου συγχρόνως. Η εύνοια αυτή γίνεται από τη Πανσέληνο στον άξονα Τοξότη- Δίδυμο. Έχετε ένα ευχάριστο ταξίδι ή έρχεται δικό σας άτομο από μακριά. Προσέχτε όμως και το νευρικό σας σύστημα είσαστε σε υπερένταση.
ΙΧΘΕΙΣ

Ότι παραμύθι σας είχαν παρουσιάσει μέχρι τώρα ήρθε ο χρόνος, να απαγκιστρωθείτε και να κοιτάξετε με ευοίωνο βλέμμα το μέλλον σας. Η κατάσταση αυτή είναι αίτιο να φιλοδοξείτε και να ενεργοποιήσετε ένα καλύτερο αύριο για εσάς. Αυτό  το γεγονός υλοποιείται  με την Πανσέληνο στον άξονα Τοξότη – Δίδυμο. 

No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.