Friday 22 June 2018

ΘΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΤΟΥ


Ας καλώς ορίσουμε την καλοκαιρινή περίοδο που ξεκινά από 21 Ιουνίου 2018. Από ότι καταλαβαίνετε θα έχουμε ένα θερμό καλοκαίρι γιατί κρύβει πολύ καλά δύο εκλείψεις του Ηλίου. Η  πρώτη γίνεται στις 13 Ιουλίου στην 20η πρώτη μοίρα του Καρκίνου που επηρεάζει τον Ελλαδικό χώρο από πολλές απόψεις και θα αναφερθούμε λεπτομερώς παρακάτω. Και η δεύτερη 11Αυγούστου στην 18,41 πρώτα της μοίρας στον Λέοντα που και πάλι επηρεάζει τον γενέθλιο χάρτη της Ελλάδος
Α) Το θερινό ηλιοστάσιο επηρεάζει Κριούς- Καρκίνους- Ζυγούς και Αιγόκερους ειδικά του πρώτου δεκαήμερου και ό λόγος είναι ότι Ωροσκόπος βρίσκεται στην 1η μοίρα του Ζυγού και το Μεσουράνημα κάνει συνοδική πορεία με τον Ήλιο στον Καρκίνο. Το δε μεσοδιάστημα μεταξύ των βρίσκεται στην 14η  πρώτα της μοίρας στον Λέοντα, εκεί όπου η Ελλάδα έχει Κρόνο. Η δυναμική αυτή παρουσιάζει ότι ο λαός έρχεται αντιμέτωπος με την εξουσία και το κοινοβούλιο. Δηλ μπορεί εντός θερινής περιόδου ή προς το τέλος αυτής να έχουμε εκλογική αναμέτρηση. Άλλο  ένα στοιχείο είναι  ότι επηρεάζει την έκλειψη Ηλίου που γίνεται τον Αύγουστο. Η δυναμικές αυτές φέρνουν  ραγδαία γεγονότα, και όλα είναι έκρυθμα δηλ, καζάνι που βράζει ,  επικρατεί μια πάλη για αναγνωρισιμότητα, ενάντια στο κατεστημένο και το ψέμα που επικράτησε για τη οικονομική και κοινωνική ασφάλεια του λαού.
Β)  Ο Ήλιος με τον Πλανήτη Ουρανό δίνουν την 00,00η μοίρα στον Δίδυμο στοιχείο ότι οι δυναμικές αυτές έχουν ξεκινήσει από 21 Μαΐου 2018 σε ότι έχει σχέση με το εξωτερικό (και τους φίλους). Η δυναμική αυτή επηρεάζει τον  Ωροσκόπο της Ελλάδος που φέρνει έντονες  αντιμαχίες, ταραχές, αναστάτωση, επανάσταση  ώστε να κυριαρχήσει το Ελληνικό στοιχείο. Από δε την έκλειψη Ήλιου που γίνεται στις 13 Ιουλίου2018 κάνει συνοδική πορεία με τον Ωροσκόπο της Γενέθλιας Ελλάδος το μεσοδιάστημα  Βόρειου Δεσμού/ Μεσουράνημα στοιχείο ότι πλέον ο Ελληνικός λαός αντιμάχεται για κοινά Εθνικά συμφέροντα.
Γ)  Υπάρχουν κάποιοι πλανήτες που επηρεάζουν γενικά όλη την καλοκαιρινή εποχή είτε από τον Γενέθλιο χάρτη της Ελλάδος ή από τις εκλείψεις και φέρνουν αναπάντεχα γεγονότα με πολύ αυστηρή θέση. Οι πλανήτες αυτοί είναι Πλούτωνας στον Αιγόκερω, Κρόνος στον Αιγόκερω, ο Άρης στον Υδροχόο και Ο Βόρειος Δεσμός στον Λέοντα. Τα τέσσερα αυτά πλανητικά στοιχεία είναι που θα φέρουν απρόσμενα γεγονότα, και αντιπαραθέσεις. Πέρα εκ τούτου κάνουν συνοδική πορεία ή αντιθέσεις με Ουρανό, Ποσειδώνα και Δία  στους προαναφερόμενους χάρτες.
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ  ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ




No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.