Wednesday 10 December 2014

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ ΚΑΙ ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ



Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου είναι  η πρώτη τού έτους μιάς και η πρωτοχρονιά ξεκινά μέσα από το ζώδιο του Αιγόκερου. Ο ερχομός της νέας Σελήνης ξεκινά 22/12/2014  στην μηδενική μοίρα του ζωδίου.
Είναι μία από τις πιο δυνατές μοίρες του ζωδιακού κύκλου. Σε αυτή τη μοίρα  ξεκινά το χειμερινό ηλιοστάσιο. Είναι  ευνοϊκή για νέα ξεκινήματα και δημιουργία η οποία την ιδία ημέρα ώρα 18.09΄ κάνει τρίγωνο μέ την έκλειψη πού έγινε 29/4/2014. Και στις 29/12/2014 κάνει ο Ήλιος τρίγωνο ακριβείας με την έκλειψη που έγινε στό ζώδιο του Ταύρου 29/4/2014  λεπτομέρειες στο site
 ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ 29 Απριλιου  καί τί κρύβει 
http//astroanalysiplavoukou.blogspot.gr
Η Σελήνη αυτή γίνεται στο δεύτερο οίκο(στοιχείο Ταύρου κυβερνήτης Αφροδίτη)  τα στοιχεία που μας δίνει είναι ότι ο Ήλιος και ο Δίας είναι κυρίαρχοι παρότι δεν δίνουν έμφαση αναγνώρισης. Παρουσιάζεται  μία έντονη πολιτική σκηνή με δυναμική. Ο Κρόνος  είναι κυρίαρχος και ο λόγος είναι ότι κάνει ακριβείας τριάντα μοιρών από τον Ήλιο και τη Σελήνη. Ο Ωροσκόπος της νέας σελήνης μας  παροτρύνει για άλλη μια φορά να ανιχνεύσουμε τις εκλείψεις των δύο σταθερών ζωδίων Ταύρου και Σκορπιού http//astroanalysiplavoukou.blogspot.gr.
Η Σελήνη κατά την διάρκεια  δύο ημερών κάνει συνοδική πορεία με τέσσερεις πλανήτες πού ανήκουν στό ίδιο ζώδιο. Υπάρχει πολυαστρία η οποία θα επηρεάσει ως εξής :  
Α) Παρουσιάζεται μιά δυναμική σταθερότητας σε θέματα οικονομίας πού έχουν σχέση με τον χρόνο (Κρόνο) δίνει αυτοέλεγχο, και δυναμική στό λαό, θα έρθει σε κόντρα με τον χρόνο(Κρόνο) ο οποίος μέν την αποδέχεται και την ευνοεί. Η  σελήνη (Λαός) λόγω δευτέρου οίκου βρίσκεται σε έξαρση και παίρνει τα σκήπτρα από πολιτικά πρόσωπα και γίνεται κυρίαρχη.
Β) Επηρεάζει την επικοινωνία  όπου γίνεται πολύ επικριτική, συγχρόνως δε και καθοριστική.  Αιτία είναι για γεγονότα χρόνου που καθυστέρησαν από το κράτος ( Κρόνος).
 Γ) Η νέα Σελήνη φέρνει στην επιφάνεια κρόνιες υπόγειες καταστάσεις που είχαν σχέση με τα γενικά Μ.Μ.Ε και εκτός αυτού σε ότι είχε σχέση με την κρατική μηχανή η οποία τα χρησιμοποίησε προς όφελος της.
Δ) Η  Αφροδίτη επηρεάζεται από τη Νέα Σελήνη, όπου γίνεται αδίστακτη και έρχεται σε κόντρα με το Κρόνο παρότι στο ξεκίνημα θα αποκρύψει τις θέσεις και τις σκέψεις της. Παρόλα  αυτά έχει εύνοια από τον Άρη ο οποίος της παρέχει βοήθεια  σε θέματα συνεργασίας.
Ε)  Νέα Σελήνη έρχεται σε αντιμέτωπη θέση με τον Άρη ο οποίος βρίσκεται στη μοίρα ιδρύσεως του Ελληνικού Κράτους και επηρεάζει θέματα πού έχουν σχέση με τον τύπο. Φέρνει δε  ξαφνικές ανεξέλεγκτες εκρήξεις στο κοινοβούλιο από αναπάντεχες μετακινήσεις.
Στ )  Με τη νέα Σελήνη δίνεται εύνοια σε πολιτικό πρόσωπο που έρχεται στήν επιφάνεια ο οποίος έχει αποκρύψει τη προσωπική δυναμική του.
Ζ) Η σελήνη δίνει δυναμική ακόμα στό τετράγωνο που γίνεται Πλούτωνας –Ουρανός και όλη την δυναμική την προσδιορίζει 9/1/2014 όπου στο μεσοδιάστημα τους κυριαρχεί  ο Άρης στη 27η μοίρα του Υδροχόου.
Η Σελήνη αυτή είναι θα βγάλει τα άπλυτα στη φόρα για όλους και για όλα.

 Η) Ο λόγος είναι ότι η νέα Σελήνη ξεκινά από την μηδενική της μοίρα  και η οποία ξανά κάνει σύνοδο με τον Ήλιο επάνω σε αναιρετικές μοίρες. Ειδικά  η Σελήνη  πάνω σε μοίρα Πλουτώνια και με την μεγαλύτερη έξαρση του πλανήτη Άρη και ακριβώς στην οικοθεσία του ζωδίου, δηλ, στον δέκατο οίκο ώρα 11,43 π,μ στις 20/1/2015. Η Σελήνη κάνει δε πάλι συνοδική πορεία  με τον Κρόνο 16/1/2015 αλλά αυτή τη φορά με την πλήρη δυναμική του Δία. Το ίδιο κάνει και με τον Πλούτωνα  19/1/2015 έρχονται τα πάντα στο προσκήνιο από ότι είχε αποκρυφτεί. Σημείο  που παροτρύνει και οδηγεί  για τις συνέπειες που θα αποφέρει και  γεγονότα από την  έκλειψη τού Ηλίου που έγινε στο ζώδιο του Σκορπιού. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία . Κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με τη μητέρα φύση αυτή επιβάλει και διατάζει. 

No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.