Tuesday 26 June 2018

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΑΙΓΟΚΕΡΟΥ /ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΡΜΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ


Η Πανσέληνος  γίνεται  στις 28 Ιουνίου 2018 στον άξονα Αιγόκερου και Καρκίνου στην 6,27 πρώτα της μοίρας μεταξύ έκτου και δωδεκάτου οίκου έχει να προσφέρει απλόχερα πολλές δυναμικές , οι οποίες θα επηρεάσουνε ειδικά όποιον έχει σε αυτές τις μοίρες Πλανήτη ή Φώτα δηλ, Ήλιο Σελήνη. Επηρεάζει ακόμα τους Ζυγούς και τους Κριούς  Και ο λόγος είναι ο εξής. Γιατί ο πλανήτης Κρόνος έρχεται μετά από χρόνια στους μεγαλύτερους να  υπενθυμίσει την καταπίεση που έχουν δεχτεί μέσα από το οικογενειακό ή επαγγελματικό τους περιβάλλοντα χώρο και στους νεότερους να τους αφυπνίσει και να πάρουνε θετικές αποφάσεις για την ζωή τους παρότι θα είναι αυστηρές.  Στα δε σταθερά ζώδια  Ταύρο/ Λέοντα/Σκορπιό και Υδροχόο ανακατατάσσει γεγονότα που είχανε επηρεαστεί από τον παρελθόντα χρόνο με προοπτικές πρόοδο και ανανεώσεως. Στα δε ζώδια τα μεταβλητά  Δίδυμο/ Παρθένο/ Τοξότη και Ιχθείς θα βρίσκονται σε μια μεταβαλλόμενη κατάσταση και πολλές φορές αναποφάσιστοι. 

Η   Πανσέληνος αυτή δίνει καρμικά γεγονότα σε πολλούς τομείς που δεν μπορούμε να φανταστούμε και θα έχουνε σχέση με κοινωνικά και αισθηματικά θέματα. Τα γεγονότα αυτά είτε από προσωπική ή από κρατική κατάσταση  προσδιορίζουν γεγονότα από τον παρελθόντα χρόνο  που επηρέασαν την εξέλιξη της σημερινής ζωής.
Το ίδιο και το αυτό θα συμβεί και στον Ελλαδικό χώρο που θα έρθει αντιμέτωπος με το παρελθόν του και την πολιτική εξουσία. Ώστε να φέρουνε νέες ανακατατάξεις, έντονες βίαιες συγκρούσεις, γκρέμισμα των ψευδαισθήσεων , επαναστατική δράση, και επανίδρυση με ευνοϊκά αποτελέσματα.




ΕΥΧΕ Σ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ





No comments: