Friday 5 October 2018

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ ΜΕ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΉ ΜΟΡΦΗ


Μια κρυφή δύναμη με ανατρεπτική μορφή επικρατεί σε αυτή την νέα Σελήνη που γίνεται στις 9 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 5,47 πμ.  στην 15,48 πρώτα της μοίρας στο ζώδιο του Ζυγού με ωροσκόπο 6,41 πρώτα της μοίρας στον Ζυγό και μεσουράνημα στην 7,32 πρώτα της μοίρας στο ζώδιο του Καρκίνου. Παρότι έχουμε Νέα Σελήνη στον Ζυγό δεν είναι τίποτα άλλο από ότι ο Κρόνος κρατά όλο το παιχνίδι και ανακατεύει άριστα τα χαρτιά στην τράπουλα.
Υπάρχει μια αντιστροφή για άλλη μια φορά οικοθεσίας,  δηλαδή ο καθένας πρέπει να μάθει να χειρίζεται τις καταστάσεις και ο διπλωματικός όρος και η επικαλύψει που χρησιμοποιείται σε αυτό το θέμα παίρνει αντιστροφή μορφή.
Σε αυτή την κατάταξη που συμβαίνει υπαίτιος όπως προανέφερα είναι ο Κρόνος
Α)ο Κρόνος δίνει  μεσοδιάστημα με τον Βόρειο δεσμό ακριβώς επάνω στην Νέα Σελήνη. Τι γεγονότα μπορεί να φέρει καρμικά που έχουν σχέση με τον Κρόνο –Χρόνο και δίνουν  αναπάντεχες συγκρούσεις μέσα από χρόνιες σχέσεις  γάμου, συνεργασίας, συνεταιρισμού, πολιτικής διπλωματίας και λόγου;;;;
Β) ο Κρόνος  έρχεται αντιμέτωπος με την δικτατορική μορφή που έχει η Σελήνη λόγω μεσουρανήματος  και αποφασίζει να δώσει λύσει σε κάτι χρόνιο που του στερεί την ελευθερία του.
Γ) ο Κρόνος  από την καταπίεση που έχει δεχτεί σε θέματα συναισθημάτων, επικοινωνίας, οικογενειακής, κρατικής, και πολιτικής ανευθυνότητας,  το μεσοδιάστημα του με τον Ουρανό φέρνει στην επιφάνεια αντιπαραθέσεις και επαναστατική δράση που τόσα χρόνια καλύπτονται. Η κατάσταση μπορούμε να πούμε ότι παίρνει βίαιη τροπή κάτι που δεν περιμένει κανείς,
Δ) Ο Ήλιος και η Σελήνη μεσοδιάστημα  με τον Κρόνο –κάνουνε συνοδική πορεία στον Δία  και δείχνουν ότι ο χρόνος στέρησε συναισθήματα και αιτία ήτανε η οικονομική παρουσία, με διάφορες  μορφές, που μπορεί να αποφέρει απομόνωση ακόμα και χωρισμό.
Ε ) Ο Δίας στη θέση που βρίσκεται δίνει οικονομική δύναμη και επιτυχίες ,  κεφάλαια, δημιουργικότητα, αναγέννηση, έντονα παθιασμένα συναισθήματα και με τον Ερμή το μεσοδιάστημα που δίνει κάνει συνοδική πορεία με την Αφροδίτη στοιχείο ότι  η συναισθηματική ζωή και η οικονομική αναγέννηση παίρνει τροπή ευημερίας.
Στ) Η Αφροδίτη το μεσοδιάστημα με τα φώτα  κάνουν ακριβείας σύνοδο στον Ερμή  και η Αφροδίτη με τον Ουρανό το μεσοδιάστημα τους κάνει συνοδική πορεία με τον Άρη αυτή η γενική δυναμική της Αφροδίτης δείχνει ότι φέρνει έντονα αναπάντεχα θέματα που θα φέρουν αλλαγές στην συναισθηματική,  πολιτική και κοινωνική ζωή με ευνοϊκή τάση.


No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.