Sunday 17 February 2019

Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ ΠΟΥ ΜΕΤΟΥΣΙΩΝΕΙ



Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ ΠΟΥ ΜΕΤΟΥΣΙΩΝΕΙ
Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου στην 00,42 πρώτα της μοίρας  γίνεται 19 Φεβρουαρίου μεταξύ πρώτου και έβδομου οίκου.  Ο Ωροσκόπος βρίσκεται στην 28,38 πρώτα της μοίρας στον Λέοντα στοιχείο ότι αναιρεί και παίρνει αποφάσεις που έχουνε σχέση με θέματα συναισθημάτων συνεργασιών και αναλαμβάνει πρωτοβουλία σε θέματα που έχουνε σχέση με τον Πλούτωνα ώστε να επηρεάζονται τα σταθερά ζώδια από αναπάντεχες καταστάσεις.
Ο Ήλιος στο ζώδιο των Ιχθύων με τον Πλανήτη Ουρανό στο ζώδιο του Κριού  δίνει μια έντονη καρμική κατάσταση μεταξύ τους με αντιπαλότητα που φέρνει πλήρη ανατροπή στα καθώς πρέπει κείμενα. Επηρεάζεται δε από τον Χείρωνα που φέρνει στο προσκήνιο θέματα του παρελθόντα χρόνου και θα αναζητηθεί η απελευθέρωση ώστε να γνωρίσει  ο καθένας τον εαυτό του  και ότι τον είχε προβληματίσει.  Ενώ αντίθετα ο Ουρανός με την Σελήνη φέρνουνε καρμικές αναπάντεχες καταστάσεις που δίνουν έμφαση σε θέματα κλήρου, εξωτερικού, και αναστάτωση στο κρατικό χώρο και οικογενειακό χώρο.
 Το δε Μεσουράνημα στην 23,40 πρώτα της μοίρας στον Ταύρο επηρεάζεται άριστα από Αφροδίτη, Ουρανό -Ερμή και τον Κρόνο στοιχείο ότι έχουμε μια ανατροπή που επιφέρει και μια γενική αναστάτωση που οφείλεται στο ότι η Αφροδίτη παίρνει τον καρμικό ρόλο και αποφασίζει την κάθε ενέργεια και πράξη
Στην δυναμική αυτή της Πανσελήνου παρότι δεν αναγνωρίζεται εύκολα, ο Ουρανός και ο Πλούτωνας είναι κυρίαρχοι στο σκηνικό –
Λέτε να φέρουνε τέτοια αναστάτωση στην πολιτική κοινωνική και αισθηματική ζωή μας που ούτε στο όνειρο μας δεν φανταζόμαστε.
Πολλοί  θα αναφέρουνε τον Ποσειδώνα αλλά είναι πρώτη φορά παρά την οικοθεσία σε πολύ μυστήρια μοίρα που τον κάνει να γιατρεύει ότι μας έχει πληγώσει από θέματα συνεργασιών, αισθηματικών αλλά ακόμα και από θέματα ψυχολογίας.
Η Πανσέληνος αυτή μπορεί να πει τόσα πολλά με δυο λόγια μετουσιώνει κάθε σκέψη και όνειρο.
Απολαύστε την.

   

No comments:

Post a Comment


Note: only a member of this blog may post a comment.