Wednesday 17 December 2014

ΤΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 25/12

 Ημέρα  των Χριστουγέννων 25/12
Ανάλυση μόνο σαν ημερομηνία και όχι σαν χρονολογία .
Α )  Δίνει τον αριθμό 7 είναι ο αριθμός που δίνει την ανεξαρτησία της ψυχής και του πνεύματος. Είναι ο αριθμός της σοφίας.  Για  να  αποκτήσεις τη σοφία  και να φτάσεις στην τελειότητα πρέπει πρώτα να περάσει μέσα από τον διαλογισμό, την απομόνωση και την αυτοθυσία.  
Ο αριθμός επτά (7) στην αστρολογία λόγω όλων αυτών των δυνατοτήτων που παρέχει αποδίδεται στό ζώδιο των Ιχθύων. Το  ζώδιο των Ιχθύων  κρύβει όλες τις ανώτερες δυναμικές που προανέφερα. Με προσοχή και παρατηρητικότητα,  διαπιστώνουμε ότι στην Ορθόδοξη  θρησκεία το ζώδιο των Ιχθύων έχει τον κυρίαρχο ρόλο. Έχει  τον συμβολισμό δύο αναστρέψιμων Ιχθύων. Ο λόγος είναι ότι ζητά από τον θρησκευόμενο να περάσει μέσα από όλα τα στάδια της ζωής και να φτάσει στο πλήρη εξαγνισμό. Από  όλα τα αμαρτήματα του να λυτρωθεί ώστε να φτάσει στην αυτοθυσία.  Να ανυψωθεί στο ανώτερο επίπεδο αυτοσυγκέντρωσης, αυτοσυγκράτησης και σοφίας διδαγμένος  μέσα από το πέρασμα του χρόνου.       Ι (Ιησούς) Χ(Χριστός) Θ(Θεού) Υ(Υιός) Σ (Σωτήρ)
 Ο αριθμός επτά (7) σε αυτή τη περίπτωση προήλθε από τους αριθμούς (2) δύο και (5) πέντε οι οποίοι δεν μπορούμε να πούμε με τίποτα ότι έστω αυτοί είναι τυχαίοι. Αυτοί  οι δύο αριθμοί μας ορίζουν τα εξής στοιχεία:
 Το πρώτο  παράγωγο που μας παρέχει για να δώσει τον αριθμό επτά είναι α) ο αριθμός δύο (2) πού μας προάγει αστρολογικά στό ζώδιο του Ζυγού με σύμβολο τη πλάστιγγα . Ο οποίος μας παροτρύνει  στό  ότι  πρέπει να είμαστε συνεργάσιμοι αλλά ακριβοδίκαιοι. Να μάθουμε να αγαπάμε αλλά με το κριτήριο που μας δίδαξε ο χρόνος (Κρόνος) και  ότι πρέπει να μάθουμε να επικοινωνούμε  με σύνεση και σεβασμό για τις αξίες του συνανθρώπου μας. Θέτει σαν προϋπόθεση να έχεις οδηγό  στη ζωή τη δικαιοσύνη, την ευστροφία, την εξυπνάδα και την αγάπη.
Το δε δεύτερο παράγωγο που μας παρέχει για να δώσει τον αριθμό επτά είναι ο αριθμός πέντε(5). Ο οποίος μας προάγει αστρολογικά στό ζώδιο των Διδύμων συμβολισμό του έχει δύο όμοια άτομα. Το στοιχείο αυτό προσδιορίζει ότι: Τα  λόγια, τα γραπτά και ότι έχει σχέση με την επικοινωνία και τίς πράξεις να έχουν σοφία και σύνεση λόγω ότι επηρεάζεται από τον χρόνο (Κρόνο) ώστε μα μην πληγώνουμε τον πλησίον μας .
