Wednesday 13 June 2018

ΤΥΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟ



Η νέα Σελήνη που γίνεται 13/6/2018 και ώρα 9,42μμ έχει να δώσει στοιχεία που προμηνύουν την έκλειψη Ηλίου που γίνεται ακριβώς σε ένα μήνα στις 13/7/2018.
Η δυναμική που γίνεται  στη νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων επηρεάζεται από τον Πλούτωνα και τον Ωροσκόπο.
Με  τον τρόπο της  αυτό δίνει τυμπανοκρουσίες για την επόμενη Νέα Σελήνη και έκλειψη  Ηλίου
Για τον λόγο αυτό ας την προσέξουμε λίγο περισσότερο.
Α) Βρίσκεται στην 22,44 πρώτα της μοίρας στο ζώδιο των Διδύμων και στο πέμπτο οίκο δηλ έχει στοιχεία που επηρεάζεται από τον Λέοντα, και τα στοιχεία αυτά, θα τα φέρει στο φώς με την Έκλειψη Ηλίου που προανέφερα.
Β) Ωροσκόπο έχει 21,48 στο ζώδιο του Αιγόκερου συνοδική πορεία με Πλούτωνα και πάλι έχουμε μια σύμπτωση στην μοίρες αυτές. Και ο λόγος είναι ότι γίνεται η Έκλειψη Ηλίου που προανέφερα και στον πρώτο οίκο.
Γ)Το Μεσουράνημα της Νέας Σελήνης των Διδύμων βρίσκεται σε συνοδική πορεία με τον Ανάδρομο Δία στον Σκορπιό ( κυβερνήτης του ζωδίου Άρης-Πλούτωνας.
Γεγονός ότι αλλάζει πλεύση η πολιτική γιατί αντιδρά το κοινοβούλιο και επιφέρει εκλογές.
 Δ) Το Μεσοδιάστημα της νέας Σελήνης Άρη/ Κρόνου γίνεται 22,31 πρώτα της μοίρας στον Αιγόκερω και το ίδιο και το αυτό Κρόνος/Νότιος Δεσμός.
Με δυό λόγια έχουμε πολλά καρμικά στοιχεία που επηρεάζουνε την Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων και θα αποδώσουνε γεγονότα και καταστάσεις που θα έχουνε σχέση με θέματα οικονομικών, εξωτερικών υποθέσεων, υπόγειων θεμάτων που θα θελήσουνε να παιχτούν εις βάρος του λαού, αντίδραση του λαού και προφανώς  σύγκρουση με την εξουσία, καθεστώς δικτατορικό που θα φέρει στην επιφάνεια παρελθοντολογικές αντιδράσεις και στο σήμερα θα επανεξεταστούνε, με τρόπο έντονης διαμάχης και αντιδράσεων.


No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.