Tuesday 30 October 2018

ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ


Ας καλώς ορίσουμε τον Βόρειο Δεσμό στο ζώδιο του Καρκίνου που την επανεμφάνιση του μπορεί να την έκανε νωρίτερα αλλά βασικά επηρεάζεται  μετά από 37 χρόνια 1 μήνα και 12 μέρες γιατί βρίσκεται σε αντίστροφη  οικοθεσία από το τότε και οι Πλανήτες όλοι κάνουν ένα φανταστικό τετράγωνο  μεταξύ τους –τυχαίο δεν νομίζω. Τι είναι αυτό που έρχεται από το παρελθόν να δώσει το αποτέλεσμα που δεν δόθηκε εκείνη την εποχή λόγω Πλούτωνα και Κρόνου στον Ζυγό-Ποσειδώνας στον Τοξότη- Ουρανός στον Σκορπιό από τι βλέπουμε όλοι οι βαριοί πλανήτες βρίσκονται σε θέσεις πολύ αυστηρές και σαν να θέλουνε να πούνε την κατάσταση που θα φέρουνε στο σήμερα. Και στους νεώτερους η είσοδος του γίνεται στον έκτο οίκο μετά ακριβώς από 18 χρόνια 6 μήνες και 27 μέρες στοιχείο ότι έπρεπε  να γίνουνε πιο σοβαροί με την προσωπική τους ζωή και να σταματήσουνε να θυσιάζονται για τους άλλους και να ενδιαφέρονται μόνο για την επαγγελματική τους επιτυχία. Τώρα  τους δίνει την δυνατότητα να πάρουνε τα σκήπτρα στα χέρια τους  και να σταματήσουνε να στηρίζονται στην  πατρική τους κληρονομιά και να γίνουνε αυτόνομοι και αυτεξούσιοι σε ότι έχει σχέση με το συναίσθημα και την οικονομική ανταμοιβή.
Στις 6 Νοεμβρίου 2018 με την πραγματική  είσοδο του Βόρειου Δεσμού στο ζώδιο του Καρκίνου και όχι με τον κατά μέσον όρο κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Καρκίνου που θα διαρκέσει έως στις 5 Μαΐου 2020  το χρονικό διάστημα του είναι 1 ενός έτους 3 τριών μηνών και 29 ημερών  με την αποχώρηση του είναι έτοιμος να δώσει τα σκήπτρα στον Δίδυμο να πάρει πρωτοβουλία και αρχηγική θέση σε ότι έχει σχέση με την επικοινωνία και τον λόγο και να διδάξει ότι διδάχτηκε
Ο Βόρειος Δεσμός στις 6 Νοεμβρίου 2018 στο ζώδιο του Καρκίνου ώρα εισόδου 20,09 με ωροσκόπο στην 01,33 στον Καρκίνο Μεσουράνημα 10.34 των Ιχθύων.
 Ας κάνουμε μια γενική ανασκόπηση για το χρονικό διάστημα της ύπαρξης του στο ζώδιο του Καρκίνου.
Παρουσιάζει μια θετική κατάσταση σε ότι έχει σχέση με τον οικονομικό τομέα σε παράγοντα ότι ή ανάπτυξη πρέπει να υπάρξει μέσα από το ίδιο το κράτος και να διασφαλίσει  την οικονομική πρόοδο. Η κατάσταση που επικράτησε επί εννέα χρόνια στηριζόμενη η εξουσία για όφελος από, ξένα κεφάλαια ή τραπεζών έγινε  αίτιο πολλών δεινών και καταστροφική εξέλιξη. Με τον τρόπο αυτό δόθηκε η δυνατότητα να εκμεταλλευτούνε και να καρπωθούνε την λάθος οικονομική μας διαχείριση ώστε κατάφεραν το ακατόρθωτο εις βάρος των λαών ή ακόμα και του λαού μας. Στο πέρασμα, τού  Βόρειου που κάνει στο χρονικό διάστημα αυτό, μια αντικρουόμενη αντίθεση, θα βρεθεί με τον Κρόνο από τον Απρίλιο του 2019. Ώστε να έρθει αντιμέτωπη με τα κακώς κείμενα και να φέρει πλήρη αναστάτωση στην πολιτική σκηνή γενικά. Αυτή  η κατάσταση θα διαρκέσει έως 12 Νοεμβρίου 2019. Αυτή η δυναμική δεν επηρεάζει μόνο την πολιτική σκηνή αλλά και την προσωπική ζωή του καθενός ξεχωριστά που θα έχει σχέση με το οικογενειακό του περιβάλλον γενικά και θα φέρει αναστάτωση στην προσωπική και κοινωνική του ζωή.
Με την είσοδο του ο Βόρειος Δεσμός στο ζώδιο του Καρκίνου μας δείχνει ποια θέματα είναι που θα πάρουνε τροπή και θα δώσουνε λύσεις που δεν έχουμε ούτε κατά σκέψη διανοηθεί. Η πρώτη δυναμική βρίσκεται με τον πλανήτη Δία που δίνει εύνοια σε θέματα που έχουνε σχέση με οικονομικό και εργασιακό παράγοντα. Η παρουσία του Βόρειου με τον Δία δίνει ακόμα  το συναίσθημα σε καταστάσεις καρμικές και ευνοϊκή λύση στον ερωτικό τομέα παρότι έρχεται αντιμέτωπη με το κατεστημένο και το οικογενειακό περιβάλλον ειδικά όσοι έχουνε Ήλιο Σελήνη Αφροδίτη και Δία στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού ή στις πρώτες μοίρες του Τοξότη έως την 4η μοίρα.
Παρότι έρχεται με την Αφροδίτη θα βρεθεί σε μια αντιπαράθεση δεν παύει να δίνει καρμικά γεγονότα με τον πλανήτη Άρη που βοηθάνε την Αφροδίτη να νοιώσει ελεύθερη, ερωτευμένη και ανεξάρτητη.
Δίνει έντονες καρμικές καταστάσεις στο ζώδιο του Υδροχόου όταν ο Πλανήτης Άρης θα φτάσει στην 27η μοίρα και θα δώσει δυναμικές αναπάντεχες σε όσους  έχουνε στις τελευταίες μοίρες του Υδροχόου τα φώτα δηλ. Ήλιο Σελήνη αλλά και Πλανήτες.
Η δυναμική του Βόρειου Δεσμού δεν παύει να επηρεάζεται και από τον πλανήτη Ουρανό ερχόμενος σε αντιπαράθεση μαζί του σε θέματα που έχουνε να κάνουνε με τον δέσμιο και τον δεσμώτη, την απελευθέρωση από το κατεστημένο του λόγου και της σκέψης και την στέρηση. Η δυναμική αυτή είναι μια επαναστατική στάση που έχει επηρεάσει τον καθένα ξεχωριστά. Εάν το δούμε σαν πολιτικό θέμα είναι σαν να βρίσκεται η εκκλησία σε αντίθεση με την πολιτική δηλαδή μια γενική ανατροπή του χτες με το σήμερα. Και πέρα από αυτό μια αντιδραστική και αντιμαχόμενη κατάσταση με ύπουλους φίλους  που θα φέρει θετικά αποτελέσματα μέσω διπλωματίας εξυπνάδας και λόγου.
Κάναμε μια μικρή αναφορά στο τι θα μας επιφέρει ο Βόρειος Δεσμός στον Καρκίνο σε γενικές γραμμές.


No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.