Ο δεύτερος βασικός αριθμός πού δίνει σαν ημερομηνία είναι ο αριθμός του μήνα. Ή  ανάλυση του αριθμού αυτού δηλ ο αριθμός δώδεκα δεν είναι με τίποτα τυχαίο. Προσθέτοντας τους δύο αριθμούς  μας δίνει τον αριθμό τρία. Ο αριθμός τρία στήν αστρολογία αντιστοιχεί στο ζώδιο του Λέοντα που κυβερνήτης του ο Ήλιος και συμβολίζεται από το ζωοδόχο ήλιο. Συμβολίζει την γέννηση .το πλήρης φώς, τη αγάπη, τις χαρές, τη ζωή, την ενέργεια, την πνευματικότητα. Δίνει τη γέννηση μαζί με τη δόξα. Παρατηρούμε  ότι οι μαθητές του Θεανθρώπου ήτανε δώδεκα , δώδεκα είναι οι μήνες του έτους ,δώδεκα μέρες κρατά το εορτολόγιο των Χριστουγέννων.
Ο αριθμός τρία προήλθε από τον δεκαδικό αριθμό δώδεκα, ο οποίος  έχει τους δύο αριθμούς το  (1) ένα και το (2) δύο που και πάλι τίποτα δεν είναι τυχαίο στην ανάλυση δίνει τα εξής στοιχεία:
 Α) Ο αριθμός (1) ένα αστρολογικά  προσδιορίζει το ζώδιο του Κριού, το οποίο συμβολίζεται με ένα κριάρι έτοιμο να ορμήσει. Είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Είναι  το ζώδιο πού αναγεννήθηκε, η μονάδα που επιβίωσε, ή πέθανε και γεννήθηκε μια νέα ζωή. Έτοιμος  να πολεμήσει για τα ιδανικά του και τα πιστεύω του. Ξέρει  ότι μπορεί να αυτοθυσιαστεί, ώστε για να δώσει παρόρμηση στους άλλους. Αυτός είναι και ο λόγος που συμβολίζεται, από τον Θεό Άρη.
Β) Ο αριθμός (2) δύο πού μας προάγει αστρολογικά στό ζώδιο του Ζυγού με σύμβολο τη πλάστιγγα . Ο οποίος μας παροτρύνει  στό  ότι  πρέπει να είμαστε συνεργάσιμοι αλλά ακριβοδίκαιοι. Να μάθουμε να αγαπάμε αλλά με το κριτήριο που μας δίδαξε ο χρόνος (Κρόνος) και  ότι πρέπει να μάθουμε να επικοινωνούμε  με σύνεση και σεβασμό για τις αξίες του συνανθρώπου μας. Θέτει σαν προϋπόθεση να έχεις οδηγό  στη ζωή τη δικαιοσύνη, την ευστροφία, την εξυπνάδα και την αγάπη. Στην αστρολογία κυβερνήτης του ζωδίου η Θεά Αφροδίτη
Καταλαβαίνουμε ότι μέσα από την αρμονία των δύο φύλλων, και ειδικά της Αφροδίτης  στην πράξη εναρμονίζετε το φώς, η ανωτέρα δημιουργία που είναι ό αριθμός 3 πολλαπλασιαζόμενο με το τέσσερα (Ταύρος κυβερνήτης Αφροδίτη) μας δίνει το αριθμό (!12) δώδεκα.
Το άθροισμα που βρήκαμε είναι ό αριθμός (37) τριάντα επτά δηλ έχουμε γέννηση ΘΕΑΝΘΡΏΠΟΥ την ανάλυση αυτών των αριθμών έχει προαναφερθεί .Προσθέτοντας τους δύο αυτούς αριθμούς το (3) τρία και το (7)επτά μας δίνει τον αριθμό (10) δέκα που δεν παύει να είναι ένας από τους πιο κύριους καρμικούς αριθμούς. Είναι  αριθμός που προσδιορίζει το πεπρωμένο το ατόμου.  
Β)  Ο αριθμός 10 είναι το τελικό πόρισμα στην αστρολογική δυναμική. Δίνει  στοιχεία Κρόνου δηλ χρόνου, είτε παρελθόντος αλλά και μέλλοντος χρόνου. Ο αριθμός αυτός παράγει νέα ξεκινήματα έχοντας την δύναμη να ξεκινά από την αρχή. Αναγεννιέται από το εχθές και επιβιώνει με θάρρος στο σήμερα.  Μη ξεχνάμε ότι το δέκατο ζώδιο είναι ο Αιγόκερως με κυβερνήτη του τον ΚΡΌΝΟ 


ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 


No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.