Saturday 20 October 2018

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΤΑΣΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΣΚΟΡΠΙΟΥ /ΤΑΥΡΟΥ

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΤΑΣΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ  ΣΚΟΡΠΙΟΥ/ΤΑΥΡΟΥ 

Πανσέληνος με επαναστατική τάση που η κυριαρχία της είναι έντονα παθιασμένα συναισθήματα που θα αποφέρουν αναστάτωση σε ότι έχει σχέση με θέματα καταπίεσης και στέρησης, που επηρέασαν άλλοτε την προσωπικότητα μας και άλλοτε την εργατική τάξη και τις ένοπλες δυνάμεις. 
Η παρατήρηση που κάνω είναι ότι πρέπει να καταλάβουμε ότι η προσωπική μας ζωή εκτός των άλλων επηρεάζεται από το πολιτικό γίγνεσθαι. Στην Πανσέληνο αυτή που γίνεται στον άξονα   Σκορπιού /Ταύρου μεταξύ 6ου και 12ου οίκου στην 01,13 πρώτα της μοίρας στις 6,46μμ έχει Ωροσκόπο στην 26,20 στο ζώδιο του Ταύρου μεσουράνημα στην 05,53 πρώτα της μοίρας στον  Υδροχόο. Οι δυναμικές της βρίσκονται στα σταθερά ζώδια που με το πέρασμα της Πανσελήνου θα αποδώσουνε σταθερές καταστάσεις και αξίες και ο λόγος είναι ότι ό Ήλιος είναι σε ζώδιο σταθερό. 
Ο Ήλιος κάνει συνοδική πορεία  με την Αφροδίτη στοιχείο ότι  δίνει έντονα παθιασμένα  συναισθήματα σε όλους τους τομείς  και ειδικά στον επικοινωνιακό και αισθηματικό τομέα.   Παρότι αυτή η συνοδική πορεία Ήλιος/ Αφροδίτη  έρχεται σε αντίθεση με Σελήνη και Ουρανό δεν παύει να παραμονεύει αυτό που αναζητά η Αφροδίτη που είναι ο μεγάλος έρωτας και συγχρόνως να μεγαλουργήσει στον καλλιτεχνικό τομέα και να σταματήσει την αυτοθυσία της. Δείχνει την επαναστατική της τάση από την τόση καταπίεση που δέχτηκε από άτομα που συνεργάστηκε σε διάφορους τομείς γενικά και είναι έτοιμη να δώσει ένα τέλος στο καθεστώς αυτό.  Η παροχή αυτή ακόμα μας δίνεται και από τους Δεσμούς της Σελήνης που το μεσοδιάστημα τους κάνει ακριβείας σύνοδο με Σελήνη /Ουρανό και σε αντίθεση με Ήλιο/Αφροδίτη με δυο λόγια ότι και να πούμε υπάρχει μια κατάσταση που μας δίνει έντονα καρμικά γεγονότα που έρχονται από το παρελθόν ή μέλλει  να γίνουν.  
  Μπορεί να πούμε ότι επηρεάζει τις πρώτες μοίρες των σταθερών ζωδίων δηλαδή Ταύρο/Λέοντα/Σκορπιό και Υδροχόο αλλά επηρεάζει όλο τον ζωδιακό κύκλο και για τον λόγο αυτό φέρνει γενική αναταραχή λόγο ότι το μεσοδιάστημα της κάνει συνοδική πορεία με τον Άρη που βρίσκεται σε παρορμητικό οίκο δηλαδή Αιγόκερω και σε ζώδιο Ουράνιο και Κρόνιο στοιχείο ότι και ό Άρης παρότι δεν το φανερώνει αντιδρά γιατί δεν αντέχει την τόση καταπίεση που έχει αποδεχτεί και την στέρηση συναισθημάτων.         
 Ο Ωροσκόπος στην Πανσέληνο αυτή έχει κυρίαρχο ρόλο και αιτία είναι ό Δίας  που γίνεται τολμηρός έναντι των συναισθημάτων του και παίρνει αναπάντεχες αποφάσεις  το ίδιο και το αυτό παράγει και ο Κρόνος που αντισταθμίζεται στην καταπίεση που δέχτηκε και εγκλωβίστηκε και φυλάκισε όλα τα συναισθήματα του έναντι του πρέπει. Τα παράγωγα των εκλείψεων που έγιναν  θα αρχίζουνε να παίρνουνε σάρκα και οστά που το κατακόρυφο τους θα φτάσει στην τριετία .


No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.